• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorum
Canım şaka gibi bişeyler okurken Gözlerim kapanmaya başladı. En iyisi kaçmadan gideyim ben
Sen yine iyi uyumuşsn ben hiç uyuyamadm kii:KK43: dün gece sabaha kadar uyuyamadm saat 7 den sonra ara ara dalıp yine uyandm, şimdide bayılcm ama yok uyuyamıyorm:KK43:
Hadi ya bi.kitap oku bak çok etkili uykuda sızmaya tavsiye ederim.

R ruza şu anda ne durumdasın bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun inşallah :dua: kızlar ben de saat bir de uyudum bi lavabo ya kalktım, yattım tekrar kalktım hemen dalamadan derken sonuç uykum kaçtı

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana:KK42::KK42:
Canim gecmis olsun, ama doktoruna serumun alerji yaptigini soyledinmi? Bile bile canini riske atip takmazlar sanirim, baska bi cozum bulurlar. Soyle ihmal etme

Ben sıcaktan pişiyorum, uykusuzluktan gözlerim şişti, bizimki (eşim) kafasina kadar cekmis carsafi üşüyo, horul horul uyuyo :KK70: essin diye butun evin camlarini actim, adamcazi hasta etmiyim diyede klima vantilator acmiorum ama sanki bi yatakta iki mevsim gibiyiz:olamaz: uyumak istiorum bendeee:uykucu:

bugün randevu vardı kızlar. 3
Slm kızlar clexan kan sulandirici kullanan varmı aranızda ,benim Sezeryan olduğu için 36 .haftada bırakıriz demişti Dr, cuma kontrolum var büyük bir ihtimal biraktiracak artık herkeze hayırlı bol uykulu gecelerrr

Ben kullanıyorum. Dün kontrol vardı 37+0. Di. Bana da biraktirdi. 10 gün sonraya da doğum için gün verdi. ben de panik yaptım ama demek ki bu haftalarda bırakıyorlar.

Back
X