Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben ipekyol outletten aldım 42 beden elbise bluz pantolon doğumdan sonrada giyebilirim diye. Zaten hamile elbiselerine kıyafetlerine gıcıgım. Mutlu oluyorum 32. Haftada 42 bedene giriyorum diye
Bende normal kıyafetlere çok baktım özellikle pantolon üstüne bluz için dümdüz olanları ben beğenmiyorum birazcık farklı bişey görüyorum önü kısa oluyor, elbise de almak istemedim burada çok nem var bacaklarım çok yapışıyor pişik olmak da istemiyorum bende şuanlık 40-42 beden giyiyorum daha da büyüyecekmiyim diyorum

Elbise candır, ben nerdeyse hep elbiseyleyim. Bacak arası çok pişik oluyor ama sabah akşam pişik kremi uyguluyorum. Bu pantolonların göbeğin üstüne kadar lastikleri olmasa giyilir de İzmir sıcağından ter sucuk oluyor karın bölgem. Normal pantolon da kasıktan sıkıyor, iyisi mi en güzeli elbise giymek. Hamile elbiseleri bazen şekilsiz olabiliyor, zaten seçenekler de kısıtlı ve çoğu kez tercihimizin dışında modeller var. Ben de bu aralar lcw den dümdüz kesim 42 beden elbiselerle idare ediyorum. Penyeden çok güzel elbiseleri var.

Herkesin bayramini kutlarim. İnsaallah bir dahaki bayramlarda bebeklerimiz sağlıkla kulaklarımızda olup onlarla geciririz.
Size birşey sormak istiyorum 2 gündür deli gibi el parmaklarının arkası ve ayak parmaklarimin arkası deli gibi kasiniyor bildiğiniz gibi değil gece uyaniyorum o kadar. Dün gece acile gittim kolestazi den suphelendiler. Karaciğer enzimlerime baktılar normal. Alerjik olabilir dedi Dr ama resmen parmaklarim kasintidan sisti. Tansiyonuma ve açlık şekerime baktılar onlarda normal. Birşey onerirmisiniz? Ne yapayim Dr yurtdisinda cuma gelecekmiş cuma gel dedi ama nasil dayanicam bilmiyorum.

Canım mantar olabilir mi? Benim annemde de olıyor, antifungal krem varsa sürmeyi deneyebilirsin belki.

Ar
Canım mantar olabilir mi? Benim annemde de olıyor, antifungal krem varsa sürmeyi deneyebilirsin belki.
Bende hiç mantar yoktu hemen olabilecek birşey mi anlamadım valla parmaklarim dolma gibi ve kasinip yanıyor. Ya öyle bir kremimde yok Dr gorse mantar olduğunu anlamazmiydi canım? Cunku mantardan hiç bahsetmediler.

Ar

Bende hiç mantar yoktu hemen olabilecek birşey mi anlamadım valla parmaklarim dolma gibi ve kasinip yanıyor. Ya öyle bir kremimde yok Dr gorse mantar olduğunu anlamazmiydi canım? Cunku mantardan hiç bahsetmediler.
Sadece annemde aynı şikayetler olduğu için söyledim canım. Yoksa doktorun tabi olsa yorum yapardı bu yönde. Alerjik bir şeyse de belirlemesi uzun zaman alıyor. Umarım bir an önce geçer.

Ayyy canim benim sorma benim okumadigim site grup kalmadi. Kiminde rahatliyom kiminde korkuyorum. Oysa her kadının gebelik hikayesi farklı olduğu gibi doğum hikayesinin de farklı olduğunu bilmeme rağmen .

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için, meyveyi kontrol edemiyorum açıkçası ve hep akşamları yiyorum..daha dikat etmeliyim bu konuda..sağlıcakla alırız kucaklarimiza inşallah..

Canım mustela bebe sampuani nasil peki? Bana bebekleri olan arkadaşlarimin tavsiyesi o oldu ben de onu almayi düşünüyorum

mutlu bayramlar kızlar..bugün itibariyle tam 12 kilo almış bulunmaktaym bu kadar fazlalığı nasıl taşıyorum anlamıyorum.resmen dikkat etmeme rağmen bu kiloyu aldm bi de etmesem ne olur.dr a karşı utanıyorum her gidişimde içinden yuh bu kadar kilo alınır mı dediğini düşünüyorum süreklidaha 2 hafta var gidişimize ve garanti 1,5 kilo daha alrım sizde son durum ne benden iyidir ama

Kızlar bu bacak krampları öldürecek beni. 4 gündür her sabah kramp ile uyanıyorum. Magnezyum alıyorum her gün ama niye böyle oluyor anlamadım. Nette magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden diyor ama her gün hem besin hem takviye olarak çok tüketiyorum. Doktorum da tatilde ulaşamadım. Korku başladı artık yarın da bağırarak uyanmak istemiyorum.

İyi bayramlarrr canım günlerimiz aynı, ben 52 le başladım şimdi 62yim ama sabahları, akşama kadar nasıl beceriyorsam 64 oluyorum

Ben de 12 kilo aldim ya dikkat etmeme ragmen. Tatli hic yemiyorum bile, tuz az tuketiyorum, sadece tam bugday ekmek yiyorum vs. 52 ile basladim . Uzun boyluyum neyse ki pek caktirmiyorum doguma kadar daha kac kilo alirim emin degilim

Canım yürüyüş yaptığım günlerde krampsız uyuyorum yoksa tuvalete bile kramp girdiği için kalkıyorum düşün o kadar sık giriyo ama tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…