2016 ekimde doğum yapacak anneler

Maşallah:)

Maşallah ne güzel ben başta cinsiyetini çok merak ediyordum ama dr söylemedi. Yalnız benimki mi başka arkadaşlar da yaşıyor mu bu sorunu bilmiyorum ama bana doğru dğzgün bişi demiyorlar şunu yap bunu yap. Ama neden yapıyoruz ne işe yarayacak sölemiyo.biz de bi bildiği var diye ne derse yapıyoruz. Son gittiğimde 15 gün sonra üçlü taraman var yaptır dedi,9 mayısta gitcem yapacaklar.inşallah bişi çıkmaz böle olunca ister istemez korkuya kapılıyorum aceba bi sıkıntı çıkar mı die. Bu testler hiç bitmiyo ki dörtlü var isterse seker yüklemesi var hepsi karısık durumlar belki de en iyisini sen yapıyorsun... kontrole gittiğimizde gösterirse cinsiyetini söleriz dedi ama ben biliyorum benim bebeğim kızzz :) abla bişi daha soracam çatlaklar için herhangi bir ürün kullanıyor musun

Canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.
Benim doktorum çok tatlı ve sempatik bir adam.Hatta kayıtlar da doğum günümü görmüş o günde benim kontrolüm vardı bana hastane çalışanları ve hemşirelerle süper bir doğum günü partisi yaptılar
Herşeyi tek tek anlatıyor hiç birşey sormama gerek kalmıyor. Kendisini daha öncesinden tanımışlığım da yok tavsiye üzerine de gitmedim. İnternetten araştırdım çok güleç ve pozitif geldi bana öyle gittim kendisine.Eşimle çok acayip erkek sohbetlerine bile giriyorlar bazen
Bence senin sorunun doktorun da.Doktorum bana ikili test yeterli ötekiler sadece canını sıkar yapmayalım dedi.
Çatlaklar için hiçbişey sürmüyorum canım tamamen senin teninle alakalı bir durum. Kızım da 30 kilo almıştım çok az çatlağım olmuştu o da bikini bölgemde o kadar. Ama illa bişey sürmek istersen badem yağı tavsiye ederim cildi çok güzel yumuşatıyor bebek yağı da sürebilirsin sana kalmış canım.
Bebişler sağlıklı olsunda hayırlısı ile çatlak patlak önemli değil :*

Çok sağol abla. Zaten dr değiştiricem bakalım hayırlısı inşallah iyi biri denk gelir arastirıyorum.

Çok tesekkür ederim :) Ankarada yasıyorum. Bende çok baktım ama bana yakın hastane çok az. Arkadaşlar bi tane önerdi randevu aldım haftaya için bi de onu denicem. Olmazsa devam araştırmaya. Bu çok sıkıntılı bi süreç. Çok deneyimsizsin bişey bilmiyorsun birilerine güvenmek istiyorsun onda da sorun olunca endişen daha da artıyo. Ben mi çok pimpirikliyim aceba :)

Hayır pimpirikli falan değilsin gebe bir kadının olması gibisin.
Ben burada ki doktorumu nasıl bulunduğumu anlatayım.
İnternete girdim yaşadığım yeri ve ilçeyi yazarak çok iyi bir jinekolog gibi şeyler yazdm Google'a sonra doktorlar çıktı karşıma fotoğrafların falan baktım birde memnuniyet yazılarına baktım okudum 3 tanesin de karar kıldım bir tanesi kesin gibiydi hemen bulunduğu hastaneyi arayıp randevu almak istedim randevu istediğim günde çok yoğun olduğunu söylediler bana bir kaç doktor daha tavsiye etti randevu merkezi saydığı isimler arasında inceleyip kararsız kaldığım öteki doktorlardan biriydi hiç düşünmeden TAMAM dedim ve gittim.
İyi ki de gitmiştim doktorum çok seviyorum çok harika bir insan.
Panik yapıp zırt pırt aradığım zamanlarda bile beni dinledi hemen gel bakalım dedi onca yoğunluğunun arasında beni alıp 2 dakika da olsa Bebeğimin kalp atışlarını dinletip hareketlerini gösterdi sırf içim rahat etsin de stres yapıp bebeği üzmeyeyim diye.
Sağolsun ne zaman gitsem güler yüzü samimiyeti hiç eksik olmadı.
Ben genelde en son randevuyu alıyorum arkadan gelecek hasta olmadığı için dakikalarca soru soruyorum doktorum da cevap veriyor :)
Bazen sohbetlerimiz eşim de olduğun da yemek tariflerine kadar gidiyor

Aceba ben de o dr mı gitsem :) çok sağol abla. Dedim ya şanslısın vesselam. Sevindim senin adına. Çünkü bu dönemde insan eşinden bile çok dr güvenmek istiyor. İnternette bende arama yaptım ama en iyi dr bana en az 40 km uzaklıkta birde eşimin işten izin alması sorun oluyo ben yalnız gidiyorum hastaneye. Durum böle olunca elde ne varsa onla yetinmeye çalışıyoruz

Canım bende bir sahil kasabasında yaşıyorum ve benim doktorum da bana 30 km uzakta inan oraya gitmek için 3 araç değiştirmek gerekiyor hastane öyle sapa bir yerde ki görsen korkarsın :)
Dağların arasından çift yönlü dağ yolundan kamyonların gittiği bir yoldan gitmek zorunda kalırsın.
Çok şükür benim arabam var da rahatça gidiyorum tek sorun eşim araba kullanmayı bilmemesi.
Allah kısmet ederde bebeğimi hayılısı ile doğurursam günü gelip sancı başladığın da kendi kendime hastaneye nasıl götüreceğimi düşünüyorum
Eşim ve ben çalışmadığımız için 7/24 birlikteyiz ama ne fayda?
Bence sen tek vesait gidebiliyorsan kalbinin rahat ettiği iyi bir doktora git canım.
Ben Acıbadem Hastanesi'ne gidiyorum çok memnunum açıkcası.Sizin oralarda varmı Acıbadem Hastanesi?

Eleviti bende bıraktım doktor tavsiyesi ile özel bi vitamine başladım ve bugün demir ilacı da verdi 14+2 ve cinsiyet %99.99 erkek

Nihayet dün kızım olacağını öğrendim. herkes oğlan olur, senin vücudun oğlan olacak gibi vs. diyip duruyordu ama e yalan söyleyeyim gönlümden ilk günden bu yana kız geçiyordu fakat sağlıklı olsun hayırlı olsun da ne olursa diyordum. dotor kız deyince çığlık atmışım :) adam da korktu Şehrazat kızım yolda.. darısı bütün bebek bekleyenlerin başına :)

merhaba bayanlar bende Allah izin verirse ekim annesi olacam 14 hafta 3 günlüğüm (=

yalnız bir sorum olacak ben bu hamilelk takibini nasıl yazılarımın altına getirtebilirim tıklıyorum ama portal çıkıo ayarı bırşeyi var mı ???

bu arada bu perşembe cinsiyet öğrenebilme oranım yüzde kaç tır bilgisi olan var mı 15 hafta 3 günlük olmuş olacağım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…