• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bu bacak krampları öldürecek beni. 4 gündür her sabah kramp ile uyanıyorum. Magnezyum alıyorum her gün ama niye böyle oluyor anlamadım. Nette magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden diyor ama her gün hem besin hem takviye olarak çok tüketiyorum. Doktorum da tatilde ulaşamadım. Korku başladı artık yarın da bağırarak uyanmak istemiyorum. :KK43:

Benimde iki gündür sağ kalçam fena ağrıyor gece yatarken dönemiyorum :( kontrole gidince doktoruma soracağım

Kızlar bu bacak krampları öldürecek beni. 4 gündür her sabah kramp ile uyanıyorum. Magnezyum alıyorum her gün ama niye böyle oluyor anlamadım. Nette magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden diyor ama her gün hem besin hem takviye olarak çok tüketiyorum. Doktorum da tatilde ulaşamadım. Korku başladı artık yarın da bağırarak uyanmak istemiyorum. :KK43:
Bende de oluyordu bana vitamin olarak osmin positive verdi. Sadece magnezyum degil kalsiyum eksikliginden de olabilir dedi doktorum. Kullanmaya basladigim gibi gecti

İyi bayramlarrr canım günlerimiz aynı, ben 52 le başladım şimdi 62yim ama sabahları, akşama kadar nasıl beceriyorsam 64 oluyorum :olamaz:
hem günlerimiz hem başlama kilomuz aynıymış ama ben hızlıyım artk 20 kiloya kadar esnettim sınırımı.neydik ne olduk:)bugün bikini aldım orda daha da yüzleştim gerçeklerle.geçen sene tam bu zamanlar 34 bedene giren ben 42 beden bikini aldım:oha:ne yapalm ya belkide hayatımzda bi daha böyle olamıcaz:)bu da bi deneyim.bebişlerimizin hediyesi:KK17::KK17:

Ben de 12 kilo aldim ya dikkat etmeme ragmen. Tatli hic yemiyorum bile, tuz az tuketiyorum, sadece tam bugday ekmek yiyorum vs. 52 ile basladim . Uzun boyluyum neyse ki pek caktirmiyorum :110:doguma kadar daha kac kilo alirim emin degilim
şeker falan çıktı mı canım.bende o da yok ona da sğınamıyorum:KK45::KK45:resmen kaçacak yerim yok.52 ile başladım bazen çok dert ediyorum bazen ammaaaan tek derim kilo olsun diye diye sona yaklaştık hayırlısı:KK66:

Canım mustela bebe sampuani nasil peki? Bana bebekleri olan arkadaşlarimin tavsiyesi o oldu ben de onu almayi düşünüyorum
Bir site vardi onu hatirlamaya calisiyorum. Yarin arkadasima soracagim. Urunun adını giriyordun sana sağlıklı olup olmadığını icindeki kimyasallari gosteriyordu. Ben hala karar veremedim ya :(

Canım yürüyüş yaptığım günlerde krampsız uyuyorum yoksa tuvalete bile kramp girdiği için kalkıyorum düşün o kadar sık giriyo ama tempolu yürüyüş
Aslında ben de ondan şüphelendim. 4-5 gündür annemdeydim pek yürüyüş yapma fırsatı bulamadım. Az önce tempolu 1 saat yürüyüşten geldim. Eğer sabah düzelirse yürüyüş etkili diyeceğim ben de.

günaydınlar
Nasıl geçti bayram?

Denize girenler oldu mu tatilde?
Ben bir türlü rahat edemedim ne bikini ile ne mayoyla. Bikini giydiğim gün saatte bir 50+spf krem sürmeme gölgede oturmama rağmen göbeğim yandı. Kızımla yandık yani. :) Mayo giydim onda da ben rahatsız oldum hem de üşüdüm. Ortasını bulamadım yani.
Yüzmek çok rahatlatıcı ama. Bebek de kıpır kıpır içeride hep.

Çalışan anne adayları 32 haftada ayrılmayı düşünüyor musunuz
Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum sonraya kalsın 5 haftam diye, yazın benim işim daha rahat olduğu için bunu düşünüyorum tabi, yoksa şu havalarda ağır bir şekilde çalışmak hamile halimle çok zor olurdu:oops:

günaydınlar
Nasıl geçti bayram?

Ben bir türlü rahat edemedim ne bikini ile ne mayoyla. Bikini giydiğim gün saatte bir 50+spf krem sürmeme gölgede oturmama rağmen göbeğim yandı. Kızımla yandık yani. :) Mayo giydim onda da ben rahatsız oldum hem de üşüdüm. Ortasını bulamadım yani.
Ben henüz denize giremedim bayramdan sonra girmeyi düşümüyorum, bakalım nasıl olacak, bende düşünüyorum acaba mayo mu giysem bikini mi hangisi rahat olur diye

günaydın herkese :) ben ayrılacağım inşallah 32+0 16 temmuz cumartesiye denk geliyor benım 18temmuz pazartesi gideceğim doktoruma izin raporumu almaya :) bayramdan sonra son bir hafta benm için sonra giysilerimizi yıkayacağım ütüleyeceğim hastane çantamızı hazırlayacağım beşiğimizi getirteceğiz ve bekleyeceğiz :anneadayı::KK200::nazar: hepimiz saglıla kucaklarımıza alalım inşallah :anne:

Ben henüz denize giremedim bayramdan sonra girmeyi düşümüyorum, bakalım nasıl olacak, bende düşünüyorum acaba mayo mu giysem bikini mi hangisi rahat olur diye
Bikini hem konfor acisindan hem de denizden sonra altini degistirebilmen acisindan daha mantikli geliyor bana canim. Doktorum son kontrolumde denize girdikten sonra islak bikini altiyla oturmamami soylemisti.

günaydınlar
Nasıl geçti bayram?

Ay inşallah başlıyo yarın tatilimiz hiç mayo koymadım bile bavula bikini giyerim güneşin dik olduğu saatlerde çıkmam dedim ama hayırlısı bi de ince keten plaj giysileri aldım baktım yanıyorum onlarla girerim :KK70:

Kızlar kontrolden geldik.çok şükür kızımız sağlıklı.32+3 günlük olduk bugün.ölçümlerimiz önde boyu 47 cm kilosu 1200.yüzünü sakladı bizden renkli poz yakalayamadik.

Hadi gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah benimde 14 temmuzda kontrolüm 1 temmuzda gitmiştim en son inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır oğlum :)

Back
X