2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    306
Ben de aynı haftadayım canım benim de çok hissettiğim söylenemez. Geçtiğimiz haftalarda çok derinden bir iki bir şey hissettim sandım ama devamı gelmedi. 20. Haftadan sonra net hissetmeye başlarız. Sen sıkma canını.
yalnız olmadığıma sevindim. iki hafta daha beklicez o zaman napalım. herşey yolunda olsun gerisi önemli değil.sağlıkla kal
 
Hehehe çok güzelmiş yahu :KK70: ama çok pahalııı:KK31:
Akdjdjdjsjahd :KK70: ya görsen manyağa bağladım, araba alırken bu kadar teknik bakmıyordum. Sabahtan beri bebek arabası videoları izliyorum. Hatta bugün ksk dan bostanlıya yürürken bir kadın durdurdum, bugaboo marka arabası vardı. anlattı her şeyini çok memnunmuş. Getirtebiliyorsan yurtdışından getir dedi havaalanında tax free olduğu için çok daha uyguna geliyor. Bu ara meşgale bu anlayacağın allah akıl versin bana :KK70:
 
Ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada gireceksiniz.benim tüp bebek yaptırdığım merkez 12-17 hafta arası gir dedi ama takibini yaptırdığım merkezde 18 .hafta da girmelişin dedi.
Sizler ne zaman gireceksiniz
Ben 22 haftada gırcem canım. 24e kadar gırılıyor dedıler
 
kızlar siz de reflu başladı mi ya.

benim nefes borum tam boyun tarafı çok yaniyor :KK43: uyuyamiyirum..bulantilarda devam ediyor istahsizlik ta :KK43: bir de üstüne reflu ofoffff çok zor benim durumum
 
kızlar siz de reflu başladı mi ya.

benim nefes borum tam boyun tarafı çok yaniyor :KK43: uyuyamiyirum..bulantilarda devam ediyor istahsizlik ta :KK43: bir de üstüne reflu ofoffff çok zor benim durumum

Aynı dert bendede var :KK43: yüksek yastık ve limonlu, domates, kızartma, acı vs yemeyi kestim biraz daha rahatladım
 
Gunaydin

Reflu zor cidden daha ileride mideye baski yaptikca bebikolar daha da artacak. Simdiden onlemini almak lazim. Sut icmek baya iyi geliyor genelde. Bi de ilac cok ise yariyo.

Hepimiz icin cok keyifli bir gun olsuuunnn
 
Hic oyle dusunme canim. Yenidogan yogun bakim hastanenin adindan, odalarindan, temizliginden, fiyatindan herseyinden daha onemli. Benim oglum 38+5te alindi herhangi bir komplikasyon olmamasina ragmen dogunca aglamadi. Cigerler aspire edildi yine tam bir sonuc alinamadi. Cok kisa ve cok dusuk volumede bir aglama alabildik. Sonra ben dikilirken hemen yogun bakima cikardilar. Benim islemler bitene kadar orda kaldi. Farkli basincli alanda yavas yavas hava konsantrasyonu yukseltilerek normale dondu.

Aslinda normale donmedigini de 20 gunlukken doktor kontrolunde ogrendik. Kalbinde dogum sirasinda oksijen alimiyla kapanmasi gereken bir yapi tam kapanmamis. Bu yuzden once pda denilen bir kalp hastaligi teshisi koydu bir doktor. Doktora gore 1 yasina kadar kalp ameliyati olmali ve o acikliga bir semsiye takilmaliydi. Gelisiminde sorun olabilirdi vs vs. Sonra cerrahpasa proflarindan biri pda olmadigini ama en yuksek seviyede masum ufurum oldugunu teshid edene kadar onrumuzden omur gitti.

Hala daha soylerim belki o oksijen dengelemesi yapilmasaydi oglum pda hstasi ya da daha ciddi bir sorunla karsi karsiya kalacakti. Hastanenin her turlu konforundan vazgecebilirim ama yenidogan yogun bakim benim icin artik olmazsa olmaz. Allah muhtac etmesin hicbirimizi ama ne zaman ne olacagini hicbirimiz bilmeyiz
geçmiş olsun canım, benim kocamdada aynı sıkıntı olmuş, ama son 35 yıldır ultrason görüntüleme teknikleri dahada düzeldi, yıllarca üfürüm demişler, evlendik ve tesadüfen dikkatlı bir kardiologun gözlemiyle kalbin gözden kaçan bir noktasında 0,8 cm delik çıktı. en iyi kalp cerrahlarına kardıologlara gittik,, hepsi kapatılması gerekir dedi, şimdi yöntemine karar verecekler. benim içinde 20. haftada ege ünv. çocuk kardiolojisinde bayan prof var o bakacak karnımdaki bebeğe, en azından erken teşhis önemli dediler. inş eşimdeki rahatsızlık yoktur. bu tarz rahatsızlıkr çok sinsi oluyormuş, yıllarca anlamlandırılamıyormuş, kocamın annesi de 3 çocuğunu bu nedenle doğduktan kısa bir süre sonrea kaybedince eşimde titiz davranmışlar. yıllarca üfürüm demişler önemsiz demişler. kısacası aynı stresi ikisi bi arada bende yaşıyorm hamileyken, kocamda kalp ameliyatı olacak, rabbim herkese şifa versin.
 
X