• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum
Beni görsen arılarla konuşuyorum
Denizde öküzlerle fillerle yüzüyorum shdh
Yüklemeden sekiz saat önce aç susuz gittim ben sakız dahil yasak
o şekerli şeyi içip 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun
Bi tık zorladı susuzluk ama geçiyor😂

İnsaflı davranmış😂 Bir de her gün 3 km yürüyüş dedi hafta sonu yürüdüm de hafta içi çalışırken nasıl uygulayacağız emin değilim🫠

geçmiş olsun bir şey olmaz korunaklı yerde kızçen annesi 🙏🏻
Valla yürürken sıkıntı çıkmaz da dinlenince bacak bel ağrısını hissedersin çok fena

Kızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.
Ben kızımda ilk Sevi bebe almıştım çok kullandım bütün aspiratoru de otri bebe kullandım yine onu alırım gibi ama bu defa kesinlikle hava nemlendiricisi almak sart

Ben kızımda ilk Sevi bebe almıştım çok kullandım bütün aspiratoru de otri bebe kullandım yine onu alırım gibi ama bu defa kesinlikle hava nemlendiricisi almak sart
Evet ya bende hava nemlendiricisi istiyorum kesinlikle birde bizim evlerimiz klima ile ısınıyor soğuyor aşırı kuruyor hava

Bir problem yok kızlar şükür tekmeliyor annesini🥹
Bu ilçede kadın doğumun acili olmadığı için gidemedik ama ağrı acı kanama vs yok şükür.
Dikkat edin benim dikkatsizliğime geldi ya🥲
Çok sevindim iyi olmana canım. Allah korusun evet salncak vs binmemek lazm demek ki. Seni anlıyorum ben kızıma 7 aylkk hamileyken. Aldıgım karho kutusu kapı ile karnım arasnda cok sddetle carpmstı onda bile cok korkup saflık ocagnda gtmstm kalp dinlemeye o an uyuyordu harekrt etmyodu. İnsan cok korkuyor

Çok sevindim iyi olmana canım. Allah korusun evet salncak vs binmemek lazm demek ki. Seni anlıyorum ben kızıma 7 aylkk hamileyken. Aldıgım karho kutusu kapı ile karnım arasnda cok sddetle carpmstı onda bile cok korkup saflık ocagnda gtmstm kalp dinlemeye o an uyuyordu harekrt etmyodu. İnsan cok korkuyor
Sadece oturmuştum kabanım kaydı yerde buldum kendimi aman ha dikkat edin az kaldı kızlar🥰

Kızlar ben kilo almak istiyorum hala anca 46'ya çıktım o da gün içinde yani sabah 45 küsür. uyanıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim şimdi mis gibi poğaça yaptım ve evde bir tek ben yiyemiyorum kızım nasıl yiyor eşim yiyebiliyor ve bugün yediklerimin ağrısından midem başladı hata ettim yemeyeceğim dedim ama biraz kısır yedim arkadaşımda. Ya karnım kocaman ama öyle vücudumda ödenmiş falan hiçbir şey yok ya böyle hamilelik biraz gelir insana ya bir totalde 15 kilo falan alınır ya ben de alamadıkça sinirleniyorum ya delireceğim artık şu gaz sancılarından bir şey yiyemedikçe kendime sinirleniyorum 🤣🤣🤣 21 hafta 3 günlük Halim. Ama artk kg almak istiyorum cidden bu gaz nezman gececek kızımda asla yasamadm ya

Eklentiler

• IMG_20251130_215402.webp
    IMG_20251130_215402.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ben kilo almak istiyorum hala anca 46'ya çıktım o da gün içinde yani sabah 45 küsür. uyanıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim şimdi mis gibi poğaça yaptım ve evde bir tek ben yiyemiyorum kızım nasıl yiyor eşim yiyebiliyor ve bugün yediklerimin ağrısından midem başladı hata ettim yemeyeceğim dedim ama biraz kısır yedim arkadaşımda. Ya karnım kocaman ama öyle vücudumda ödenmiş falan hiçbir şey yok ya böyle hamilelik biraz gelir insana ya bir totalde 15 kilo falan alınır ya ben de alamadıkça sinirleniyorum ya delireceğim artık şu gaz sancılarından bir şey yiyemedikçe kendime sinirleniyorum 🤣🤣🤣 21 hafta 3 günlük Halim. Ama artk kg almak istiyorum cidden bu gaz nezman gececek kızımda asla yasamadm ya
Hiç 47 durmuyosun ne güzel işte yaa 75 olmuşum🥹 bebek iyiyse takma bence canım

Hiç 47 durmuyosun ne güzel işte yaa 75 olmuşum🥹 bebek iyiyse takma bence canım
Evet aslında boyum kısa 1.53 o yüzden olabilir yani benim ideal kilom 45 canım ben kırıklara kadar düşmüştüm Yaz başı diyet yapıp 45'e çıktım ama 3 kilosunu geri verdim verdiğim 3 kg çok şükür aldım 2 ayda Ama şu anda artsın istiyorum Yani bir 55 ile en az doğuma gireyim ki 50 ile kalayım ama lanet olası gaz benim kilo almamı engelliyor 😔 genelde emzirmek kilo verdiren bir eylem ve biliyorum ki kızımdaki gibi bunda da vereceğim ve o yüzden depodolsun yani istiyorum kilo ile. Bu yüzden sen de takılma emzirirken verirsin acayip vücuttan gidiyor enerji

Göbüşün bende çok daha çıkmış ahahahah beni bi görsen anca anca şimdi belli olmaya başladı maşallah sana da ✨🫶🏻
Ben 6 kilo almışım şuana kadar ama nereye gitti o kilo ben anlamadım ahahaha bende kilo aldıkça mutlu oluyorum

Kızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah 🤲🥹🩵

Eklentiler

• 1000001923.webp
    1000001923.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 0
Evet aslında boyum kısa 1.53 o yüzden olabilir yani benim ideal kilom 45 canım ben kırıklara kadar düşmüştüm Yaz başı diyet yapıp 45'e çıktım ama 3 kilosunu geri verdim verdiğim 3 kg çok şükür aldım 2 ayda Ama şu anda artsın istiyorum Yani bir 55 ile en az doğuma gireyim ki 50 ile kalayım ama lanet olası gaz benim kilo almamı engelliyor 😔 genelde emzirmek kilo verdiren bir eylem ve biliyorum ki kızımdaki gibi bunda da vereceğim ve o yüzden depodolsun yani istiyorum kilo ile. Bu yüzden sen de takılma emzirirken verirsin acayip vücuttan gidiyor enerji
Olsun doktorun bir şey demiyorsa dert etme bence emzirme döneminde güzelce beslenirsin inşallah☺️

Back
X