- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Kızlarrr iyi gecelerrr
Bende bu gün aşılamamı yaptırdımmm
Rabbim yardım etsin inşallah hepimize.. 14 sayacağım bende sizlerle paylaşmak istedim
Bu arada çok ağrı olmadı hafif kaşık ağrısı oldu geçti şimdi İyiyim
Aynı seyler bendede var.. 1 ekimde asılamam omdu.. ucuk yok sadece minik sivilceler çıktı basımda.. ve bugün adet olçakmısım gibi hissettim cok fena oldum.. ilk asılamam. Rabbm hayrlsını nasip etsin...Ya kızlar benim karnım acayip şişti yaa dudağım uçukladı sivilceler çıktı belim hep ağrıyor kasıklarım yanıyor bide. Kendimi dinlemiyorum aslında çoğu zaman unutuyorum ama bunlar beni gerçekten rahatsız ediyor.
Aynı seyler bendede var.. 1 ekimde asılamam omdu.. ucuk yok sadece minik sivilceler çıktı basımda.. ve bugün adet olçakmısım gibi hissettim cok fena oldum.. ilk asılamam. Rabbm hayrlsını nasip etsin...
Merhaba kızlar
2. Aşılamasını olan var mı aramızda ???
Evet benimde dün ilk aşılamam yapıldı Rabbim ins. Hepimizin gönlündekini nasip eyler
Tüm kullanılan büyüme destekli ilaçlarda göğüs hassasiyeti oluyor çamaşır giymek bile işkenceye dönüşebilir ama hedef güzel olunca herşeye değiyor , geçmiş olsun ...
Kızlar günaydın, 1 Ekim de aşılamam yapıldı bugün sabah 6 da test yaptım silik ama dikkatli bakınca görülüyor sizce iğnenin etkisimidir?
YAA Teşekkür ederim, normalde çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ortalam vucuttana tılır diyorlar benimde bugünle 11,5 gün oldu , artık hayırlısı diyorum canımAyyy inşallah hamilesindir ben bilmiyorum ilaç etkisi nasıl oluyorki ? Dualarım hepimizle 14. Gün kan testini bekle inş hayırlı sonuç al inşallah hamilesindir
YAA Teşekkür ederim, normalde çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ortalam vucuttana tılır diyorlar benimde bugünle 11,5 gün oldu , artık hayırlısı diyorum canım
amin inşallah olur bu sefer. benim de tutmadı o zamnSelam kızlar benimde ilk aşılamamda gonalef kullanmıştım şişmişti göğüslerim ama en çok karnım şişmişti benim aşılamam negatif sonuçlandı ocak ayında yaptırmıştım şimdi ekimde tekrar olucak Allah nasip ederse 2.si Rabbim hepimize yardım etsin
dr herşey normal sabret diyor ama dediğim gibi bizim ailenin akdınları hep tedaviyle çocuk sahibi oldu. bu nedenle sabretmek istemiyorum yaşım zaten 30. başkada çocuğum hatta çocularım olsun istiyorum hangi yaşta yapacağım bi dahaPeki doktorunuz ne diyo hamile kalamamanız icin sebep var mı yokse hersey normal sadece gebelik mi olusmuyo
Beklemekte cok zor tuttu mu tutmadı mı die simdi 14 gün nasıl gecerGünaydınn çok sevindim hayırlı olsun inşallahh beraber beklicez
Gelişmeleri buradan takip etmek güzel iyiki yapılmış bu konuteşekkürler
Beklemekte cok zor tuttu mu tutmadı mı die simdi 14 gün nasıl gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?