- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
11 haftalikken dr erkege benzetti 14+6 da kesin dedi. Bebis gosterirse ogrenirsin insallahbu arada bu perşembe cinsiyet öğrenebilme oranım yüzde kaç tır bilgisi olan var mı 15 hafta 3 günlük olmuş olacağım hayırlısıyla
ben 17+3 de öğrendim. 16 haftadan sonra net diyorlar ama doktora da bağlı bilemedim.bu arada bu perşembe cinsiyet öğrenebilme oranım yüzde kaç tır bilgisi olan var mı 15 hafta 3 günlük olmuş olacağım hayırlısıyla
bakalım bir umut la gideceğim (=11 haftalikken dr erkege benzetti 14+6 da kesin dedi. Bebis gosterirse ogrenirsin insallah
evet net olarak o zmaan belli olur diolarda işte ben çok merak ediyorum olmazsa bekleyeceğim mecburen (=ben 17+3 de öğrendim. 16 haftadan sonra net diyorlar ama doktora da bağlı bilemedim.
yaa dimi birde göstermeme durumları oluyor yaramazcıkların (=Umarım öğrenebilirsin ben 17. Haftadayım bugün üçlü tarama için gittim heyecanla bakliyordum dr ne dicek diye ama benim yaramaz göstermedi kendini
Aldığın kilolar için belin ilerleyen aylarda ağrıyormus onu kast ediyor olabilerler. Ben de yaşıyorum sürekli bel ağrısı. Özellikle biraz ev işi falan yapıp kendimi yorarsam çok oluyo, hiçbişi kullanmıyorum dr sor bakalım, bende daha hiç kilo almadımMerhaba bende yeni katıldım 17 haftalık hamileyim ve bir kızim olacağını öğrendim fakat ben 10. Haftadan beri bel ağrısı çekiyorum markete bile giderken ağrıyor osteocare diye bi ilaç kullanmaya başladım ama herkes bel ağrısı için daha çok erken diyor ozaman tedirgin oluyorum ve sadece 1 kilo aldım şimdilik
Sanırım bünyem zayıf 47 kiloyum bende ev işi yada yürüyüşler de bel ağrısı yaşıyorum en kısa zamanda gecer inşallah doktorum ilaç verdi bunun için hatta içim rahat etmeyince başka bir doktora daha gittim aynı ilacı önerdi sizde sorun belki ağrınız devam ederse sizede verebilirlerAldığın kilolar için belin ilerleyen aylarda ağrıyormus onu kast ediyor olabilerler. Ben de yaşıyorum sürekli bel ağrısı. Özellikle biraz ev işi falan yapıp kendimi yorarsam çok oluyo, hiçbişi kullanmıyorum dr sor bakalım, bende daha hiç kilo almadım
Bilmiyorum umarım bi sıkıntı yoktur. Genelde yorulunca çok ağrı oluyo. O yüzden çok üstelemiyorum. Kendine çok dikkat et artık bu aylardan sonra iştahın açılıyo kilo alırsın bide vücutta demir az olunca halsizlik yorgunluk çok oluyormus istersen doktoruna bi sor belki faydası olurSanırım bünyem zayıf 47 kiloyum bende ev işi yada yürüyüşler de bel ağrısı yaşıyorum en kısa zamanda gecer inşallah doktorum ilaç verdi bunun için hatta içim rahat etmeyince başka bir doktora daha gittim aynı ilacı önerdi sizde sorun belki ağrınız devam ederse sizede verebilirler
33 yaşındayım bende 3. Gebeliğim 14+3 ,geçen hafta 2li tarama testi yaptırmak için gittim fakat miniğim 10 gün önden gittiği ve boyu uzun olduğu için yapılamadı 2 hafta öncesine kadar zoraki yemek yerken şimdi doymuyorum dr um 20 gün sonra 3 lü tarama için çağırdı umarım fazla kilo almadan sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırızSelam bende 12 hafta 4 günlüğüm :)
Dün ikili test yaptırdım ama sonucu 10 gün sonra çıkacak inşaAllah.
