İnşallah ikinizde sağ salim kurtulursunuzArkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ikinizde sağ salim kurtulursunuzArkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
sancı olabilir canım devam ederse doktoruna görün derim geçmiş olsunHerkese merhaba,
Öncelikle doğum yapan arkadaşların hepsinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Uzun zamandır koşturmacalar yüzünden takip edemiyordum artık sonlara yaklaştığımızı doğum yapanları görünce daha iyi anladım.
Dün gece beni uykumdan uyandıracak seviyede adet sancısı gibi kasığımda ağrı ile uyandım kızlar başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba doktoruma söylemem gerekir mi? Gün içerisinde de ara ara oluyor ama dayanabiliyorum onlara gece daha kötü şekilde bastırıyor. Kontrolüme 6 gün var daha =(
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün..kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Herkese merhaba,
Öncelikle doğum yapan arkadaşların hepsinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Uzun zamandır koşturmacalar yüzünden takip edemiyordum artık sonlara yaklaştığımızı doğum yapanları görünce daha iyi anladım.
Dün gece beni uykumdan uyandıracak seviyede adet sancısı gibi kasığımda ağrı ile uyandım kızlar başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba doktoruma söylemem gerekir mi? Gün içerisinde de ara ara oluyor ama dayanabiliyorum onlara gece daha kötü şekilde bastırıyor. Kontrolüme 6 gün var daha =(
Kızlar Aramızds çatı muayenesi olan var mı ?.. Bnm haftaya , birazcık çekiniyorum![]()

bende akışına bıraktım ama içimden sezaryan geçiyor. Doktora anlatacağım durumumu alttan muayenede rahatsız oldğumu söyleyecsğim zaten rahmimde eğrilik de var. Bunlara rağmen normal yapmanı tavsiye ederim derse normal yapıcamEvet benim de sezeryan olacak, bana da şimdiden 5 Ekim dedi diye bozuldum ben de çünkü ultrason A göre daha 37+2 oluyor bebeğimin hakkını yemek istemiyorum üstelik nst de sancım 20civarlarında sadece bir kez 50 çıktı haftaya gittiğimde soracağım sancı yoksa biraz daha bekleyemez miyiz diye, gün vermesini beklemiyordum diye soramadım yoksa sorardım ani oldu, canım bana da herkes aman kendini kestirme falan diyor ama ne yapalım bizim halimizden kimse anlamaz sonra doğum anında alttan muayene de falan anlayışsız insanlara denk gelip psikolojimi bozmaktan sa razıyım hem ameliyat olup çok çabuk ayaklananlar da var ben onları örnek alıyorum, inşallah kolay olacak diye umut ediyorum sen de öyle düşün
Hee bide iyi ki sezeryan seçeneği de var yoksa sanmıyorum çocuk yapmaya cesaret edebileceğimi
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
Maşallah ne güzel ben de inşallah doğum yapınca buraya yazabilirim hemwn, Rabbim şifanızı versin![]()
Hayırlısı olsun senin de hakkında canım, rahim de eğriliği ilk defa duydum da eğer normal doğum A engel olsaydı doktorun çoktan söylerdi sankibende akışına bıraktım ama içimden sezaryan geçiyor. Doktora anlatacağım durumumu alttan muayenede rahatsız oldğumu söyleyecsğim zaten rahmimde eğrilik de var. Bunlara rağmen normal yapmanı tavsiye ederim derse normal yapıcam
Acaba magnezyum eksikliği falan mi canımkızlar sağ elim çok agrıyor. kolum agrı yapıyor. parmaklarım uyusuk(((
sızın de var mı boyle bır durum?
doktor yapacak bısey yok dedı![]()
Hiccc cekinecek birsey yok canım rahat olabilirsinKızlar Aramızds çatı muayenesi olan var mı ?.. Bnm haftaya , birazcık çekiniyorum![]()
Canım allah yardımcın olsun inş güzel olacak herşey kötüyü düşünmeArkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahkizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu

Canım benim de oğlum 15 aylık olacak inşallah tepki vereceğini sanmıyorum ya da kıskançlık olacacagini ama eminim ki bebek ağladığında o da ağlayacak bebisi emzirirken kendisi tabiki ilgi çekmek isteyecek bir yıl sonrada beraber oynarlar inşallah napalim bizler de böyle büyümüşüz ama çok yorulacagiz ben kendimi öyle alistiriyorum41.5 kere masallah:) Allah anali babali buyutsun canim. Firsatin olursa, oglun kac yasindaydi acaba? Brnim de 16.5 aylik bir oglum var ve nasipse dogumda arkadaslara birakicaz. Cok kafama takiyorum tabi. Bir de bebegi gorunce nasil tepki verecek acaba? O da endiselendiriyor.
Canım rahmindeki eğrilik şu an yok ki.. Benim de öyle normalde, ama şu an bebekten dolayı normal yani :) sezeryan istiyosan sen bilirsin tabi ama ben yine de söliyim :)bende akışına bıraktım ama içimden sezaryan geçiyor. Doktora anlatacağım durumumu alttan muayenede rahatsız oldğumu söyleyecsğim zaten rahmimde eğrilik de var. Bunlara rağmen normal yapmanı tavsiye ederim derse normal yapıcam
Canım ben arkadaşlarımdan duydum öyle rahat ve kolay doğum yapıklarını söylüyorlar. Ama bir arkadşm hiç bi sıkıntı yaşamaZken bi arkdşm bel ağrısı yaşadı sonrasında. Kişiden kişiye değişiyo olabilir.. Ben de eğer normal doğum olursa belki deneyeceğim o an karar veririm diyorumkızlar merhaba epidüral ile normal doğum yapan var mı aranızda
Sizlerinde Hayırlı haberlerinizi alalim inşallahMaşallah canım hadi hayırlısı olsun inşallah
İnşallah istediğin gibi olur herşey
Geçmiş olsun canım benim dr. Bakmıyor artık enfeksiyona nedenki ya senin belirtin varmiydi canım? Buarada bebişin hiçte minik değil bence gayet normal ilerliyorsun.
Canım benim maşallah ya çok güzel anlatmışsın sağolasın
Oyy yerim minnosu maşallah bırakmayın buralarda bizleri ya