Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy hanfendi25
inan bende senin için çok heyecanlıyım hep saate bakıyorum 2.5 saatin kaldı. Hayalini bile kurdum bikaç saat sonra gelip çok mutluyuuuuum şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin yazacaksın. Böyle olacak inşallah çok inanıyorum Allah nasip ederse.
Ben şu anda üç dr belirledim gitmek için. Biri fatih te, biri bakırköy de, biri medipol mega bagcılar da. Ama bakırköy bana çok yakın oldugu için tercihim orası gibi
Ayy hanfendi25
inan bende senin için çok heyecanlıyım hep saate bakıyorum 2.5 saatin kaldı. Hayalini bile kurdum bikaç saat sonra gelip çok mutluyuuuuum şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin yazacaksın. Böyle olacak inşallah çok inanıyorum Allah nasip ederse.
Ayyy inşallah ya bi bakım nasıl bir minnak çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye doktorumuz aradım gel bekliyorum dedi eşimi bekliyorum gelsin gidecek inşallah yazarım hemen
Ayyy inşallah ya bi bakım nasıl bir minnak çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye doktorumuz aradım gel bekliyorum dedi eşimi bekliyorum gelsin gidecek inşallah yazarım hemen
İnsallah Can'ım benim de persembe randevum var, vajinal ultrasonda görüldü kalp atışları ama henüz duyulmadı. Gec döllenme olmuş benim henüz 6 haftalık benim hesabıma göre daha buyuk aslında.
kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
6+5 günlük günü gününe uyumlu çıktı çok şükür
karından göründü
kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
karından göründü
karından göründü
ayyy inşallah canımmm :) sen de duymadın diye üzülme benim arkadaşım benden 4 gün önce hamile kaldı o da bugün gitti kontrole keseyi bile vajinal görmüşler çok normal yani :)
karından göründü
Arkadaslar benim de sata gore 31 agustos ama ultrason takiplerine gore 5 gun gerideyim bugun itibariyle 7+2 gunluk hamileyim :) tahmini dogum tarihi 4 eylul insallah :)
karından göründü
ayyy inşallah canımmm :) sen de duymadın diye üzülme benim arkadaşım benden 4 gün önce hamile kaldı o da bugün gitti kontrole keseyi bile vajinal görmüşler çok normal yani :)
karından göründü