Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yaa bu kadar olur, düğün öncesi pek bi bunalmışsın, bende düğünden bir hafta öncesi için izin alayım dedim bölüm başkanımız daha sonraya yapamadın mı düğününü demişti yaa balayından döndüğümde de yüksek lisans tezim için savunmaya girmiştim alışkınız demek böyle şeylere aslında çalıştığım günler yoruluyorum ama eğer kendimi kötü hissediyorsam işe gitmiyorum en azından böyle bir şeçeneğimin olması iyi oluyor, herşey yavrucuklarımız için

Canm yeni bir şehirde olmak değil aslında artık sitelerde apartmanlarda ben pek komşuluk görmüyorum, doğduğumdan beri aynı şehirdeyim ama apartmanda kimseyle gidiş gelişimiz yok sadece asansörde selamlaşıyoruz o kadar, bende bebek mevlütü yapacağım aprtmandakilere söylemek gerekir mi diye düşünüyorum

Maşallah kuzucuğa neredeyse iki hafta önde, anlamadığım tuzlu hamurişini kes diyor doktorlar önceden de bunları yeme bunlar zaten bebeğe kilo aldırmaz diyorlardı şimdi kilo mu aldırıyor yani, ayrıca tüp bebeğin diğer bebeklerden ne farkı var hala anlamış değil, sinir oluyorum bu doktorlara sezeryan için bahaneleri bitmiyor
Bende haftaya salı günü gideceğim bende o zaman 32+0 olacağım bakalım benimki ne kadar olmuş merak içindeyim

Aynen ya bahane onların işi maşallah izmitte bi doktor sezeryan diye seni zorlamam bekleriz ve duruma göre hareket ederiz dedi şuan listemin başında o var bakalım tedavimi yapan doktoruma da gidicem o ne dicek ona göre hareket edicem napayım :)inşallah senin bebeğinde kocaman olmuştur sağlıcakla doğsunlar inşallah

Biz doktordan geldik bugün. 2300 gram 45 cm olmuş bizim köfte dudak. Minyon bir tip olacak dedi doktor maximum 3-3200 arası doğarmış. Başı da korktuğum gibi üstte değil aşağıda. Bu vakte kadar hep sakin sessiz ilerledi, inşallah doğumu da aynı şekilde olur.

Eklentiler

• image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 119
İnşallah doktorundan iyi haber alırsın canm, sonuçta herhangi bir problem yokken normal doğum yapmak hakkımız, benim tüp bebek değil ama kilosu önde giderse normal doğum zor olur demişti doktorum, bende bormal doğumu çok istiyorum hakkımızda hayırlısı

Haklisin tabi canım ben sadece tup bebek diye oldugunu anlamamisim baska bir sknti gördü sandım. Sadece tup bebek oldugu için sezeryan diyeni de ilk defa görüyorum :)

Maşallah bebişine çoktandır ultrason görüntüsü görmüyorduk, çok tatlı bir kuzu bu annesi, kilosuda boyuda maşallah, bu kadar hareketine bebeğin gayet güzel büyümüş senin ağzındaki yaralar ne oldu geçti mi?

Beyhekim de ertan çelike gidiyorum ben ama asıl doktorum izmit araştırma da

Sanırım ben de alikahya kadın doğumda yapıcam doğumumu.tam karar vermedim ama düşünüyorum bakalım. Bana eylül 1-5 arası olur dediler. Bidahaki gidişimde bakalım tam tarih alırım heralde. Hayırlı doğumlar olsun canım.

Canim Allah kolaylik versin. Dogum cantani hazirla bir an once. Ins bebecik bekler biraz daha. Ailenden yanina gelebilecek varsa cagir canim
Teşekkürler. Yarın hazırlayacağım inş.
Eşim anne ve babasını çağırmayı teklif etti. Ama kabuk etmedim. Onların evde olması beni daha çok strese sokar. Hava da çok sıcak, istediğim gibi giyinemem filan.

Amin canım amin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Çanta hazır olursa belki kafam da rahatlar. Stresim azaldığı için 1-2 hafta daha tutarım belki bebeğimi içerde:)
Bebeğimin kafası aşağıda. Ama henüz doğum pozisyonunda değilmiş, biraz daha aşağı inmesi lazımmış.

Benim de bir tarafım öyle diyor. Şimdi sancı çıktı ama sen yine gününü dolduracaksın diyor. Ama diğer tarafım da erken gelirse diye korkup endişeleniyor.
Hastane çantası en önemlisi dediğin gibi. Diğer şeyler bir şekilde hallolur biliyorum, ama engel olamıyorum stresime. Eşimle anlaştık, her gün 1 saat toparlayacağız. En azından o aşırı karışıklık ortadan kalksın.

Alikahya izmitteydi yanlış bilmiyorum dimi Hakında hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına almak nasip olsun

DIPTISDIPTIS canım nerelerdesin? Bir sorun yoktur insallah

Canım hep aktif olarak izliyorum aslında ama fırsat bulup yazamıyorum çoğunlukla. Beğeniyorum ki burdayım demek için
Benim vampir coşuyor geceleri uyuyamıyorum. Gündüzde geç kalkınca işlere yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…