2016 ekimde doğum yapacak anneler

Hayırlısı olsun maşallah erkekler çabuk gösteriyor genelde  evet madem tanıdık doktorlar var gidin ben de olsam kesin giderdim

Hoşgeldin aramıza. Maşallah erkenden öğrenmişsin cinsiyeti, karından ultrasondan mı öğrendin?
Karindan en son teknoloji ultrasyonla ogrendik cinsiyet onemli degil esimin ilk cocugu bende dersen ikiside var kiz erkek cinsiyette sorun yok saglikli olmasini istiyorum hayirlisiyla dunyaya gelsin insallah..

Hayırlısı olsun maşallah erkekler çabuk gösteriyor genelde  evet madem tanıdık doktorlar var gidin ben de olsam kesin giderdim
Evet canım çok doktor arkadaşım var daha önce Jinekolojik araştırmaların da ve çalışmaların da görev almıştım.Bugün durumu haber verdim test sonuçlarımı gönderdim ve cvp bekliyorum.
Malum yol uzak cvp gelsin ki müsait zamanlarına göre uçak bileti alayım istiyorum.

Bugün 14. Haftaya girdim aşırı bulantıyla gelen bir kusmam var.. Hic bir sey yiyemiyorum. İlk bebeğimde bu tarz bir durum yaşamamıstım. İnşallah bir kaç haftaya geçer. İkili test yaptırmadım. Seker testti de yaptırmayı düşünmüyorum. Hayırlısı allahtan. Bebeğimin cinsiyettini son iki gündür merak etmeye başladım. Buda çok tatlı bir heyecan. Tüm arkadaşlarıma iyi doğumlar ve kendilerine ve vatana hayırlı evlatlar olsun

Amin inşallah, Rabbim kolaylık versin, ben sadece kokulardan öğürüyorum ama o bile zor

Kızımın altını bile açmaya zorlanıyorum çogu zaman, bir kaç haftadır yemek ve en küçük ev işini yapmakta zorlanıyorum. Halsizlik ve bulantı zorluyor. Evde 2 yaşında bir kızım ve hiç bir ev işinden anlamayan bir eş var. Tez bugünleri inşallah atlatırım. Allah sizlerede kolaylık versin

canım progestanı bir ay kullandım kanamam 3.günüde kesilmşti kesilince aynı yumusak kapsüle vajinadan fitil olarak koyup yattım 2-3 saat, çok rahat ve daha etkili oluyo, bi danış istersen dr a, geçmiş olsunn

ikili tesstte hiç sorun olmayıp üçlü taramada down sendromu riski çıkan var mı arkadaşlar aranızda?

1 ekim annesiyim ☺☺ bence benim bebiş ekimden önce doğacakk ☺☺

Herkese merhaba.. ben araniza yeni katıldım 13 haftalik hamileyim. Gecen gun kontrolumuz vardi doktorumuz 4. Aydan once cinsiyet konusunda bisey demiyorum normalde ama %60 kiz dedi bebiste cok hareketliydi masallah bize faln dondu heralde bi bildigi var ki soyledi diyorum. Bakalim hayirlisi ilk hamileligim 4. Ayda kesinlesir cinsiyet suan hazirliga girismedik tabi :) buarada ikili testide sordu yaptirmayi düşünmüyorum dedim yaptirmicaz.

Merhaba, bende 12 haftalık hamileyim dün ikili testimiz vardı doktor ultrasonda bakarken cinsiyetinin kız olduğunu söyledi ama yanılma payı da olabilir dedi bende merakla bekliyorum :)

Merhaba , ben 12 hafta 2 gunluk gebeyim. Cok sukur gelişim normal deniyor. 36 yasımda ve ilk gebeliğim oldugu için endişelerim çok fakat arkadas cevremin cogunlugu gec bebek sahıbı oldu ve cok sukur hepsı saglıkla aldı kucaklarına, bu da bana moral oluyor tabi. Bana yakın zamanda 'gec hamılelık yaşı' ileri yaslara cekılecek gıbı geliyor

Ayrıca eklemrk istiyorum. Ben baya perişan bi hamilelik gecırıyorum 7. Haftadan bu yana yemek hıc yıyemedım. Havuc muz elma vb meyve ile yogurt... 7 kilo verdim ve hala bulantım devam edıyor. Cok sucluyorum kenfımı, bebegıme bakamıyorum dıye

Bende hiç bir şey yiyemiyordum, en sevdiğim şeylerin bile kokusuna ve görüntüsüne bile dayanamıyordum hele sıcak yemeklere hiç katlanamıyordum hep yoğurt gibi soğuk soğuk şeyler yemek istiyordum ama Allaha'a şükür 9,10 haftalıkken geçti şu an iyiyim

Bence endiselenmeyin ilk 3 ayda 3-4 kilo kaybi normal görülüyor ben bilincli hamilelik kursuna gitmistim hocada ayni seyi soylemisti doktorlarda oyle diyorlar annenin bunyesi bebegin ilk 3 ayki gelisimi icin yeterli bence hamileligin tadını cikartin kendinizi uzmeyin ilk 4 ay kusan bir sürü hamile var ama inanin 4. Aydan sonra iştah patlamasi yaşayacaksiniz. Benim cok sukur cok fazla kusmam olmadi (4-5 kere) ama canmda hicbirsey yemek istemedi iştahsızlık oldu ama yemeye calisiyorum yiyemedigim zamanlar kafama takmiyorum insallah saglikli bebeklerimiz olur stres yapmayin bu daha da kötü yasinizin ileri olmasinida kafaniza takmayin Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba ben tahminen 20 ekim de bebisim gelecek mide bulantisi cok yasadim ozellikle vitamin ilaclarini alinca ikili tarama yaptim kiza benzeti on gun sonra sonuc cikacakmis

Mrb bende 12+5gunluk hamileyim dün doktora gittik ikili test için sonuçlar haftaya çıkacak su an herşey normal erkege benzetti doktor kesin diil tabi bu arada elevit pronatal vitamin verdi kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…