Bak asagidaki takviminde bile yaklasik agirlik 1300yaziyo niye yuksek olsun ki.. 26da benimde 1kiloyduKizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez
Evet kasıgmda da agrı oluyor yürüdügüm zamn banada dogumdan sonra gecer dedi doktorumSagol Can'ım Amin insallah
Oyle mı ya peki kaşık Ağrı'sı ve idrara çok cikma gibi şikayetin var mı ? Doğumdan sonra geçer Dedi doktor ama yine de korkuyorum
Söylenecek söz yok gibiSlm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Kizlar önden gidince bebek neden sorun oluyor anlamadim ben((
Bende anlamadim canim gizli seker var mi diye bakilcak sinirda şekerim diye dikkat ediyordum ama iyicene korktumBak asagidaki takviminde bile yaklasik agirlik 1300yaziyo niye yuksek olsun ki.. 26da benimde 1kiloydu
Kıyamam canım yaa baya dolmuşsun ikinci çocuğun o kadar karışmazlar heralde sen zaten biliyosun anneliğin nasıl bişey olduğunu biliyorum zor uzaktan söylemesi de kolay tabi ama şu durumunun güzelliklerini yaşamaya çalış hiç kendini doldurma şöyle olucak böyle olucak diye başına gelebiliceğin en kötüsünü biliyosun bak Allah sana bunları unutturucak dert vermesin kızını taa ilkokula kadar etrafındakilere rağmen yetştirmişsin bundan sonrasını da çok güzel becerirsin merak etmeBu 2. Çocuk ne kadar zor şimdi bana
Araları 6,5 yaş olacak nasipse
Bu kadar ara verdim diye mi
Tembelim diye mi
Tahammülüm az diye mi
Malum yaz tatili kızım hep evde başımda
Beni yedi bitirdi 2 haftada resmen
Hayatımda bu kadar konuşan , konuşkan çocuk görmedim. Yemini var sanki susmamaya
İçim şişti aynı şeyleri söylüyor genelde cevabını bildiği soruları soruyor en çok ona kızıyorum
Sabrımın bittiği yerdeyim
Koskoca bir ordu doğurayım da ahkam kessinler diye bekliyor etrafımda
Yıkama öyle tutma Oray'a gitme bebeği çıkarma böyle besleme
Kimseyim Dinlemeden dilediğimi yapsam Allah etmesin hastalansa söz dinlemedi bakamadı bebeğe bir sürü ağız
Hiç biriyle savaşacak gücüm olmayacak
Hangi birine yetişeyim
KIZIM okula başlayacak 1. Sınıfa . Yoğun bir tempo ve bir minik Bebek
Etrafımda uyuzlar yardımcı olamayacak anca konuşacaklar
Çok korkuyorum
Kızıma tahammülsüz olduğum için vicdan azabı
Şu an böyle düşündüğüm için vicdan azabı
Annelik bitmek bilmeyen bir vicdan azabı
Daha çok sabrım olsa keşke
Keşke ben de İstanbul'a falan taşınsam kendimden ailemden mesul olsam kimseye laf anlatmasam
Keşke KIZIM 9/10 yaşında falan olsa
Beni zorlamasa yormasa
Allah'a çok şükür nasip etti çocukları bana
bakacak gücüde verir inşallah etrafıma da insanlık verir
Şu korkuyu içimden alır
Gözümü açsam kapasam 4 lü düzene girmiş olsak evimiz hayatımız
Sakinlesek herşey yoluna otursa
Ay çok darlandım işte
Canim bana da bu tavsiyeleri verebilir misiniz benim de sekerim var kontrol edemiyorumDIPTISDIPTIS canım ya tavsiyelerine uydum .açlık 92. kahvaltı öğlen ve akşam yemeği bi saat sonrası 134 , 103 , 111 çıktı . çizelgemin ilk günü onların istediği değerlerde oldu . çok tşk ettim 3 hafta boyunca bu şekilde giderse kurtuldum insülinden çünkü çok korkak biriyim parmaktan kan alırken bile yapamıyom bir sürü ölçüm çubuğu boşa gitti sağlıkla kall
Benim de 29. haftada 1400 du canim şeker yuklemesinde hicbirsey çıkmadı. Stres yapma iri bebis olacak insaallahKizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez
Kizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez
Kizlar doktorlar biraz abartiyor sanirim Tr de bende 29.haftada gittim 1500 cikti ve doktorum bebek kilolu da degil zayif da degil dedi, ,,, ki bu tahminler sadece bilgisayar hesabi, ,,,,, kuzenimin masallah bebegi 4 kilodan fazla dogdu gayet guzelde normal doğurdu tabi dogdukdan sonra baslarda veriyorlarKizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez
Canim gercekten gözünü korkutma benim cevremde hep 2 3 4 cocuklu ve gercekten hepsinin ortak soyledikleri sey tek cocuk daha zor,,, biz nekadar ilgilnsekde onlarla kardesin yerini tutmaz ,, hatta simdiki aklim olsa bukadar ara koymazdim birlikte buyuturdum ve birbirlerine arkadas olurlar di evde bir oyun Arkadasi daha olurduSiz ilk bebeğin mutluluğunu yaşarken ikinci Bebek'le gelen deli soruları paylaşmışım
Kimsenin gözü korkmasın çocuk gibisi kardeş gibisi var mı?
Beni darlayan ikinci çocuk değil asljnda etrafa laf anlatmak
ailede çocuğu olan tek gelin benim. İkinciyi de ilk yapanım haliyle
Benden büyük olan gelinlerde dahi henüz Bebek yok.
