2016 ekimde doğum yapacak anneler

Ekim anneleri olarak mide bulantısı, yanması, birşey yiyememek, koklayamamak gbi sorunumuz var sanrm. Allah yardımcımız olsun. Bebeklerimiz iyi beslensinde inş gerisi çok önemli değil artık ne diyelim. Biz de 15 haftalık olduk ama hala bulantı kusma hiç azalmadan devam ediyo,4 gün hastanede serum tedavisi gördüm oda geçici çözüm olduğu için bi faydası olmadı

12. Haftadayim bende de ayni yaaa icemiyorum

Mrb bende 12+5gunluk hamileyim dün doktora gittik ikili test için sonuçlar haftaya çıkacak su an herşey normal erkege benzetti doktor kesin diil tabi bu arada elevit pronatal vitamin verdi kullanan var mı
eleviti kullanma derim ben, içeriğinde ve kapsülünde domuzeti kullanıldığını okudum, bilimsel bi araştırma. ben onun yerine vinalac kulllanıyorum

Merhaba olgun abla nasılsın tebrik ederim oğlusun olacakmış ben henğz öğrenemedim cinsiyeti dr sölemedi, üçlü tarama zamanı gösterirse sölerim dedi. Sen yaptırdın mı üçlü taramayı

merhaba ben yeni katıldım aranıza :) 17+6 haftalık hamileyim ikili tarama testini yaptırdım Allah'a çok şükür bişey çıkmadı miniğimde dörtlü tarama testi yaptırcam inş ondada bişey çıkmicak her zaman iyi düşün ona pozitif enerjilerini yolla Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inş

Merhaba olgun abla nasılsın tebrik ederim oğlusun olacakmış ben henğz öğrenemedim cinsiyeti dr sölemedi, üçlü tarama zamanı gösterirse sölerim dedi. Sen yaptırdın mı üçlü taramayı
Selam canım....
Aslında biz cinsiyetini merak etmiyorduk bizim oğlan pek çapkın hemen açıp gösterdi doktor dahil hepimiz şaştık kaldık :) Doktor bu ne rahatlık böyle bu anı görmek için 15 dakika uğraştığım oluyor dedi.
Vallahi canım sana şöyle söyleyeyim en güvenilir en sağlıklı test ikili test.
Ikili testin sonucu ne çıkarsa çıksın sonrasında yapılan sonuçların hiç bir değeri ve güvenirliği yok.
Ancak Entegre test yaptırırsan o en sağlıklısıdır.Yani ikili test yapılır sonuçlar söylenmez haftası gelince dörtlü test için kan alınır laboratuvar da veri tabanına ikili test sonuçları girilir ve dörtlü test sonucu hesaplanır işte buna entegre test deniyor.Fakat çoğu doktor bu testi işine gelmediği için yapmıyor.
Biz eşimle karar verdik artık test falan hiçbirşey yaptırmayacağız çünkü riskli ikili sonucum amniyosentez yaptırmamı uygun görüyor ve amniyo testin yapılma haftası sonucun çıkması derken bebek 22 haftalık oluyor ki buda 5 ayı bitirip 6. Aya girmek demek o saatten sonra çıkan sonuç negatif olsa dahi ben Bebeğimi öldüremem canım.
Allah teâlânın hikmeti ilahi taktiri ne ise o olsun.İki kere işin uzmanı doktorda detaylı ultrasona girdim rapor sonuçları % 87 iyi olduğunu bir anormalliğe rastlanmadığını söylüyor.
Herşey Rabbimin elinde canım dilerim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaAllah.
Benim tesellim ense kalınlığının çok iyi olması uyluk kemiği ve kafatası kemik ölçüleri ve 4 boyutlu ultrasonda gördüğüm koca burnunun çift taraflı oluşan kemikleri
Erkek adamın koca burnu olurmuş :)

