Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
IIpek isik
çalışıyo musun bu arada? Ben özel sektörde çalışıyorum. Rahimde kanama alanı olduğundan rapor verdi dr cumaya kadar raporluyum. 6 gündür sürekli yatıyorum.
ay kızlar size yazdım mı hatırlamıyorum ama biz cuma günü kalp atışını aldık. sensörler yakaladı daha dogrusu.çok net değildi ama grdüm ben kalbini pıtıpıtı :) darısı bekleyenlere :)
Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?
kızlar tahlilim çıkmış 227 :) inanamıyorum yaa galiba her hamilelik ayrı ayrı şeyle ryaşatıyor. geç döllenme olabilir demişti sabah doktor. telefonla görüştük değerin düşük olması değil düzenli katlanması önemli dedi. folik asitide devam dedi. 6. haftada görüşürüz dedi :)
Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?
canım benim de sizinle aynı :) 9 aralık :) ben de keseyi cumartesi zar zor gördüm. Cuma günü değerim 1678 di ve görememiştim. 1800 ün üstünde görünebilirmiş meğer