• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar nasil gidiyor hamileliginiz? Biz 7. haftadayiz neredeyse hic bulantim, belirtim yok. Sadece kokulara hassasiyet ve kacinilmaz yorgunluk, uykusuzluk var tabi. Evde hamileligini gecirenler kimler? Ben isten ayrilip yurtdisina gittikten sonra hamile kaldim ve suan adeta bosluktayim. Zamani doldurmak icin yapmadigim sey yok evin icinde. :KK70: Var mi benim gibi olan?
Ben varım. Ben de öğretmenim sömestr tatilinden dolayı evdeyim son haftada raporluydum. Çok kar var hala da yağıyor. Tv de izlemem pek tıkıldım kaldım eve.

Ben varım. Ben de öğretmenim sömestr tatilinden dolayı evdeyim son haftada raporluydum. Çok kar var hala da yağıyor. Tv de izlemem pek tıkıldım kaldım eve.
Ben de tv izlemiyorum. Ev hanimlarindan yorum bekliyoruz nasil gecer bu zaman boyle :) Ailede de tum kadinlar calisiyor hic aliskin oldugum bir sey degil. Bazen bu hamilelige hayiflanmiyorum degil yani. Elimizi kolumuzu bagladi.

Ben de tv izlemiyorum. Ev hanimlarindan yorum bekliyoruz nasil gecer bu zaman boyle :) Ailede de tum kadinlar calisiyor hic aliskin oldugum bir sey degil. Bazen bu hamilelige hayiflanmiyorum degil yani. Elimizi kolumuzu bagladi.
Eşime işe gitme diye çok duygu sömürüsü yaptım bugün :D

arkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........:KK61:

ahh canım bu büyükler bazen çocuktan çocuk oluyor. neyse şu an durumu değiştiremeyeceğine göre kendini üzme. İnşallah her şey yolunda gidecek ve bebeklerimiz sağlıkla gelecek ;)

Beni de aradılar :KK70: ama kalp atışlarını duyup öyle gelicem ben dedim. En kısa zamanda gel o zaman dedi. Ama doktorum bazı tahliller istedi bi iki güne gidicem galiba :)

Ben duydum gördüm kalp atışlarını hastanede yapılan sonuçları da istedi benden ayrıca kan alacak hiç sevmiyorum sağlık ocağını ben zaten yaptırıyorum tahlillerimi hastanede. Kış günü bu soğukta gitmek istemiyorum hava durumuna bağlı dedim bende :rolleyes: o da yarın hava daha iyi olcak dedi :KK70:

Canim ben ekim ayinda kimyasal dusuk yasadim oncesinde 28 ginde 1 iken sonrasinda 32-34 gunde 1 olmaya basladim benim sat 26 kasim dr gittigim bana gore 6 haftalikti hem alttan hem karindan keseyi gorduk ama dr 5 haftalik dedi kese 5 haftalikken 7.6 mm olculdu gectigimiz ctesi ocin tekrar cagirdi 7+0 olmusum kese olcumu yerine bebegin olcumu yapildi 9.6 mm cikti kalp atislarini sorunsuz duydum ama 9 gun gec dollenme varmis sonrasinda bu ara kapanirmi bilmem gec gelsin hoc onemli degil saglik dogsunda varsin eylul basi degil ortasi dogurayim rabbim onu saglikli bana nasip etsinde
Amin canım inşallah, Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin, doktor da aynı şeyi söyledi bana 10 gün fark var sata göre ama bu hiç önemli değil dedi, ben sadece kese boyutuna göre söylediği güne şaşırdım, ona da takılmıyorum, çünkü gayet pozitifti doktorum, internetten baktığımda da kese boyutunun farklı farklı olduğunu gördüm. İnşallah biz de duyarız kalp atışlarını miniğimin.

Bende evdeyim ama oğlumla geçiyor zaman sıkılmaya vakit yok ki. Şimdi kız mı erkek mi düşüncesi neler örücem neler alıcam hep güzel şeyler kafamda dün eşimle alış verişe çıktık görümcemin bebeği için havuzlu Hana gittik bebek üzerine herşey var orda Allah ım nasıl içim gidiyor herşeye hayırlısı ile kendi yavrum içinde giderim inşallah

Ben duydum gördüm kalp atışlarını hastanede yapılan sonuçları da istedi benden ayrıca kan alacak hiç sevmiyorum sağlık ocağını ben zaten yaptırıyorum tahlillerimi hastanede. Kış günü bu soğukta gitmek istemiyorum hava durumuna bağlı dedim bende :rolleyes: o da yarın hava daha iyi olcak dedi :KK70:
Hayırlısıyla darısı benim de başıma 1 hafta var daha. Benim dr m başka ilde gittiğimde tahlil sonucu beklemeyeyim diye tahlilleri söylüyor yaptırıp gidiyorum. Yaptırması gerekirse de yönetimde arkadaş var o alır tahlilleri diyo sağolsun

Hayırlısıyla darısı benim de başıma 1 hafta var daha. Benim dr m başka ilde gittiğimde tahlil sonucu beklemeyeyim diye tahlilleri söylüyor yaptırıp gidiyorum. Yaptırması gerekirse de yönetimde arkadaş var o alır tahlilleri diyo sağolsun
1 hafta 10 gün sonra görürsün duyarsın inşaallah. Neden farklı il tedavi ile mi oldu bebişin. Zorluk oluyordur sana

Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum zaten. Hiç birini ben de kullanamıyorum. Geçen arkadaşa gittik orda çok kötü oldum oda parfümünü odadan çıkarınca rahatladım baya. Ben temizlikte yapamıyorum yapmaya çalışsam nefes alamıyorum. Bi abla var onu çağırdım bundan sonra da her hafta gel dedim. O da her zaman gelemiyo şimdilik gelirim dedi caymaz inşAllah
canım benim eşimin ciddi bir alerji sorunu var,her şeye ökrürür hele de baharda,eşimin sperm değerlerindeki düşüklükten dolayı keçi boynuzuna başlamıştı ama gelin görün ki spermlerden çok alerjisine çooook iyi geldi,onu içtiğinden beri öksürük nedir unuttu,artık parfüm bile sıkıyor düşünün yani.
Sen çok yaşa ben söyliycektim sen bnden önce söylemişsin :KK66: bende 2 kavanoz filan bitirdim benimde allerjiden burun akıntım hapşırığım çok oluyordu bana da çok iyi geldi . Yemeklerden önce bir çaykaşı alıyorum ben o kadar.

Canım inşallah her ikisi de sağlıklı sıhhatli gelir annişine. Ben bu değer yorumlarından hiçbir şey anlamadım, herkesin döngü periyodu ve metabolizması farklı, kıyas yapmamak lazım deniyor ama ister istemez değerlendiriyor insan, evet bana da geç döllenme dedi doktorum, bir 10 gün kadar fark var, hiç sıkıntı değil dedi. Bakalım perşembe gideceğim doktor ne diyecek, Rabbim hayırlısını versin. Yolk sacını karından ultrasonda ne zaman gördünüz kızlar, kese boyutu kaç mm idi?
Teşekürederim canım... Yaklaşık 6mm filandı gözüktüğünde ama karından değil alttan bakmıştı doktor.

selam sende kalp atışı duymayanlardansın sanırım :) bende yarın duyucam inşallah benim doktorum da başka ilde allahtan yine yakın da gidiyoruz sen nerde yaşıyordun doktorun nerde?

Kızlar karnıma bir ağrı girdi kaç saattir beraberinde mide yanması bulantuda oluyo çok fena birşey progestanı aldm uzandm aynı durum:-(

Back
X