• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar kasık Ağrı'nız var mı? Benim ilk haftalarda oldu ama rahim büyüdüğü icin mi ne şimdide var bugun başladı batmalarım sizde durumlar nedir

DUYURU !!!!!!! kizlar ilk hamilelikleri olan ve daha once rahimle alakali her hangi bir islem yaptirmayan anneler mutlaka 12 haftada doktorunuza RAHIM AGZI YETMEZLIGI kontrolunu yapmasini isteyin amacim sizi korkutmak degil bilinclendirmek cunku ben bunu ogrenmek icin 20 haftalik oglumu kaybetmek zorunda kaldim bu hastaliktan haberim bile yoktu ve bu durumu her 5 anneden 1 yasiyor ve sakaya gelcek bir durum degil

12 haftada rahime baski uygulaniyor ve kesede hunilesme varsa rahim agzi yetmezligi olabilir, bebek agirlastikca rahim agzi denilen servikal bolge agrisiz sancisiz aciliyor ve bebeginizi kaybediyorsunuz ve doktorunuzun bunu kontrol etmesi lazim internetten bakabilirsin bu konuya

Lutfen beni yanlis anlamayin bu konu gercekten cok onemli hic bir annenin bebegini kaybetmesini istemem bu duyuruyu yapmak istedim cunku 20 li haftalara geldigimizde icimizden biri boyle birsey yasarsa niye daha once soylemedim diye vicdan azabi cekerim ne olursunuz doktorunuza mutlaka kontrol ettirin

bugun de bakti ve bundan sonra her kontrolde bakacak. gecen hamileligimde de surekli kontrol ediyordu..

Kizlar kasık Ağrı'nız var mı? Benim ilk haftalarda oldu ama rahim büyüdüğü icin mi ne şimdide var bugun başladı batmalarım sizde durumlar nedir
Bir tek bende mi var diyordum acaba ? Cnm iki gündür başladı bende öyle cok rahatsız etmiyor ama ara ara kasıklarımda batma,sancı oluyor

benim dr eskiden nasılsan öyle yiyp iç dedi, boşuna şunu yedim şöyle olurmu bunu yedim böyle olur mu diye strese girme dedi. eskiden 1 kerede 1 lt cola içmiyorsan şimdide içmeyeceksin, 1 kerede koca bir paket çokolata yemediysen hamileykende yemeyeceksin, kısacası herşeyi eski dozunda vücudunun alıştığı şekilde devam edebilirsin dedi ve YASAKLAĞIM 3 ŞEY : STRES ALKOL SİGARA dedi.

aynen öyle. ben çay da kahve de nescafe de kola da(az bayaaa) cips ne varsa yedim. çok kilo aldım o ayrı ama hiçbir yemeğimden de kısmadım iyiki de öyle yapmışım oğlum herşeyi yiyor :D doktorum da zaten herşeyi yiyip içebilirsin abartmamak kaydıyla demişti

Bir tek bende mi var diyordum acaba ? Cnm iki gündür başladı bende öyle cok rahatsız etmiyor ama ara ara kasıklarımda batma,sancı oluyor
Canım benim ilk zamanlar daha cok oluyordu simdi nadiren arada okuyor 2gundur yine okuyor mesela

Back
X