Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi düşün iyi olsun. sen yinede kalbini ferah tut Allahın takdiri. illaki verir..sen yeterki sabret..

benim 2. evliliğim bu 10 aylık evliyim daha öncede hiç hamile kalmadım. ama ailedeki kadınların durumu pek parlar değil regl dönemlerimiz bile sıkıntılı biizm. ondan evham yapıyorum bende..

Canım merhaba, biz aynı günlerde aşılama olmuşuz bende cumartesi gece 12 de iğnemi yaptım pazartesi aşılama oldum, bugün sabah silik çizgi vardı, sence ilaçtanmıdır hala?

Bende Ctesi gece 12de yaptım sen neden çatlatma iğnesini sayıyorsun. Aşılama olduğu günü sayman gerekiyor.
Ya orası öyle de hani, çatlatma iğnesinin etkisi 12 günden sonra tamamen geçer diyorlar ya o yüzden benimde çatlatma iğnesinden sonraki 11. günüm yaptım silik çizgiydi acaba iğneden midir diyorum yoksa döllendiyse çocuk 8 günlük olmuş olacak zaten

benim 2. evliliğim bu 10 aylık evliyim daha öncede hiç hamile kalmadım. ama ailedeki kadınların durumu pek parlar değil regl dönemlerimiz bile sıkıntılı biizm. ondan evham yapıyorum bende..
Peki doktorunuz ne diyo hamile kalamamanız icin sebep var mı yokse hersey normal sadece gebelik mi olusmuyo

Kızlarrr iyi gecelerrr
Bende bu gün aşılamamı yaptırdımmm
Rabbim yardım etsin inşallah hepimize.. 14 sayacağım bende sizlerle paylaşmak istedim
Bu arada çok ağrı olmadı hafif kaşık ağrısı oldu geçti şimdi İyiyim

Bende size bişi sormak istiyorum ilaç kullanmaya başladıktan sonra göğüslerim şişti ağrıdı son bi kaç gündür uçları acayip ağrıyor anlatamam
İlaç belirtileri galiba değilmi
Yani hassasiyet oluştu galiba sizde de oldumu

Hangi ilaci kullandın sen yumurta gelismesi icin

Tüm kullanılan büyüme destekli ilaçlarda göğüs hassasiyeti oluyor çamaşır giymek bile işkenceye dönüşebilir ama hedef güzel olunca herşeye değiyor , geçmiş olsun ...

Selam kızlar benimde ilk aşılamamda gonalef kullanmıştım şişmişti göğüslerim ama en çok karnım şişmişti benim aşılamam negatif sonuçlandı ocak ayında yaptırmıştım şimdi ekimde tekrar olucak Allah nasip ederse 2.si Rabbim hepimize yardım etsin

Canım merhaba, biz aynı günlerde aşılama olmuşuz bende cumartesi gece 12 de iğnemi yaptım pazartesi aşılama oldum, bugün sabah silik çizgi vardı, sence ilaçtanmıdır hala?

Mrb canım. Ben henüz hiç test yapmadım. Yarın sabahtan itibaren yapmaya başlicam her sabah. Evet aynı zamanda olmuş aşılama. Sende mi Cerrahpaşa'da yaptırdın yoksa :) :)

Hıı anladım canım doğru söylüyorsun öyle bişey vardı. Kaç günde etkisi gidiyor onu hatırlamıyorum ben yarın sabah başlıyorum yapmaya tabi unutmazsam yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…