- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi Bademellaa
-
iyi düşün iyi olsun. sen yinede kalbini ferah tut Allahın takdiri. illaki verir..sen yeterki sabret..Aynen 93 lüyüm ama kan değerlerim yüksek erken menepoz muhabbetiyle psikolojim bozuldu fsh ve lh degerim yüksek yani doktorlarda net bisey diyemiyolar bana herser normal ama o degerlerin yüksek olmasına ragmen hamile kaldm ama yaşamadî simdide bi daha hic kalamicam die endise ediyorum aslında o degerlerim yüksek olmasaydı belki daha ümitli olurdum
Siz kac yıllik evlisiniz daha önce hamile kaldınız mıiyi düşün iyi olsun. sen yinede kalbini ferah tut Allahın takdiri. illaki verir..sen yeterki sabret..
Canım merhaba, biz aynı günlerde aşılama olmuşuz bende cumartesi gece 12 de iğnemi yaptım pazartesi aşılama oldum, bugün sabah silik çizgi vardı, sence ilaçtanmıdır hala?Aşılaman hayırlı olsun canım bende geçen hafta ptesi yaptırdım aşılamayı. Bende bu sabah başlayacaktım test yapmaya unuttum :) yarından itibaren başlarım artık her sabah yapmayı düşünüyorum :) hiç birinide atmicam geçen aşılamamda gebeliği öğrenmem geç oldu. İlk test 3 gün sonra silik çizgi. İkinci gün 1 gün sonra silik çizgi. Daha sonra böyle azaldı en son gün 1 saat sonra silik çizgi olunca gittim kan verdim hamile olduğumu öğrendim.
Ya orası öyle de hani, çatlatma iğnesinin etkisi 12 günden sonra tamamen geçer diyorlar ya o yüzden benimde çatlatma iğnesinden sonraki 11. günüm yaptım silik çizgiydi acaba iğneden midir diyorum yoksa döllendiyse çocuk 8 günlük olmuş olacak zatenBende Ctesi gece 12de yaptım sen neden çatlatma iğnesini sayıyorsun. Aşılama olduğu günü sayman gerekiyor.
Peki doktorunuz ne diyo hamile kalamamanız icin sebep var mı yokse hersey normal sadece gebelik mi olusmuyobenim 2. evliliğim bu 10 aylık evliyim daha öncede hiç hamile kalmadım. ama ailedeki kadınların durumu pek parlar değil regl dönemlerimiz bile sıkıntılı biizm. ondan evham yapıyorum bende..
Hangi ilaci kullandın sen yumurta gelismesi icinBende size bişi sormak istiyorum ilaç kullanmaya başladıktan sonra göğüslerim şişti ağrıdı son bi kaç gündür uçları acayip ağrıyor anlatamam
İlaç belirtileri galiba değilmi
Yani hassasiyet oluştu galiba sizde de oldumu
Hangi ilaci kullandın sen yumurta gelismesi icin
Ben o ilacı kullanmadığım icin bisey diyemiyorum ama kullanan arkadas varsa yardımcı olur belki. Genelde yumurtlama döneminde de bu belirtiler oluyorPuregon 100 olarak kullandım
Ben o ilacı kullanmadığım icin bisey diyemiyorum ama kullanan arkadas varsa yardımcı olur belki. Genelde yumurtlama döneminde de bu belirtiler oluyor
Tüm kullanılan büyüme destekli ilaçlarda göğüs hassasiyeti oluyor çamaşır giymek bile işkenceye dönüşebilir ama hedef güzel olunca herşeye değiyor , geçmiş olsun ...Bende size bişi sormak istiyorum ilaç kullanmaya başladıktan sonra göğüslerim şişti ağrıdı son bi kaç gündür uçları acayip ağrıyor anlatamam
İlaç belirtileri galiba değilmi
Yani hassasiyet oluştu galiba sizde de oldumu
Evet benimde dün ilk aşılamam yapıldı Rabbim ins. Hepimizin gönlündekini nasip eylerOlsun arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim :) senin aşılaman yapıldımı?
evet ilk aşılamam çocuğumda yok. sende varmı çocuk?
Canım merhaba, biz aynı günlerde aşılama olmuşuz bende cumartesi gece 12 de iğnemi yaptım pazartesi aşılama oldum, bugün sabah silik çizgi vardı, sence ilaçtanmıdır hala?
Ya orası öyle de hani, çatlatma iğnesinin etkisi 12 günden sonra tamamen geçer diyorlar ya o yüzden benimde çatlatma iğnesinden sonraki 11. günüm yaptım silik çizgiydi acaba iğneden midir diyorum yoksa döllendiyse çocuk 8 günlük olmuş olacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?