Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet canim ya gerçekten korkuttu benim gizli sekerimden şüphelendi. Şekere dikkat ediyordum sınırda diye simdi agzima hiç bişey sürmuyorum meyvelerden kavun karpuz kiraz üzüm bunlari da yeme dedi ne yiycem ben şaşırdım. Hayirlisiyla alalim elimize bebisleri inşallah

İnsallah Can'ım yaa bebeğim iyi olsun da önemli olan o benim icin
Evet kasıgmda da agrı oluyor yürüdügüm zamn banada dogumdan sonra gecer dedi doktorum
Aynen oyle bol su ve yürüyüş Dedi doktor insallah geçer Rabbim şifasını versin

Offff varya her kelimen beni anlatmis okurken gozlerim doldu
Benimde oglum bu sene ilk okula baslayacak ve galiba kismetse o hafta dogum yapacagim
Oglumu okula ben goturemiycem diye sanki O nu ikinci plana attigimi zannedecek diye hergun dusunup uzuluyorum
etraftakileri zaten sorma ojadar dusuk tehlikesi yasadim birgun kapimi calmayan insanlar almislar elibe kitap isim ariyorlar kizima
Sinirlerim cok yiprandi esime bike tahamulum yok bu ara o bana ben ona zit gidiyoruz
hatta kendimde depresyon belirtileri goruyorum ://
Oglum guc vermese hersey cok daha zor gececekti
Allah yardimcimiz olsun

Benimde ikinci tam okul acildigi gun dogum olucak.oglum anasinifina basliycak yaninda olamiyacak olmam beni cok uzuyo. Surekli agrim sizim oluyo yeterince ilgilenemiyorum o da surekli oynamak istiyo off offf annelik zor is

Kizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez
Benim de 28+0 da kontrolüm vardı ve bebeğimin kilosu için 1450 gr dedi doktor bende yazdım hatta buraya sordum arkadaşlara :) benden şeker için birşey istemedi yüklemem normal çıkmıştı zaten kendim de evde ölçüyorum sürekli ama benim de aklıma şeker geldi dua ediyorum vaktinde sağlıcakla bir alsakta kucağımıza rahatlasak

Aminn inşallah canim insan kendi için degil de bebis için endişeleniyor Rabbim onlari korusun

Rapor cd normal siyah beyaz ultrason görüntüleri 10-15 tane ama omurga kalp beyin gibi organlar. Onun haricinde yüzünün çok net göründüğü üç boyutlu bir fotoğraf verdi, fotoğraf diyorum çünkü fotoğraf baskısı öyle güzel ki, şuan tatildeyiz eşimin memleketinde, gelirken o fotoğrafı yanımıza aldık arabamıza koyduk bizimle geziyor

slm kizlarrrr ya ben haziran ayi doktor konrolune gidemedim evde degildim kisa tatil yaptik...simdi ki randevum 20 temmuzda..en son seker tam kan sayimi ve idrara bakildi sorun cikmadi cok sukur..ondan sonra herhangi biseye bakti mi doktorlariniz kendimi iyi hissediyorum bebekte hareketli masssallh ..
20 temmuza kadar bekleyecem iste genel kontrol icin

Arkadaslar hangi bebek sampuanini kullanmayi dusunuyorsunuz? kiyafetlerini yikamak icin de hangi markalari tercih edeceksiniz ?

Canim bana da bu tavsiyeleri verebilir misiniz benim de sekerim var kontrol edemiyorum
canım ben ağırlıkta sebze ile beslenyorum. protein için bazen et tavuk yumurta.patates makarna pirinç ekmek bıraktım. tuz zeytin uzak duruyorum. akşam 7 ye kadar en geç yemeğimi yemiş oluyorum. akşam en az yarım saat yürüyorum. gece yatmadan bi bardak süt iki kraker yiyorum tuzsuz ve şekersiz. ölçümlerim düzelmeye başladı. Dr bana meyve sabah kahvaltı dan sonra ya d öğleden sonra ye dedi. akşam kesinlikle yeme dedi. ne yalan ben meyveyi bıraktım
.çünkü insülin beni korkutuyor. sormak istediğin varsa sorabilir sin

Arkadaslar hangi bebek sampuanini kullanmayi dusunuyorsunuz? kiyafetlerini yikamak icin de hangi markalari tercih edeceksiniz ?
En çok kafama takilan konu bu. Aylardır araştırıyorum bütün ürünlerde kimyasal var, kozmetik olmayanlarda bile. Zaten bu konuda takintiliyim. Kendim için kullandığım ürünlere de cok dikkat ederim. Cilt doktorum kiyafetleri icin hacisakir in granul sabununu onerdi. Simdi onu araştıracağız. Cildine nemlendirici olarak da zeytinyağı kullanmayi dusunuyorum. Ama bebek sampuani konusunda icime sinen hicbir sey yok. Eczanelerde satilanlarda da kimyasal var

Merhaba canm ben yeşil anne nin ürünlerini aldım. İnternette satılıyor sadece hem organik hemde kokusuz paket halinde almıştım, içinde şampuan, deterjan, yumuşatıcı, biberon temizleme suyu, pişik kremi dahi vardı. Dün deteejanını denedim gayet güzel yıkadı. İstersen bir bakabilirsin greenmom olarak da yazıyor

Ben hafta olarak senden sonrayım ama şeker ve diğer tahlilleri yaptırdıysan, şuanlık bakılacak birşey yok, doktorum beni artık 3 hafta da bir çağırıyor, 3 randevuda bir tahlil yapıyor, sanırım 30. Haftalarda tekrar bakılacak

Deterjan olarak bende Yeşil Anneyi tercih ettim. Bebek kıyafetlerini yıkadım kokusuz gayet güzeldi. Organik oluşundan dolayı tercih etmiştim. Web sayfasından ya da instagram'dan bakabilirsin. Gayet aktif bir insta sayfası var hemen sorulara dönüş yapıyor. Bebek bakım ürünlerinde ise hepsini Mustela aldım. Çevremde çok kullanan anne var ve en iyisi bu diye yorum yaptılar. Bakalım inş odanda memnun kalırım.

anladim cnm cok tesekkur ederim sanirim beni de artik daha sk cagirir son kontrolden sonra...sonra da nst baslar zaten

Iphonelarda bir uygulama var adini unuttum urun iceriklerini kimyasal olarak degerlendiriyor ve mustela hiiic iyi cikmadi orada green mom i duymustum arastirayim bakalim. Earth mama angel baby diye bir marka var aslinda ama turkiyede satisi yok amerikada aslinda cok uygun olmasina ragmen burada satan bazi internet sitelerinde fiyati cok ucuk bir de guvenemedim orijinal mi acaba diye

Bizim en son kontrolde, doktorumuz, bebeğin sağlıklı olduğunu biliyoruz, bundan sonrası rutin kilo alma, gelişim kontrolü olacak dedi, bebişin hareketlerini de hissediyorsan 20 temmuza 2 hafta var nasılsa canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…