Bu sebeple o çok konuşanlar karışanlar bütün enerjilerini bende tüketiyorlar beni de tüketiyorlar haliyle
İyi kötü kotarsam öpüp başıma koyacağım mükemmel anne mükemmel çocuk yok bence:)
Ama insanın ne yapıyorsa en iyisini yapmaya çalışması odaklanması güzel.
Bir de bazı sabahlar daha güzel
insan umut dolu uyanabiliyor
Umut fakirin ekmeği :)
Canım ben ve kardeşim arasında da 7 yaş var. İlkokula başladığım sene doğmuştu. Olmasını en çok ben istedim, ismini bile ben verdim ama doğunca 1 hafta dumura uğradığımı hatırlıyorum. Öncelikle kızında da aynı şeyler olacaktır. Ben o kadar bana arkadaş olacak laflarını duymuştum ki kalkıp benle oynamadığını görünce hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama asla kıskanmadım. Çünkü anne babam dengeyi çok güzel kurdular aramızda. Zaten bebeği kıskanacak vaktim de yoktu, sürekli ödev yapıyordum ve yeni okuluma alışmaya çalışıyordum. Tek hevesli olduğum şey, inan halen öyledir, eve gelince olan biten her şeyi anlatacağım onlara. Öğretmen şunu yapmış bu arkadaş şunu demiş vs. Okula başlayınca inan tüm çocuklar aynı oluyor. Ama evde eğer dinlenilmediklerini farkettiklerinde bir anda içlerine kapanabiliyorlar. Bu konuda eşine büyük iş düşüyor. Senin kızınla ilgilendiğin vakitlerde o da bebekle ilgilensin ya da tam tersi. Kızına bebeğin bakıma muhtaç olabileceğini şimdiden söyle. Başına geleceklerden haberdar olsun. Dediğim gibi bana hep kardeş gelecek dendiği için kafamda belli bir profil oluşmuştu. Zaten şu bakımdan da şanslısın, kızın belli bir saat evde değil ve tüm gün uğraşmak zorunda değilsin. İki çocuk küçük olsa gör sen şamatayı. Arkadaşımın kızı ile oğlu arasında 2,5 yaş var ve inanılmaz yorucu bir şey. Özellikle çalışan kadınlar için. Birini emzirirken diğeriyle oyun oynamaya çalışıyor, ilgi azıcık bebeğe kaysın oyuncaklarını atıyordu evde. Tabi onun eşi de sağolsun hiç destek olmadı yalnız bıraktı onu. Dediğim hiç kafanı takma. Ben kardeşim büyümeye başladığında çok mutlu olmuştum. Hatta ben onu değil o beni kıskanmaya başlamıştı. Çünkü ilk torundum ve hep ona örnek gösterilirdim. Okula başlamak için yırtınırdı. Ben de 5 yaşında yaz tatilinde ona okuma öğretmiştim. Öyle güzel anlar birikiyor büyüyünce inan ki. Biz annemiz çalıştığı için genelde yalnız kaldık evde. Hatta şuan evimde birlikte kalıyoruz onunla. Kimseye tekme atmayan kızım teyzesine atıyor. Varlıkları çok değerli. Allah kardeş eksikliği vermesin. Sen de sıkma güzel canını her şey çok güzel ilerleyecek, göreceksin.Bu 2. Çocuk ne kadar zor şimdi bana
Araları 6,5 yaş olacak nasipse
Bu kadar ara verdim diye mi
Tembelim diye mi
Tahammülüm az diye mi
Malum yaz tatili kızım hep evde başımda
Beni yedi bitirdi 2 haftada resmen
Hayatımda bu kadar konuşan , konuşkan çocuk görmedim. Yemini var sanki susmamaya
İçim şişti aynı şeyleri söylüyor genelde cevabını bildiği soruları soruyor en çok ona kızıyorum
Sabrımın bittiği yerdeyim
Koskoca bir ordu doğurayım da ahkam kessinler diye bekliyor etrafımda
Yıkama öyle tutma Oray'a gitme bebeği çıkarma böyle besleme
Kimseyim Dinlemeden dilediğimi yapsam Allah etmesin hastalansa söz dinlemedi bakamadı bebeğe bir sürü ağız
Hiç biriyle savaşacak gücüm olmayacak
Hangi birine yetişeyim
KIZIM okula başlayacak 1. Sınıfa . Yoğun bir tempo ve bir minik Bebek
Etrafımda uyuzlar yardımcı olamayacak anca konuşacaklar
Çok korkuyorum
Kızıma tahammülsüz olduğum için vicdan azabı
Şu an böyle düşündüğüm için vicdan azabı
Annelik bitmek bilmeyen bir vicdan azabı
Daha çok sabrım olsa keşke
Keşke ben de İstanbul'a falan taşınsam kendimden ailemden mesul olsam kimseye laf anlatmasam
Keşke KIZIM 9/10 yaşında falan olsa
Beni zorlamasa yormasa
Allah'a çok şükür nasip etti çocukları bana
bakacak gücüde verir inşallah etrafıma da insanlık verir
Şu korkuyu içimden alır
Gözümü açsam kapasam 4 lü düzene girmiş olsak evimiz hayatımız
Sakinlesek herşey yoluna otursa
Ay çok darlandım işte
İnşallah canimBenim de 29. haftada 1400 du canim şeker yuklemesinde hicbirsey çıkmadı. Stres yapma iri bebis olacak insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?