- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Oturdum 1 paket Cips yedim baharatlı napayım :)Ben dayanamadım cips yedimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturdum 1 paket Cips yedim baharatlı napayım :)Ben dayanamadım cips yedimm
Off napıyım Doritos yeşil baharatlı 1 paket bitti sonra da pişman oldum off yaBen de saldırdım pakete resmen 5 dakikada koca paket tertemiz...
ben normalde de çay kahve tüketen bir insan değildim,şimdilerde de aynı devam,içmiyorum yani,sadece kahvaltılarda içiyorum çayı o da çoook açık babaanne çayı gibi yani :)Çay ve kahve tüketiminizi merak ediyorum kızlarrrr?
afiyet olsun yarasın canım,ama keşke 1 paketi silip süpürmeseydin. Paketli gıdalar pek sağlıklı değil biliyorsun,mümkün olduğunca abur cuburdan uzak duruyorumBen dayanamadım cips yedimm
Gunaydinlar.. Burada yazilanlari okudukca masallah diyorum, tahtalara vuruyorum vallahi. 9. haftamizdayiz ne bulanti, ne goguste siskinlikler, ne aserme, ne tiksinme hicbir sey olmadi. Bebek uslu galiba insallah dogduktan sonra pisman ettirmez bu soylediklerime :) Sadece uyku hali var ki hayat kalitemi etkileyen tek sey bu. Neye gore degisiyor bilmiyorum. Progesteronum azdir belki, goguslerim de oldugu gibi duruyor cunku ne agri ne sisme. Ama cok sukur kanamam, lekelenmem de olmadi hic simdiye kadar. Hayirlisi bakalim 24 unde ikili taramam var gorecegiz keratanin ne alemde oldugunu.
bir çok dr hamilelikte yapılan testlerin referans değerlerini normal zamanki referans değerleri aralığında yorumluyorlar o yüzden boşu boşuna poliklinik poliklinik geziyor anne adaylarıHerkesin hamileligi sartlari metabolizmasi vs vs farkli. Hamilelikte cok evhamli olmak da iyi bir sey degil. Guvendigin bir de bulup akisina birakmak lazim bence :)
aynisini ben gercekten doktora teklif edecektim ama sonra utandim bi de belki bet çıkmaz telefonda fln diye ne biliyim istiyordum aslinda
Her zaman bir dogrusu yanlisi yok bu isin.. kafalari bos birakin kizlar biraz. Benim de mesela karaciger enzimleri yuksek cikti. Ama muhtemelen progestandan olmus sanirim duzeldi cunku en sonki tahlilimde. Bu idrar testinden dolayi bi de bana senin bobreklerde de aorun var . Sen gebelik zehirlenmesi icin riskli bir adaysin vs dedi nefrolojiye gonderdi beni. Ben de biraz moralim bozulmasina ragmen acele etmeyip baska bir doktora daha gittim oyle bir sey yok bundan oyle bir sey cikarilmaz vs dedi. Su an sadece takip edicem..
Yumurtanin seklinden vs anliyormus doktorlar ama arkadaslarin dedigi gibi emin olmadan soylemiyorlar sanirim
Ben de kalp atisi var ama nide bulantisi baya az daha hic kusmadim sadece gaz yapip gegirtiyo yan yaginca rahatsiz ediyo vs. Bunyeyle alakali o sanirim, niye korkup rahatsiz oluyorsun, ne guzel rahat bi hamileligin var tadini cikar bir sey olcaksa istersen cok kotu bir hamilelik gecir onda da olur obur turlu de. Kotu şeyler dusunmeyelimm
Ne yapayım cnm ya boş boğazligima geldi sonrada pişman oldumafiyet olsun yarasın canım,ama keşke 1 paketi silip süpürmeseydin. Paketli gıdalar pek sağlıklı değil biliyorsun,mümkün olduğunca abur cuburdan uzak duruyorum
cips kola abartmadan yedim 3-5 kereOturdum 1 paket Cips yedim baharatlı napayım :)
Bende kola çıgkofte cips ve hamburger yedim offf yacips kola abartmadan yedim 3-5 kere![]()
benim dr eskiden nasılsan öyle yiyp iç dedi, boşuna şunu yedim şöyle olurmu bunu yedim böyle olur mu diye strese girme dedi. eskiden 1 kerede 1 lt cola içmiyorsan şimdide içmeyeceksin, 1 kerede koca bir paket çokolata yemediysen hamileykende yemeyeceksin, kısacası herşeyi eski dozunda vücudunun alıştığı şekilde devam edebilirsin dedi ve YASAKLAĞIM 3 ŞEY : STRES ALKOL SİGARA dedi.ben normalde de çay kahve tüketen bir insan değildim,şimdilerde de aynı devam,içmiyorum yani,sadece kahvaltılarda içiyorum çayı o da çoook açık babaanne çayı gibi yani :)
Ve Albeni :))Bende kola çıgkofte cips ve hamburger yedim offf ya
:) bir şey olmaz korkma, miden altüst olur o kadar, ama bir daha bir kerede 1 paket bitirme çünkü sindirim sistemimiz salgılanan hormonlardan hızlı çalışmıyor sindirim uzuyor bu da sadece mide rahatsızlığı yapar geçici olaark.Off napıyım Doritos yeşil baharatlı 1 paket bitti sonra da pişman oldum off ya
Iyi ozaman eskiden 1 oturumda 1 paket cips yiyordum ve paketi bile yaliyordum:))) eski dozunda yani :)benim dr eskiden nasılsan öyle yiyp iç dedi, boşuna şunu yedim şöyle olurmu bunu yedim böyle olur mu diye strese girme dedi. eskiden 1 kerede 1 lt cola içmiyorsan şimdide içmeyeceksin, 1 kerede koca bir paket çokolata yemediysen hamileykende yemeyeceksin, kısacası herşeyi eski dozunda vücudunun alıştığı şekilde devam edebilirsin dedi ve YASAKLAĞIM 3 ŞEY : STRES ALKOL SİGARA dedi.
:))bi daha yemem wallahi:))):) bir şey olmaz korkma, miden altüst olur o kadar, ama bir daha bir kerede 1 paket bitirme çünkü sindirim sistemimiz salgılanan hormonlardan hızlı çalışmıyor sindirim uzuyor bu da sadece mide rahatsızlığı yapar geçici olaark.
Çay ve kahve tüketiminizi merak ediyorum kızlarrrr?
benim eşim bir oturuşta koca 1 paketi yedi hastasonu karın ağrısından duramadı :) :) tadımlık canın çekerse 3-5 tane yersen en fazla:))bi daha yemem wallahi:)))
cips c6ola kızartma hamburger pizza hepsinden yedimBende kola çıgkofte cips ve hamburger yedim offf ya
Ben o doktorun methini çok duydum hatta gidip muayene olmak bile istiyordum eğer özel durumlarım olmasaydı. Memnunsan ne güzel ya
Bende kola çıgkofte cips ve hamburger yedim offf ya
korkma stres yapma bir şey olmaz :)Iyi ozaman eskiden 1 oturumda 1 paket cips yiyordum ve paketi bile yaliyordum:))) eski dozunda yani :)