12. Haftadayim bende de ayni yaaa icemiyorummerhaba arkadaslar, ben su neredeyse hiç içemiyorum, bi bardak su içsem ac yada tok karna farketmiyo midemi bulandırıyor, normalde içtiğim sudan daha az su içer oldum içmek istediğim halde malesef içemiyorum. sulu içeçekler de cok az tüketiyorum...size de böyle birşey oldu mu? (11.haftadayım)
Tatlim kacinci haftada bebegin 56 gr di ?benim bebeğim de geçen hafta 6.1 cm ve 56 gramdı haftasına göre tombiş bebek
13. haftaydı.Tatlim kacinci haftada bebegin 56 gr di ?
eleviti kullanma derim ben, içeriğinde ve kapsülünde domuzeti kullanıldığını okudum, bilimsel bi araştırma. ben onun yerine vinalac kulllanıyorumMrb bende 12+5gunluk hamileyim dün doktora gittik ikili test için sonuçlar haftaya çıkacak su an herşey normal erkege benzetti doktor kesin diil tabi bu arada elevit pronatal vitamin verdi kullanan var mı
Benimki o hafta kac gr diye bi karsilastirma yapayim dedim de13. haftaydı.
Merhaba olgun abla nasılsın tebrik ederim oğlusun olacakmış ben henğz öğrenemedim cinsiyeti dr sölemedi, üçlü tarama zamanı gösterirse sölerim dedi. Sen yaptırdın mı üçlü taramayıBende kötü çıkan ikili test sonucum sonrası bugün tekrar doktorumla görüştüm Amniyosentez de ısrarlı ama ben pek sıcak bakmıyorum nedense.
Bu arada ultrasonla tekrar ense kalınlığına uzuvlarına falan bakılıyordu bizim utanmaz hiç çekinmeden birden bire pozisyon değiştirdi açtı bacaklarını pipisini gösterdi anlamadık çok şaşırdık
Oysa cinsiyetini hiç merak etmiyordum böylece bir oğlum olacağını da öğrenmiş oldum bugün.
Allah kısmet ederse ptesi günü Istanbul'a gitmeyi düşünüyorum birde orada ki doktor arkadsşlarımla görüşüp onların da fikrini almak istiyorum.
Herşeyin hayırlısı inşaAllah.
Selam canım....Merhaba olgun abla nasılsın tebrik ederim oğlusun olacakmış ben henğz öğrenemedim cinsiyeti dr sölemedi, üçlü tarama zamanı gösterirse sölerim dedi. Sen yaptırdın mı üçlü taramayı
Mrb bende 12+5gunluk hamileyim dün doktora gittik ikili test için sonuçlar haftaya çıkacak su an herşey normal erkege benzetti doktor kesin diil tabi bu arada elevit pronatal vitamin verdi kullanan var mı
Slm arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ilk bebegim 8.haftada lekelenme oldu acile gitdim progesteron verdi 5 gun surdu lekelenme .o ilaci aldigimdan beri resmen sersem gibiyim 2 haftafir surekli uyuyorum sanki bayilcak gibi oluyorum 2 gundur icmedim iyiyim.simdi.acaba devam etmelimiyim.bide bacaklarimda kramp ve kalcam batiyor cok zorlaniyorum benim gibi olan varmi
Evt kullandim birakmadim yinede simdi cok sukur iyiyiz 13 haftalik olduk .cok tesekkurler bilginiz icinbende tüp bebek tedavisi gördüğüm için progesteron mevcut olan crinone jeli kullanıyorum. siz yine hafif geçirmişsiniz çok daha ağır geçti benimki. ama düşük riski ortadan kalkar kalkmaz dr hemen son verecektir. asıl kullanmaman çok büyük zarar. hiç bir dr düşük riski olmayan insana o tarz hormon ilaçlarını vermez. genellikle 12-16 haftalıkken zaten bıraktırır. drun söylemeden bırakma. çok pişman olursun. bir arkadaşım aynı şekilde bebeğini kaybetti drun verdiği her ilacı kullanmak istemiyorum ben diyerek. amacım korkutmak değil fakat özellikle östrojen ve progesteron drun tavsiye ediyorsa kullanmamazlık yapma. vitamin vs.. gibi kullanmasam olur diyebileceğin bir şey değil çünkü.
16 dan sonra hissedilir diyo dr lar ama bazıları hisssetmiyor bnmkide ara ara hissediyorm günde bir iki defa hatta korkmaya başladım bu bebek çokmu akıllı yada bi sornmu var diye kontrolmde sorcm kızım daha 15 olmadn içimi dışıma katıyordu bu çok farklı hem gebeliğim kolay hem bebişim çok halim:) tabi her gün bir tespih Ya Halim çekiyorm o ayrıBende ekim annesi olucam inşallah ve 5yıllık hasret bitecek inşallah.(amin) suan 16+4 haftalık.ama hala haraket hissetmedim.ne zaman hissederim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?