Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar sizinde kasik agrilarijiz oluyor mu..dun biraz agir kaldirdim..hatta baya agir bir paket tasidim..esimin gelmesini bekleyemedim..arabadan alip asansore kadar goturdum..ve dun tum gun felaket bir bel agrisi cektim..ayni sekilde eger elektirik supurgesi falan kullanirsamda ayni agrilar oluyir..sakinan goze cop batar diye hic sakinmiyorum kendimi ama dunden sonra bin pisman oldum ya bebege bisey olursa diye gece uyumadim(

Arkadaslar sizinde kasik agrilarijiz oluyor mu..dun biraz agir kaldirdim..hatta baya agir bir paket tasidim..esimin gelmesini bekleyemedim..arabadan alip asansore kadar goturdum..ve dun tum gun felaket bir bel agrisi cektim..ayni sekilde eger elektirik supurgesi falan kullanirsamda ayni agrilar oluyir..sakinan goze cop batar diye hic sakinmiyorum kendimi ama dunden sonra bin pisman oldum ya bebege bisey olursa diye gece uyumadim(

Canlarııım nasılsınız bebişler iyi mi napıyorsunuz kontroller nasıl?

Ay ben epeydir giremedim yoğundum bu aralar çok, yeni arkadaşlar görüyorum herkes hoş gelmiş

Bizim son durum şu şekilde; ufaklık epey hareketli özellikle bi taraflarda toplanmayı çok seviyor son usg de ayağı alnındaydı falan mesela tam 28.haftada 1190gr olmuş normal dedi doktor bakalım herşeyi sağlıklı olsun da

Şimdiden yazamazsam hepinize iyi bayramlar çook öpüyorum

Insallah bisey olmamisdir canim bebegin harektleri nasil bir fark varmi?

Kızlar sizde de arada alttan baskı gibi agrilar başladı mi yalanci doğum sancilari dedikleri bu mudur acaba ??? Arada kasığıma agri giriyor

Yeşil anne deterjan ve yumuşatıcı gerçekten kokusuz ve zararsız mi ki? İlk defa duydum da sizden.

Birde benim bebiş bi yerde toplanıp canımı acıtıyor baya gerdiriyor. Normal mi bu durum. Doktor normal dedi de. Yalancı sancı mi bu. Belime vuruyor ağrısı. Tamamen sert olmuyor ama karnım.

Bu arada benim doktor hafif bel ve kasik ağrın olabilir normal dedi.

İyi geceler. İyi bayramlar.

Bayramınız mübarek olsun tatlı hamişler, çoğunuzun bebişleri kurban bayramında kucağında olacak inş. Ama benim büyük ihtimalle kurbanda evde bebişimi beklemekle geçireceğim. Şu bayramda bile giyecek kıyafet bulamadım, her kıyafette indirim var hamiş kıyafetlerine yapmamışlar kurbanda hiç bulamam galiba o şişko halimle

Ben ipekyol outletten aldım 42 beden elbise bluz pantolon doğumdan sonrada giyebilirim diye. Zaten hamile elbiselerine kıyafetlerine gıcıgım. Mutlu oluyorum 32. Haftada 42 bedene giriyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…