- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar bugun 10 dr kontrolu var sabahtan uyandim insallah sagliklidir yavrum bugun kalp atisi kontrolune cagirdi doktor 10+0 dayiz bakalim bebis buyumus mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar bugun 10 dr kontrolu var sabahtan uyandim insallah sagliklidir yavrum bugun kalp atisi kontrolune cagirdi doktor 10+0 dayiz bakalim bebis buyumus mu
çok geçmiş olsun hayatım.sürekli tedirgindin ne olcak diye en azından bunu daha ilerki aylarda yaşamadın.Allah inşallah sana en kayın zaman da en hayırlı sağlıklı evlat versin.Merhaba kizlar malesef aranizdan ayriliyorum gebeligim dun dusukle sonuclandi eylul annesi olamayacam. Allah bebislerinizi size bagislasin Allah yuzunuzu guldursun kimseye yasatmasin insaallah. Daha once 3 kaybim vardi buda ilk tup bebek denemesiydi nasip kismet. Hepiniz Allah a emanett olun bebişlerinizi saglikla kucaklariniza alin insaallah.![]()
O iğne batması bende de oluyor ya başta panikledim ama doktora sordum tahlillerde felan sıkıntı yok olabilir dedi korkmuyorum artık sonuçta orda biseyler değişiyor ve bunu bi şekilde farkediyoruz dimi .. hiç farketmesek de bişey mi oldu diye bi korku geliyor :)Herkese merhaba , benim dünden beri kasıklarıma iğne batıyor gibi bir ağrı sapalanıyor günde birkaç kez, bir de beyaz akıntım var aynı yumurtlama dönemi gibi bunu yaşayan var mı?
Benimde aksine midem bağırsaklarım çok iyi calisio ama henüz kan ilacina baslamadim..kan ilacı kabızlık yapioBen de de kabızlık var ıkınamıyorum korkuttular beni o konuda mide bulantım yok ama o yediklerim nerede bekliyor anlamıyorum
Dün akşam bende de aynı sorun vardı, bide bi sürü şey okuyup kemdimi korkuttum, regl dönemime denk geldiği zamanlarda öyle şeylerin olabileceğini söyledi bi arkadaşım, bu sabah daha iyiyimHerkese merhaba , benim dünden beri kasıklarıma iğne batıyor gibi bir ağrı sapalanıyor günde birkaç kez, bir de beyaz akıntım var aynı yumurtlama dönemi gibi bunu yaşayan var mı?
Herkese merhaba , benim dünden beri kasıklarıma iğne batıyor gibi bir ağrı sapalanıyor günde birkaç kez, bir de beyaz akıntım var aynı yumurtlama dönemi gibi bunu yaşayan var mı?
Merhaba kizlar malesef aranizdan ayriliyorum gebeligim dun dusukle sonuclandi eylul annesi olamayacam. Allah bebislerinizi size bagislasin Allah yuzunuzu guldursun kimseye yasatmasin insaallah. Daha once 3 kaybim vardi buda ilk tup bebek denemesiydi nasip kismet. Hepiniz Allah a emanett olun bebişlerinizi saglikla kucaklariniza alin insaallah.![]()
Aynen canimmmm benimGünaydın canlar,
Günler geçmiyor çarşamba gelmiyor.. Hayirlisayla sağlıklı haberleri alsak.. Bi yandan korkuyorum birssy olmusmudur DİE bir yandan olmaması için duaciyiz. Benim kusmam yok ama böle bi bulantı gibi acikirsin midrn kıyılır ya o tarz birşey var . hep tuzlu şeyler yemdk istiyorum. Tatlı gözünün önüne gelince midem dahada bulanio. Özellikle cikolata da... Raziyim herşeye sağlıklı olsun yeter ki bebrrimiz sevinç lerimiz yarım kalmasınpelit86 hiç gorusemez olduk bitanem
Gözün aydın canim Rabbim esirgesin bebislerimizi. Usg foto varsa atsana bebisleri gördükçe moral oluyor inankiKizlar cok sukur bebegimi saglikli gordum masallah 3 haftada ne kadar cok buyumus teyzeleri kipir kipir bebek cok heyecanlandim ama kalp atisini duyunca yine dayanamadim annesinin bir tanesi hergun dualarima bu guzel haberi yasamak isteyenleri katacagim rabbim isteyen herkese versin sukurler olsun rabbim
NUBA atsana canim cinsiyet yorumu yapar larfotoğraf burda :)