2016 ekimde doğum yapacak anneler

bu arada bu perşembe cinsiyet öğrenebilme oranım yüzde kaç tır bilgisi olan var mı 15 hafta 3 günlük olmuş olacağım hayırlısıyla
ben 17+3 de öğrendim. 16 haftadan sonra net diyorlar ama doktora da bağlı bilemedim.

ben 17+3 de öğrendim. 16 haftadan sonra net diyorlar ama doktora da bağlı bilemedim.
evet net olarak o zmaan belli olur diolarda işte ben çok merak ediyorum olmazsa bekleyeceğim mecburen (=

Umarım öğrenebilirsin ben 17. Haftadayım bugün üçlü tarama için gittim heyecanla bakliyordum dr ne dicek diye ama benim yaramaz göstermedi kendini

Umarım öğrenebilirsin ben 17. Haftadayım bugün üçlü tarama için gittim heyecanla bakliyordum dr ne dicek diye ama benim yaramaz göstermedi kendini
yaa dimi birde göstermeme durumları oluyor yaramazcıkların (=

Merhaba bende yeni katıldım 17 haftalık hamileyim ve bir kızim olacağını öğrendim fakat ben 10. Haftadan beri bel ağrısı çekiyorum markete bile giderken ağrıyor osteocare diye bi ilaç kullanmaya başladım ama herkes bel ağrısı için daha çok erken diyor ozaman tedirgin oluyorum ve sadece 1 kilo aldım şimdilik

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katıldım ve 15 haftalik hamileyim. Cok şükür bulantilarim gecti. Tek sorunum uykusuzluk. Tam anlamiyla uykuya dalamiyorum ruyasiz bir gecem gecmiyo her saat basi uyaniyorum. Birde bu aralar kasıklarım agriyo. Cok şükür ikili testimin sonucuda iyi çıktı. Insallah önümüzdeki hafta cinsiyeti öğrenim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Aldığın kilolar için belin ilerleyen aylarda ağrıyormus onu kast ediyor olabilerler. Ben de yaşıyorum sürekli bel ağrısı. Özellikle biraz ev işi falan yapıp kendimi yorarsam çok oluyo, hiçbişi kullanmıyorum dr sor bakalım, bende daha hiç kilo almadım

Sanırım bünyem zayıf 47 kiloyum bende ev işi yada yürüyüşler de bel ağrısı yaşıyorum en kısa zamanda gecer inşallah doktorum ilaç verdi bunun için hatta içim rahat etmeyince başka bir doktora daha gittim aynı ilacı önerdi sizde sorun belki ağrınız devam ederse sizede verebilirler

Bilmiyorum umarım bi sıkıntı yoktur. Genelde yorulunca çok ağrı oluyo. O yüzden çok üstelemiyorum. Kendine çok dikkat et artık bu aylardan sonra iştahın açılıyo kilo alırsın bide vücutta demir az olunca halsizlik yorgunluk çok oluyormus istersen doktoruna bi sor belki faydası olur

33 yaşındayım bende 3. Gebeliğim 14+3 ,geçen hafta 2li tarama testi yaptırmak için gittim fakat miniğim 10 gün önden gittiği ve boyu uzun olduğu için yapılamadı 2 hafta öncesine kadar zoraki yemek yerken şimdi doymuyorum dr um 20 gün sonra 3 lü tarama için çağırdı umarım fazla kilo almadan sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bebeğinizin inşallah sağlıcakla dogsun.mesleğim gereği dediniz..mesleğiniz nedir. .kızınız da çok mutludur eminim.hersey hepimizin gönlüne göre olsun

Bebeğinizin inşallah sağlıcakla dogsun.mesleğim gereği dediniz..mesleğiniz nedir. .kızınız da çok mutludur eminim.hersey hepimizin gönlüne göre olsun
Amin inşaAllah cümlemizin bebeği sağlıkla doğar umarım.
Mesleğim Grafikerlik canım.
Ölü bebek otopsilerinse bulunup onların ölüm sonrası çalışmalarını yaptım kalp vs gibi. Jinekolog aekadaşım da çok olunca bilgi sahibi olmamak kaçınılmaz yani.

Merhaba canım aklına kötü bişey getirme ben de henüz hiç kilo almamıştım ama belim kalçam çok ağrıyor du adım atamıyordum ama şu an iyiyim üstelik bi kilo almışımdır en az

Aynen benim de öyle akşam 6 aylık sabah 4 aylık
Ben birkaç gündür hareketlerini hissetmeye başladım. Çok değişik bişi.şindi sürekli göbeğimi dinliyorum hareket etse de bida görsem die. Çok mutlu oluyorum. Eşim de fark ediyo hareket ettiğini. Sizde de başladı mı hareket kızlar

Bende 1 haftadir hareketlerini hissetmeye başladım arada tık tık vuruyor kızım çok mutlu oluyorum önce emin olamadım bebek mi yoksa mideyle ilgili bi hareket mi ama sürekli olmaya başladı bende bebeğim olduğunu anladım zaten ultrason çekimlerin dede hiç durmuyor çok hareketli göbeğinde sizin gibi akşama doğru daha belirgin sabahları daha küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…