Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kızlar nasılsınız biz artık baya baya tekmelere başladk net hissediyorum ama çok aşağıda benim bebiş o yüzden midir nedir akıntım çok fazla
Hamile pantolonu alanlar ben internetten sipariş vericemde bedeni nasl ayarlıcam su anki bedenimi mi siperiś vermliyim yoksa daha büyük mü

Ben aldım ama almadan gidip bir hamile giyim mağazasında deneme yaptım hangi beden bana uyar diye. Ayrıca kalçalarından almaya meyilli isen bir beden büyük alabilirsin diğer türlü zaten karın kısmı baya genişleyebiliyor.

Canım ben defactodan aldm biri küçük biri büyük beden. Büyük bedeni aldigima pismanim anca hamileliğin son zamanı belki giyerim şuan giyince belimden dusuyor o yüzden ya ayarlanabilir tavsiye ederim ya da kendi bedenine uygun olanını çünkü karnın buyusede lastikli olduğu için rahat ediyorsun

Lcw den M aldım iyi oldu defactoda M denedim Kocaman oldu en iyisi deneyip almak cnm normalde S M karışık giyerdim.

Ya ben çıkarıyorum pek dışarı kızım var küçük onunla çıkmak çok zor bende netten baktm bir iki model beğendim evet kalçadan alıyorum yani bir beden fark eder sanırım bana bir büyük beden daha mantıklı geliyor sağol canm bide sendei netten aldın

Canm bende defactodan beğendim ama ben kalçam da bir beden buyur gibime geliyo ben kızımda hiç pantolan almadm hep elbise aldım o yüzden hiçbir fikrim yok bedenimle ilgili tek hatırladığım herkez kalçaların çıkmış diyodu bu yüzden galiba bir beden büyük daha iyi olucak çok sağol ilgin için canm

Bence bedeninize göre alın genışleseniz bile pantolda genişliyo likralı olanlar özellikle bence çok farkedecegini düşünmüyorum ben dun aldım bedenime uyumlu kiloda alsam esner yine olur likralı çünkü diğer türlü çok bol giyinmek zorunda kalabilirsiniz ama deneyip almanız da fayda var kumaş da etkili kaliplarda

oncelikle allah esine sifa versin saglikla atlatsin insallah ameliyati.

senin de bahsettigin gibi bazi kalp hastaliklari detayli usgde gozlemlenebiliyor. ama pda dogum sirasinda olusan bir anomali. o nedenle usg ile onceden tesbiti mumkun degil. cok sukur simdi 4 yasinda oglum her yasgununden sonra duzenli olarak kardiyologumuza goturuyoruz artik gerek yok dedigi halde :) insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucaklariz..

Canım o zaman bir beden büyük alabilirsin benim aldığımin biri 40 digeri 42 bedendi annem demişti büyük al diye o da kalcalarimdan genislerim diye dedi ama benim her yerim aynı sadece gobusum var hatta gorenler arkadan HIc belli değil diyor

Ben önce mağazadan almıştım lcw dan 34 36yım pantolonu 38 aldım belden ayarlamalı ne olur ne olmaz diye çok memnunum giyiyorum kalanını yine 1 beden büyük olmak kaydıyla internetten aldım çok güzel indirim vardı aldığım da lcw da 20 tl ye aldım tanesini

amin canım sağ salim inş tüm bebekler sıhhatli bir şekilde dünyaya gelirler, teşekkür ederim

Ben simdikinin 1 beden buyugunu aldim ama dusuyo durmadan biraz daha kilo alinca ancak giyerim

benim 2. gebeliğim olmasına ragmen ilk bebegımdeki gibi hareketli bir bebek deil bu. çook nadir hissediyorum. hissedemeyenler korkmasınlar daha. bebeğe ve size göre deişiyor.

benim 2. gebeliğim olmasına ragmen ilk bebegımdeki gibi hareketli bir bebek deil bu. çook nadir hissediyorum. hissedemeyenler korkmasınlar daha. bebeğe ve size göre deişiyor.

aynen benimde 2. gebeliğim ve bende çok nadir hissediyorum.cumartesi gecesi hissettim mesela ama 2 gündür hissetmiyorum.

Kızlar selam bebişişmin cinsiyeti henüz belli değil ama bu cuma kontrol var umarım belli olur bende lcw can pantolon aldım 38 kalça an pek almam zaten umarım ileride de olur siyah ve pembe aldım bir de tayt aldım zaten beli lastikli bir kotum vardı o hala oluyor ama akşamları cok sisiyor karnım sizinde öylemi

Normalde ben m ya da l beden giyerdim önceden şimdi de l beden geyet iyi oldu şimdilik iyi oluyor ama sonra dar gelir mi bilmiyorum ben lcw nın internet sitesinden aldım pantolon kotlar çocuk k güzel ben beğendim üzerine o penye kısmını örtecek bişey giydiğimde hiç hamile pantolonu gibi durmuyor tavsiye ederim. Ama etek veya elbise pek yok başka yerlere bakacağım. Sadece biraz da kilo almayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…