Hayırlısı olsun maşallah erkekler çabuk gösteriyor genelde Bende kötü çıkan ikili test sonucum sonrası bugün tekrar doktorumla görüştüm Amniyosentez de ısrarlı ama ben pek sıcak bakmıyorum nedense.
Bu arada ultrasonla tekrar ense kalınlığına uzuvlarına falan bakılıyordu bizim utanmaz hiç çekinmeden birden bire pozisyon değiştirdi açtı bacaklarını pipisini gösterdi anlamadık çok şaşırdık
Oysa cinsiyetini hiç merak etmiyordum böylece bir oğlum olacağını da öğrenmiş oldum bugün.
Allah kısmet ederse ptesi günü Istanbul'a gitmeyi düşünüyorum birde orada ki doktor arkadsşlarımla görüşüp onların da fikrini almak istiyorum.
Herşeyin hayırlısı inşaAllah.
Karindan en son teknoloji ultrasyonla ogrendik cinsiyet onemli degil esimin ilk cocugu bende dersen ikiside var kiz erkek cinsiyette sorun yok saglikli olmasini istiyorum hayirlisiyla dunyaya gelsin insallah..Hoşgeldin aramıza. Maşallah erkenden öğrenmişsin cinsiyeti, karından ultrasondan mı öğrendin?
Evet canım çok doktor arkadaşım var daha önce Jinekolojik araştırmaların da ve çalışmaların da görev almıştım.Bugün durumu haber verdim test sonuçlarımı gönderdim ve cvp bekliyorum.Hayırlısı olsun maşallah erkekler çabuk gösteriyor genelde evet madem tanıdık doktorlar var gidin ben de olsam kesin giderdim
Amin inşallah, Rabbim kolaylık versin, ben sadece kokulardan öğürüyorum ama o bile zorBugün 14. Haftaya girdim aşırı bulantıyla gelen bir kusmam var.. Hic bir sey yiyemiyorum. İlk bebeğimde bu tarz bir durum yaşamamıstım. İnşallah bir kaç haftaya geçer. İkili test yaptırmadım. Seker testti de yaptırmayı düşünmüyorum. Hayırlısı allahtan. Bebeğimin cinsiyettini son iki gündür merak etmeye başladım. Buda çok tatlı bir heyecan. Tüm arkadaşlarıma iyi doğumlar ve kendilerine ve vatana hayırlı evlatlar olsun
canım progestanı bir ay kullandım kanamam 3.günüde kesilmşti kesilince aynı yumusak kapsüle vajinadan fitil olarak koyup yattım 2-3 saat, çok rahat ve daha etkili oluyo, bi danış istersen dr a, geçmiş olsunnSlm arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ilk bebegim 8.haftada lekelenme oldu acile gitdim progesteron verdi 5 gun surdu lekelenme .o ilaci aldigimdan beri resmen sersem gibiyim 2 haftafir surekli uyuyorum sanki bayilcak gibi oluyorum 2 gundur icmedim iyiyim.simdi.acaba devam etmelimiyim.bide bacaklarimda kramp ve kalcam batiyor cok zorlaniyorum benim gibi olan varmi
Herkese merhaba.. ben araniza yeni katıldım 13 haftalik hamileyim. Gecen gun kontrolumuz vardi doktorumuz 4. Aydan once cinsiyet konusunda bisey demiyorum normalde ama %60 kiz dedi bebiste cok hareketliydi masallah bize faln dondu heralde bi bildigi var ki soyledi diyorum. Bakalim hayirlisi ilk hamileligim 4. Ayda kesinlesir cinsiyet suan hazirliga girismedik tabi :) buarada ikili testide sordu yaptirmayi düşünmüyorum dedim yaptirmicaz.
Ayrıca eklemrk istiyorum. Ben baya perişan bi hamilelik gecırıyorum7. Haftadan bu yana yemek hıc yıyemedım. Havuc muz elma vb meyve ile yogurt... 7 kilo verdim ve hala bulantım devam edıyor. Cok sucluyorum kenfımı, bebegıme bakamıyorum dıye
Evet özellikle sabahları baş ağrısı ile uyanıyorum, bu ara da ağrıyor ama şu an grip de var, ondan da olabilir ama hamilelikte oluyor yaniBaş agrısı yasıyor musunuz arkadaslar? 12 haftalık bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?