- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
13.cu hafta da belli olur mu dersinizcinsiyet de htirladigim kadariyla 4. ayda net olarak soyluyorlar. 3. ayda da soyleyen oluyor ama birkac kisinin yanlis cikmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.cu hafta da belli olur mu dersinizcinsiyet de htirladigim kadariyla 4. ayda net olarak soyluyorlar. 3. ayda da soyleyen oluyor ama birkac kisinin yanlis cikmisti
Bakalim sabirsizlaniyorum önemli olan sağlıklı olması .sağlıklı olsunda kız erkek fark etmezBenim ilk gebeligimde 12.haftada belli olmustu .erkekti bu arada
kesinlikle farketmez bencede saglikli olsunlar yeterBakalim sabirsizlaniyorum önemli olan sağlıklı olması .sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
Oyyy daha cok kücukmus kizin benimki 5 yasindaSağol canm benim oglum 15 haftada kurtaj olmak zorunda kaldm aslında bebiş gayet iyiydi sorun başladı hayatı tehlike vardı mecburi bir kürtaj oldu :-(ardından dünyalar tatlısı kızım geldi çok şükür senin kızın kaç yasında benimki 6 aylık henüz
Lekelenme benim ruyama bile girdi geceben de her lavaboda bakıyorum bazen işkillenip gidip bakıyorum bi şey var mı die, doktor bir iki damla lekeden bişi olmaz dedi ama görsem kalp krizi geçiririm heralde :) Ay o tekme günlerini görebiliriz inşallaaaahhh :)
4.ayda kesin olarak söyler cnm doktorlarPeki Cinsiyet ne zman öğrenecek kızlar sabirsizlaniyorum
Slm Cnm hosgeldinnnnnn ikimizde 20 eylülselamlar kizlar. benim 2. hamileligim bu ve ilki de eylul bebegiydi :) daha yeni haberim oldu, bu fasulye tam supriz yapti bize. bulanti ve uyku mahmurlugu var mutemadiyen. sizler nasilsiniz?
canim benim gec haberim oldu, daha bu carsamba gunu arkadaslarimin zoruyla test yaptim pozitif, inanmadim kan tahlili yaptirdim pozitif kan da geliyordu arada o yuzden ayni gun dr a da gittim orda da bebegi gordum oyle inandim. bu arada kalp atislarini once gordum sonra duydum. cok sukur rabbimeSlm Cnm hosgeldinnnnnn ikimizde 20 eylüldoktora gittin mi hiç kalp atışı için falan ben pzt gidecem çok heyecanlıyım....
Soda mi maden suyu mu ..sanki biraz farklı yoksa ikside aynı miValla cok zor hazimsizlik da. birde mide bulantisi kusma birlesince Allah kolaylik versin. maden suyu da bulanti ve hazimsizliga iyi geliyor. gunde bir tane doktorum onermisti onceden. sen de bir dene istersen?
evet ikisi farkli seyler. dogal olani maden suyu, sade maden suyu onermisti doktorum, ayni zamanda bacagima kramp da giriyordu o aralar iyi gelmisti.Soda mi maden suyu mu ..sanki biraz farklı yoksa ikside aynı mi
Akmina maden suyu var di mide bulantisi na da iyi gelir mi gidip alayım ozamanevet ikisi farkli seyler. dogal olani maden suyu, sade maden suyu onermisti doktorum, ayni zamanda bacagima kramp da giriyordu o aralar iyi gelmisti.
Benimde hassaslik var ama okadar kötü degil yani dokununca sadece kizimda cok agrirdi su deyse dayanmazdimKizlar göğüs agriniz ne durumda ...ben de hassaslik var agri var ama oyle çok dayanilnayacak kadar değil kol altı tarafı dokununca agirio
Cnmmm nasıl sevindim bilemezsin....çok şükür duymussun darisi bizlere inss
![]()
Normalde reglin gecikiyor muydu...neden kan geliyormuş ayy ya bende pzt duyarım ınş...canim benim gec haberim oldu, daha bu carsamba gunu arkadaslarimin zoruyla test yaptim pozitif, inanmadim kan tahlili yaptirdim pozitif kan da geliyordu arada o yuzden ayni gun dr a da gittim orda da bebegi gordum oyle inandim. bu arada kalp atislarini once gordum sonra duydum. cok sukur rabbime
Bende ilk hamileligimde öyleydi çok agiriyordu saga sola donemiyordum bunda çok agri yok ama dokununca agri oluyoBenimde hassaslik var ama okadar kötü degil yani dokununca sadece kizimda cok agrirdi su deyse dayanmazdim