- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
- Konu Sahibi tembelanne
-
Ay yawrum ya allah anali babali buyumeyi nasip eder insallah18 günlük olduk sarılık hafifledi ama bitmedi
Göbeği çok uzun kesmişler düştü klipsli kısım ama hala uzun bir çıkıntı var.
İşitme testi yapıldı
Ters gelen bir Bebek olduğu için kalça ultrasonu çekilecek dizlerinden sonrası yamuk futbolcu bacağı gibi
Çift bez takıyoruz şimdilik
Anne karnında doğum pozisyonuna girmediği için başı normalden 3 cm büyük. Doğum kanalına yerleşse büyüyemezdi Dedi başı yukarda diye sıkışmamış büyümüş epey.
İlerdeki aylarda dengelenir Dedi
D vitaminine başladık
İşte bacakları kalça durumu düzelsin diye iki bez üst üste bağlıyoruz bir ay sonra dr yeniden bakacak durumaAy yawrum ya allah anali babali buyumeyi nasip eder insallahBacaklar genelde öyle oluyor canım düzelir. Çift bez niçin anlamadım ?
Daha çok toparlanıp düzelir inşallah..
Inşallah düzelir canım kuzucugun defa duydum ben..İşte bacakları kalça durumu düzelsin diye iki bez üst üste bağlıyoruz bir ay sonra dr yeniden bakacak duruma
Bak 20 günlük oldu oğlum hala göğüs ucum yok. Süt sağma makinası daha fazla çıkarıyor ucu daha uzun vadeli oluyor ama yine de iki emme arası dayanacak gibi değil.Bizde 2990 olarak doğduk
Bugün biraz yüzünde sarılık var ama çok yüksek seviyede olduğunu düşünmüyorum. Bakalım öğleye doğru kontrol yapılacak sonuçları merak ediyorum.
Şuanda 2-3 saatte bir emziriyorum. Aynen uç çıkarıcı ancak anlık çıkarıyor sonra yok.
İlk gün biraz sancısı vardı bugün daha iyi çıkarıyor gazını.
Oy ben seni yerim yakışıklı.Eki Görüntüle 1877771 İşte bu bizim oğlan
Bak 20 günlük oldu oğlum hala göğüs ucum yok. Süt sağma makinası daha fazla çıkarıyor ucu daha uzun vadeli oluyor ama yine de iki emme arası dayanacak gibi değil.
Diptıs uyanmasını bekliyormusun rüzgarın?
Dr bana uyanmasını bekle Dedi uzun süre uyuyor bazen endişe ediyorum
olbey cim tam senin havalar buralar. Senin ve diğer tecrübeli annelerin paylaşımlarını bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?