Bulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulantiSaat 2 bucukta bebisimi gorcemki beenn:) en son 7+1de gormustum kocaman olmustur simdi sipaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulantiSaat 2 bucukta bebisimi gorcemki beenn:) en son 7+1de gormustum kocaman olmustur simdi sipaa![]()
Saat 2 bucukta bebisimi gorcemki beenn:) en son 7+1de gormustum kocaman olmustur simdi sipaa![]()
Kızlar doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk çok şükür, zaten geç döllenmeydi 1 hafta geriden geliyoruz, 8 hafta dolmuş olmalıydı, tam 7 hafta dolmuş. Bebişimin kalbi çok güzel atıyor maşallah, fotoğrafımızı da çektirdik, 1 cm olmuşuz, doktorumuz artık mercimeklikten yer fıstığı olmuşuz dedi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara, Rabbim mucizene şükürler olsun, bu da fotoğrafımız:)
Bizim evde 3 basak birarada olucak bakalim nasil olucak ben basak esim basak buyuk ihtimal bebis basakBu arada bebelerin burçlaru başak olucak genelde :) başak burcu zordur. Az kısmıda terazi :)
Bu ay o kadar cok varki gec dollenme yasayan benimde 1 hafta saysak 10 u bulur galibaKızlar doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk çok şükür, zaten geç döllenmeydi 1 hafta geriden geliyoruz, 8 hafta dolmuş olmalıydı, tam 7 hafta dolmuş. Bebişimin kalbi çok güzel atıyor maşallah, fotoğrafımızı da çektirdik, 1 cm olmuşuz, doktorumuz artık mercimeklikten yer fıstığı olmuşuz dedi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara, Rabbim mucizene şükürler olsun, bu da fotoğrafımız:)
Benimki iki hafta önce kesti canmBelki senin doktorun da progestani keser
7. Hafta cok yogun bulantilarim oldu sonra hep ara ara geldi insallah iyidir bebislerimix iyi dusunelim iyi olsun insallahBulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulanti
Eveeett, senin de sürecini hep yakından takip etmiştim, kalp atışlarını duydum dediğinde bir ohhh çekmiştim ben de, insan kötü haber duyunca burada çok üzülüyor. Hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberlerini- fotolarını paylaşalım inşallah hep...Canım gözün aydın, aynı topikten beraber geldik, ikimizin de bir hafta geride :)
O zman 1.04 cmdi simdi 3.5-4 olmustur kuzum :)ne güzel ne güzel :) 1 cm bile yoktu o zaman şimdi 4 cm filandır herhalde canım.
Amin insallah7. Hafta cok yogun bulantilarim oldu sonra hep ara ara geldi insallah iyidir bebislerimix iyi dusunelim iyi olsun insallah
Evet canım ya ilk gebelik benim ki, geç döllenmeyi ilk duyunca bir tuhaf olmuştum, sonra burada aynen dediğin gibi en az 10 kişiden aynı şeyi duydum, bu ay mı böyle, yoksa hep mi oluyor bilemiyorum tabii, diğer topiklerden bihaberim.Bu ay o kadar cok varki gec dollenme yasayan benimde 1 hafta saysak 10 u bulur galiba
Benimde ilk gebeligim bende emin degilim bu sekilde olan cok mu amann saglikli olsunlarda varsin 1 hafta gec dogsun degil miEvet canım ya ilk gebelik benim ki, geç döllenmeyi ilk duyunca bir tuhaf olmuştum, sonra burada aynen dediğin gibi en az 10 kişiden aynı şeyi duydum, bu ay mı böyle, yoksa hep mi oluyor bilemiyorum tabii, diğer topiklerden bihaberim.
Benimde ilk gebeligim bende emin degilim bu sekilde olan cok mu amann saglikli olsunlarda varsin 1 hafta gec dogsun degil mi[/QUOTE
Evet canım ya sağlıklı olsunlar da varsın bir hafta geç doğsun, zaten doktorlara göre bir önemi de yok, ben folik asite devam ediyorum, hamilelikten bir ay önce başlamıştım, yarık damak hastalığına karşı kullanılması gerekiyor diye biliyorum, bir de d3 vitaminim düşük çıkmıştı, d vitamini damla içiyorum, doktor bugün folik asiti bıraksanız da olur dedi, dengeli beslenirseniz aslında bu takviyelerin hiçbirine gerek yok dedi. siz folik asiti kaçıncı haftaya kadar devam ediyorsunuz ya da ettiniz kızlar?
Insallah yuregindeki gerceklesir ve bebegin sagliklica kucagina almak nasip olurMerhaba kizlar ben geldim doktordan.Doktor alttan bakmadi karnimdan bakti.Keseyi gordu.Ama bebegi kalp atisini goremedi henuz.2 hafta sonra tekrar cagirdi.Ama kese rahimde ve duzgun dedi.Yalniz 7. Haftalarda olmasi lazim ama 6+1 gorunuyo dedi.Ama bence yanlis hesapladi doktor.Benim sata gore hesap yapinca 6+3 teyim ben 6+1 gorunuyo o kadarda oynar diye dusunuyorum.Kaygiliydim mr ve tomoya girmistim ayin 15 inde.Doktor muhtemelen o zaman bebek vardir ama dedi ya hep ya hic kurali vardir dedi eger saglikli bi gebelik degilse saglikli bi bebek degilse %99.9 dusukle sonuclanir dedi.2 hafta sonra bebegin gelisimine ve kalp atisina gore daha net konusabiliriz dedi.Kacinci hamileligin dedi ilac kullandin mi dedi.3. Hamileligim ilki karnimda olmustu o yuzden kizimda bebek aspirini kullandirmisti doktor bana bu doktorda bebek aspirini kullanmami soyledi.Ayni hastanenin baska doktoruna gidiyorum.Daha dikkatli ve uzun uzun inceliyo.Hastasida daha az.15 gun bana zor gecer.Dua edin saglikli bi bebis olsun anneler.Isteyerek hamile kaldim.Kaybetmek istemiyorum.
Normal diyor canim gec dollenme olabilir diyor bazi bebekler aradaki farki kapatiyormus ama kapatmasada hoc sikinti degilmismerhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor
Canim benim de bulantilarim felaketti 9. Haftadan itibaren kesildi. Doktorum bulantının olmaması kötü bir şey olduğu anlamına gelmez demişti.Bulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulanti