- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Bende cumartesi oldum aşılamayı haftaya cumartesi 14. Gün inşallah sonuç pozitif olurkızlar benim cuma günü doktordaydımmm 3 tane yumurtam oluşmuş igne yaptırıyordum sağda 2 tane (17mm ), solda 15mm birtane doktor ctesi günü aşılamamı yaptı ve iki gün sonrada ilişki önerdi bekliyoruz bakalım şuan hayırlısı olsun hepimiz için dua edin arkadaşlar
Aynen canım bende ayı 10 unda yaptırdim bekleyenlerdenm benim bi tane düşüğüm var üzerinden 1 yıl gecti tekrar hamile kalamadm bizde aşılama yaptirdik bu aybana normelde 5 gün iğne vermişti canım ama 5 günden sonra 2 gün daha iğne verdi
ilk aşılamam 1.5 yıldır bebek istiyoruz bir takım tahlillerde yaptırdım bir tane çikolata kistim var 2cm tek sorun o gözüküyor
sizin durumunuz nedir? aşılama yaptırdınız bekleyenlerdenmisiniz
sizinki kaç mm di doktor 17 mm için uygun ve iyi görünüyor dedihayırlısı inşallah.. ama aşılama için 21 mm gibi olması gerekmiyomuydu 15-17 küçük değil mi? bende 2 yumurta oluşmuştu klomenle.
ben 21 mm olarakhatırlıyordum ama şimdi nette baktım ortalama 18-20 diyormuş..sizinki kaç mm di doktor 17 mm için uygun ve iyi görünüyor dedi
aynı gün yaptırmışız demek inşallahBende cumartesi oldum aşılamayı haftaya cumartesi 14. Gün inşallah sonuç pozitif olur
çok yakın tarihlerde yaptırmışız sizin yumurtanızın boyutu nasıldı kaç tane oluşmuştuAynen canım bende ayı 10 unda yaptırdim bekleyenlerdenm benim bi tane düşüğüm var üzerinden 1 yıl gecti tekrar hamile kalamadm bizde aşılama yaptirdik bu ay
Tekrar yaptırdınız mı aşılama?amin inşallah olur bu sefer. benim de tutmadı o zamn
bu benim ilk aşılamam 30 eylülde yaptırdım. yarın kan testinden öğrenicem kesin sonucu daTekrar yaptırdınız mı aşılama?
Ayy hayırlısı inşallah pozitif bi sonuç görürsünüz benim ilk aşılamam tutmadı 2.yaptırıcam bu ay kısmetsebu benim ilk aşılamam 30 eylülde yaptırdım. yarın kan testinden öğrenicem kesin sonucu da
amin hayırlısı. bu sefer olr inşallah. beklemek çok zor. bugün çok ağrım var ama benim üşüyorum burnumda tıkalı hasta olucam galiba..Ayy hayırlısı inşallah pozitif bi sonuç görürsünüz benim ilk aşılamam tutmadı 2.yaptırıcam bu ay kısmetse
Benim toplam 8 taneydi 4 sagda 4 solda boyutlari 21 mm di yani hepsi deil ama en küçügü 17 diydi muaynenden bir gun sonra cumartesi gece 12 gibi yaptirdim igneyi pazartesi 12 gibi asılamam yapıldıçok yakın tarihlerde yaptırmışız sizin yumurtanızın boyutu nasıldı kaç tane oluşmuştu
Oyy çok dikkat etmelisin hele de bu dönemde biliyorsun ilaç da alamazsın kolay kolay doktor kontrolü gerekli ilaç için umarım küçük bi vücut kırgınlığıdır ve geçer beklemek gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsunamin hayırlısı. bu sefer olr inşallah. beklemek çok zor. bugün çok ağrım var ama benim üşüyorum burnumda tıkalı hasta olucam galiba..
bu benim ilk aşılamam 30 eylülde yaptırdım. yarın kan testinden öğrenicem kesin sonucu da
Hadi bakalım gün saymaya devam senin ilk aşılaman mı?aynı gün yaptırmışız demek inşallah
burdan haberleşmeye devam edelim ben çok merak ediyorum gelişmeleri
evet ilk aşılamam 8 ekimde yaptırdımmHadi bakalım gün saymaya devam senin ilk aşılaman mı?
yok hiç yapmadım açıkçası. sabahları herkes üşürken ben baya kısa kolluydum da bugün bi üşümeye başladım hastalıkla ilgili heralde. ateş ölçümü bana zahmetli geliyor birde o kadr ciddiye almak istemiyorum açıkçasıAtes ölçümü yapıyor musunuz değerler nasil?
Ve adet oldum....Anlamak çok zor canım. Belirtileri aynı. Hamile olsanda adet ağrısı gibi ağrın oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?