- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Aynen bendede baya koyulastı adet baslarken olurkenki gibi aynı..o kadar ağrılardan kramplardan sonra bende kahverengi akıntı geldi bugün. sat 18 eylüldü. umarım adet belirtisi değil yerleşme kanamasıdır..
Benim geçen ay iptal edildi bu ay aşılama yapıldı kesinlikle aşılamayı atlayıp tüp bebeğe geçiş yapmanı önermem kesinlikle aşılamadan sonuç alamazsan tüp bebek dene benim bu ay olmazsa kasımda tüp bebeğe geçiş yapıcazMerhaba kizlar yarin doktor kac tane yumurtam gelistigine bakacak eger fazla gelismisse asilamayi iptal edebiliriz ya da tup bebege gecis yapabiliriz dedi sizce hangisi mantikli
Senden 4 gün sonra benimki 8 ekimMerhaba kızlar bende 4ekimde aşılama yaptırdım beklemedeyim benimle aynı tarihte yaptıran varmı acaba
Bendede canım aşılamayı denemelisin hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar yarin doktor kac tane yumurtam gelistigine bakacak eger fazla gelismisse asilamayi iptal edebiliriz ya da tup bebege gecis yapabiliriz dedi sizce hangisi mantikli
Canım merhaba bende 3 ekimde yaptırdımKimsecikler yok galiba
Ya canım üzme canını belli olmaz hem idrarda hiç çıkmayıp kanda da çıkabilir çıkmasa bile 3. yaptırırsın durmak yokkk!!günaydın herkeseBademellaa test yaptın mı?
Kayrahan benimde ilk aşılamam. 2 test yaptım ikiside negatif çıktığı için bilemiyorum.
Canım merhaba seninle aynı tarhite yaptırmıştık test yapıcam diyordun ne çıktı???Benim toplam 8 taneydi 4 sagda 4 solda boyutlari 21 mm di yani hepsi deil ama en küçügü 17 diydi muaynenden bir gun sonra cumartesi gece 12 gibi yaptirdim igneyi pazartesi 12 gibi asılamam yapıldı
Ama senin daha ilk demi benim doktor aşılmayaı yuaptı sonra eimide çağırdı ilkinde tutma olasılığı diğerlerine göre daha düşük ama yılmak yok bir daha bir daha dedis ben bu tutmazsa 1 ay ara verip 2. yi yaptırıcamYa canım üzme canını belli olmaz hem idrarda hiç çıkmayıp kanda da çıkabilir çıkmasa bile 3. yaptırırsın durmak yokkk!!
Canım ne yaptın test yaptın mI merak ettim seniBenim toplam 8 taneydi 4 sagda 4 solda boyutlari 21 mm di yani hepsi deil ama en küçügü 17 diydi muaynenden bir gun sonra cumartesi gece 12 gibi yaptirdim igneyi pazartesi 12 gibi asılamam yapıldı
Günaydn cnm ben deil karistirmis olmalisin ben 10 ununda yaptirdim daha iki gün oluyoCanım merhaba seninle aynı tarhite yaptırmıştık test yapıcam diyordun ne çıktı???
bende yanı durumdayım ilk aşılamam çikolata kistim var rahim filmi sperm testi vs bir takım tahliller yapıldı herşey normal 1.5 sene normal yollarla bebek sahibi olamadık inşallah sonuç alırızilk aşilamam benim 7 ekimde yapıldı .bende de cikolata kisti var.sonuç hepimiz için çok güzel olur insallah..ates olcumü yapıyorum 37.1 lerde..
canım bende 8 ekimde yaptırdımMerhaba kızlar bende 4ekimde aşılama yaptırdım beklemedeyim benimle aynı tarihte yaptıran varmı acaba
Senden 4 gün sonra benimki 8 ekim
rahim filmi çektirdin mi canımMerhaba biz de bugun karar verdik esimle asilama yaptirmaya 5 ay once bi dusuk yapmistim.simdi doktorum puregon diye bi igne verdi 4 gun karindan yapacakmisim sonra kontrol var. Kac gun sonra asilama yapilir ve bu esnada folik asit kullaniliyo mu doktorum bisey demedi bu konuda
çok yumurta olunca ne oluyor ki?Benim ilk denememde 15 yumurtam oldu ve iptal edildi aşılamam,bu ay 2. Denemem bugün kontrolüm var umarım bu kez beklenen gibi olur sanada şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?