Ben ileri yaş gebesiyim yaşım 39 bitti yani doğum da 40 olcam.
Sabahları mide bulantısı oluyor fakat kusma falan yok.Şimdiden 8 kilo aldım aşırı yemek yiyorum kendimi durduramıyorum
Et balık süt ayran limonlu çay ve börek çeşitleri favorim.
Bebeğinizin inşallah sağlıcakla dogsun.mesleğim gereği dediniz..mesleğiniz nedir. .kızınız da çok mutludur eminim.hersey hepimizin gönlüne göre olsunCanım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim :*
İlk bebişte 30 kilo almıştım doğumdan 1 yıl sonra yine eski kiloma döndüm.
İkinci bebişte de ilk 3 ayda 7 kilo almıştım 5 ayda onuda verdim.Benim vücudum gebelikte çok kilo almaya müsait lakin doğum sonrası diyet yapmadan vücudum eski kilosuna dönüyor. Metabolizmam gayet iyi çalışıyor.kendimi bildim bileli 36 ile 38 beden arası oldum :)
Boyum da 1.70 ve sürekli spor yaptığım için hiçbir yerimde sarkma olmuyor. Kısacası şanslı bir kadınım.
Mesleğim gereği yıllarca bir çok jinekologla çalıştım prenatal (doğum öncesi) çalışmalarda çok bulundum.
Gebelikle ilgili beslenme ve bebeğin gelişimi vs konusunda epey bilgi sahibiyim. Gelelim çaya.
Çay açık ve limonlu olduğu sürece hiçbir sakınca teşkil etmez.Bütün gebeliklerim de hiç kan ce demir hapı kulanmadım çünkü beslenme konusunda sıkıntım yok gerekli vitaminleri hap yerine gıdalardan alıyorum. Zaten normalde de aşırı yemek yiyen biriyim
Üniversiteye giden kızım var ve o da benim gibi yemek yer ama kilo almaz.
Ikinci bebeğim de maalesef Allah'ın takdiri doğmadan öldü.
Allahın izniyle bu bebeğimi sağlıklı ve imanlı bir şekilde kucağıma alırım inşaAllah.
Amin inşaAllah cümlemizin bebeği sağlıkla doğar umarım.Bebeğinizin inşallah sağlıcakla dogsun.mesleğim gereği dediniz..mesleğiniz nedir. .kızınız da çok mutludur eminim.hersey hepimizin gönlüne göre olsun
Merhaba canım aklına kötü bişey getirme ben de henüz hiç kilo almamıştım ama belim kalçam çok ağrıyor du adım atamıyordum ama şu an iyiyim üstelik bi kilo almışımdır en azMerhaba arkadaslar bende araniza yeni katıldım ve 15 haftalik hamileyim. Cok şükür bulantilarim gecti. Tek sorunum uykusuzluk. Tam anlamiyla uykuya dalamiyorum ruyasiz bir gecem gecmiyo her saat basi uyaniyorum. Birde bu aralar kasıklarım agriyo. Cok şükür ikili testimin sonucuda iyi çıktı. Insallah önümüzdeki hafta cinsiyeti öğrenim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Şu anda daha ayva göbek gibi, yemek yeyince şişiyor, yatarken baya çıkmış oluyor, sabaha iniyor tekrarEkim anneleri göbüşler büyüdü mü :)
Aynen benim de öyle akşam 6 aylık sabah 4 aylıkŞu anda daha ayva göbek gibi, yemek yeyince şişiyor, yatarken baya çıkmış oluyor, sabaha iniyor tekrar
Ben birkaç gündür hareketlerini hissetmeye başladım. Çok değişik bişi.şindi sürekli göbeğimi dinliyorum hareket etse de bida görsem die. Çok mutlu oluyorum. Eşim de fark ediyo hareket ettiğini. Sizde de başladı mı hareket kızlarAynen benim de öyle akşam 6 aylık sabah 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?