Bende 13 haftalık hamileyim. benimki tüp bebek. ilk başlarda fazla uyumaktan ve rahmimdeki batmalardan tutunduğunu anlamıştım. hatta dra bile ben hamileyim deyince adam bir şaşırmıştı. :) ama ilk 12 haftam çok zordu. kasık ağrıları. içimin oyuluyor gibi olması. mide bulantısı, baş ağrısı ne ararsanız vardı. yerimden kalkamadım. ancak yemek yemeye tuvalete ve su içmeye kalkabildim. 2. ayda ise 14 gün boyunca kuşbaşılı pideden başka bir şey yiyemedim. yeni yeni düzelmeye başladı da insan gibi bir şeyler yiyebiliyorum. kabızlık bitince ishal başlıyordu. gaz problemim hala var. ikili testimi yaptırdım. şükür görünürde hiç bir problem yok. zaten burnunu ve boyun kalınlığını görmüştük, içim rahattı. henüz cinsiyeti belli değil. umarım sağlıkla herkes bebeğini kucağına alır.

Mrb bende 12+5gunluk hamileyim dün doktora gittik ikili test için sonuçlar haftaya çıkacak su an herşey normal erkege benzetti doktor kesin diil tabi bu arada elevit pronatal vitamin verdi kullanan var mı

elevit beni perişan etmişti. ağızda metalik bir tat bırakıyor. o da kendi bulantım yetmez gibi ekstra bulantı yaratıyordu. kusmaktan helak olmuştum. ayrıca şişkinlik yapıyordu. drum onun yerine decavit verdi hayatla barıştım desem yeridir

bende tüp bebek tedavisi gördüğüm için progesteron mevcut olan crinone jeli kullanıyorum. siz yine hafif geçirmişsiniz çok daha ağır geçti benimki. ama düşük riski ortadan kalkar kalkmaz dr hemen son verecektir. asıl kullanmaman çok büyük zarar. hiç bir dr düşük riski olmayan insana o tarz hormon ilaçlarını vermez. genellikle 12-16 haftalıkken zaten bıraktırır. drun söylemeden bırakma. çok pişman olursun. bir arkadaşım aynı şekilde bebeğini kaybetti drun verdiği her ilacı kullanmak istemiyorum ben diyerek. amacım korkutmak değil fakat özellikle östrojen ve progesteron drun tavsiye ediyorsa kullanmamazlık yapma. vitamin vs.. gibi kullanmasam olur diyebileceğin bir şey değil çünkü.

Evt kullandim birakmadim yinede simdi cok sukur iyiyiz 13 haftalik olduk .cok tesekkurler bilginiz icin

Bende ekim annesi olucam inşallah ve 5yıllık hasret bitecek inşallah.(amin) suan 16+4 haftalık.ama hala haraket hissetmedim.ne zaman hissederim?

Slm kızlar bnde allah izin verirse ekimde alacam bebeğimi kucağıma şu an 16 haftalk bebğim sat a göre 17 bittti ama geç döllenme olduğu için 16 bitti diye hesaplıyorz test fln hiç birşey istemedm ben drmdan rabbim ne vermişse amenna verende o alanda inşallh hepimix sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırz bnmde dr erkeğe benziyor dedi inşallh öyledir

Bende ekim annesi olucam inşallah ve 5yıllık hasret bitecek inşallah.(amin) suan 16+4 haftalık.ama hala haraket hissetmedim.ne zaman hissederim?
16 dan sonra hissedilir diyo dr lar ama bazıları hisssetmiyor bnmkide ara ara hissediyorm günde bir iki defa hatta korkmaya başladım bu bebek çokmu akıllı yada bi sornmu var diye kontrolmde sorcm kızım daha 15 olmadn içimi dışıma katıyordu bu çok farklı hem gebeliğim kolay hem bebişim çok halim:) tabi her gün bir tespih Ya Halim çekiyorm o ayrı) kızımdn gözm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…