Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz geç aldım randevuyu görünmez diye haftaya salı benimki degeçen cuma adet olacaktım pazartesiden cumaya lekelenme oldu pazar günü test yaptım pozitif çıktı pazaresi yaptım pozitif bu günde kanda belirdi cumaya randevum var işte
hayırlı olsunnnnGectigimiz perşembe BAT'inde test yapip gördüm cift çizgiyi :)).. 6 hafta bitinceye kadar uzmana gitmeyi düşünmüyorum. Ilk 3 ay hayırlısiyla bitinceye kadar da ailelerimiz dışında kimseyle paylasmayacagim. Su an da sadece esimle ikimiz biliyoruz :))
Sizler söylediniz mi ailelerinize..
Ve ilk kontrole gittiniz mi..
SAT ne bu aradaGectigimiz perşembe BAT'inde test yapip gördüm cift çizgiyi :)).. 6 hafta bitinceye kadar uzmana gitmeyi düşünmüyorum. Ilk 3 ay hayırlısiyla bitinceye kadar da ailelerimiz dışında kimseyle paylasmayacagim. Su an da sadece esimle ikimiz biliyoruz :))
Sizler söylediniz mi ailelerinize..
Ve ilk kontrole gittiniz mi..
hadi hayırlısı kalp atışını duyana kadar rahat yok bize :)Ben de pazartesi günü yaptığım test ve akşamına doktora gidişimle öğrendim.6, 7 haftalık kadar sanırım. Ultrasonda tam belli olmadığı için birkaç gün sonra tekrar gidicem bakalım. Hepimize hayırlı olsun...
Sat son adet tarihi. Her kontrolde sorar doktorlarSAT ne bu arada
SAT'ım ; 9 Eylul :)..SAT ne bu arada
biliyorum senın sat ne yanı ebelık bıtrdım bn bılmesem doverlerSat son adet tarihi. Her kontrolde sorar doktorlar
amin inşalahValla hastaneye giderkwn eşim aradı hemen annesini, sus dedim önce bir emin olalım. O da hastane dönüşü söyletti kızımasonra da artık benim ailem falan biliyo pekçok insan. Allah saklasın sıkıntısız da doğarlar inşallah
bnm de 9 eylul aynı gün :)SAT'ım ; 9 Eylul :)..
Senin ??
bence de hamilesin hadi hayırlı ollsunMerhaba benim son adet tarihim 12 eylül. Ve ekimin yani bu ayin 10 da adet olmalıydım olmadım ve dün test aldım çift çizgi çıktı biraz silik çıktı ama. Bu gün de kan verdim. Yarin sonuç çıkacak. Sağlık ocagi hamilesin dedi kan tahlili yapalım dedi.hayırlısı olsun benim şüphem yok çünkü hic adetim gecikmedi 28 günde bir gelir 9 aydır korunmuyordum bu ay nasipmiş. Uzun lafın kisasi bende yeni öğrendim ve hamileyimmmmm.foto da attım kızlar.
Pazartesi gününü bekleme bir gün sonra bile tejrarlasan koyulaşıyooSlm kızlar bende test yaptım sılık cıktı pazartesı tekrar denıcem varsa bı gebelık buraya katılmayı duşunuyorum