Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olsun canım hadi hayırlı sonuçlar inşallah :)

Ya kızlar benim karnım acayip şişti yaa dudağım uçukladı sivilceler çıktı belim hep ağrıyor kasıklarım yanıyor bide. Kendimi dinlemiyorum aslında çoğu zaman unutuyorum ama bunlar beni gerçekten rahatsız ediyor.

Aynı seyler bendede var.. 1 ekimde asılamam omdu.. ucuk yok sadece minik sivilceler çıktı basımda.. ve bugün adet olçakmısım gibi hissettim cok fena oldum.. ilk asılamam. Rabbm hayrlsını nasip etsin...

Aynı seyler bendede var.. 1 ekimde asılamam omdu.. ucuk yok sadece minik sivilceler çıktı basımda.. ve bugün adet olçakmısım gibi hissettim cok fena oldum.. ilk asılamam. Rabbm hayrlsını nasip etsin...

Bendede hep o adet olacakmışım gibi his

Kızlar günaydın, 1 Ekim de aşılamam yapıldı bugün sabah 6 da test yaptım silik ama dikkatli bakınca görülüyor sizce iğnenin etkisimidir?

Tüm kullanılan büyüme destekli ilaçlarda göğüs hassasiyeti oluyor çamaşır giymek bile işkenceye dönüşebilir ama hedef güzel olunca herşeye değiyor , geçmiş olsun ...

Eveeet hemde nasıl yaa mahvoldum valla inşallah güzel sonuç nasip eder rabbim.. cevap için tşk ederim

Kızlar günaydın, 1 Ekim de aşılamam yapıldı bugün sabah 6 da test yaptım silik ama dikkatli bakınca görülüyor sizce iğnenin etkisimidir?

Ayyy inşallah hamilesindir ben bilmiyorum ilaç etkisi nasıl oluyorki ? Dualarım hepimizle 14. Gün kan testini bekle inş hayırlı sonuç al inşallah hamilesindir

Ayyy inşallah hamilesindir ben bilmiyorum ilaç etkisi nasıl oluyorki ? Dualarım hepimizle 14. Gün kan testini bekle inş hayırlı sonuç al inşallah hamilesindir
YAA Teşekkür ederim, normalde çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ortalam vucuttana tılır diyorlar benimde bugünle 11,5 gün oldu , artık hayırlısı diyorum canım

YAA Teşekkür ederim, normalde çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ortalam vucuttana tılır diyorlar benimde bugünle 11,5 gün oldu , artık hayırlısı diyorum canım

İnşallah hamilesindir Can'ım bol bol dua et rabbim yardım etsin inşallah
Sonucunu bizimle paylaş bekliyoruz

amin inşallah olur bu sefer. benim de tutmadı o zamn

Peki doktorunuz ne diyo hamile kalamamanız icin sebep var mı yokse hersey normal sadece gebelik mi olusmuyo
dr herşey normal sabret diyor ama dediğim gibi bizim ailenin akdınları hep tedaviyle çocuk sahibi oldu. bu nedenle sabretmek istemiyorum yaşım zaten 30. başkada çocuğum hatta çocularım olsun istiyorum hangi yaşta yapacağım bi daha

kızlar bugün benim çok karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi çok zor druyorum

Herkese günaydın. benimde cuma günü aşılama yapılacak Zeynep kamilde. başka orda aşılama yaptıran varmı?

Beklemekte cok zor tuttu mu tutmadı mı die simdi 14 gün nasıl gecer

Evet çok zor rabbim sabır versin hepimize cümlemize inşallah bekleyiş sonu güzel haberler alırız
Sen hangi ilaç kullandın ben puregon kullandım 100 ml günlük solda 7 - 8 sağda hatırlamıyorum yumurta oldu 17,5 büyüklüğünde ama en çok solda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…