Boyuyla olgili bisey soylemedi canim olcmedi 10 gun sonra gidicem 2 li testeMaşallah canım bebise ne dedi doktor ne kadar olmuş boyu 2li teste ne zaman cagirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyuyla olgili bisey soylemedi canim olcmedi 10 gun sonra gidicem 2 li testeMaşallah canım bebise ne dedi doktor ne kadar olmuş boyu 2li teste ne zaman cagirdi
Cleaxane Can'ım kan sulandırıcı bir iğne.Mrb canım ne iğnesi vurdun acaba merak ettim ?
İnşallah canım öyledir saliyi iple çekiyorumBen 6 +5 te kalp atışlarını gördüm cnm...belki geç dollenmedir bazıları geç görülebilir
Evet zaten bu panik halimi sakinlestiren o sözü inşallah hersey normaldirCanım ya ne olur panik yapma dediğim gibi geç döllenme olabilir ve dr normal dediyse anormal bi durum yoktur merak etme..
Bu sadece sana özel verilen birşey mi tüm hamileler alıyor mu? İnşallah sıkıntılı bir durum değildir, geçmiş olsun çok çokCleaxane Can'ım kan sulandırıcı bir iğne.
Canim o zamana kadar bebeklerini hiç mi görmedin kese oluşmuş muydu nasıl olduBen 8+0 da gördüm bebisleri canim
hosgeldin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBen bu başlıkta yazılan herşeyi okudum,hepinizi tanıyorum resmen :) ama kalp atışlarını duymadan cesaret edemedim üye olmaya.daha önce bir kaybım olduğu için çok endişeliydim ama dün duyduk çok şükür.umarım tüm hayallerimiz gerçekleşir ve burada hep güzel şeyler paylaşırız.yani ben de geldim aranıza eylül anneleri :)
Merhaba aramıza hosgeldin benimle aynısın bebeğini gördün mü hastaneye gitti miHosgeldin aramiza
Inş cnm iyi haberlerini bekliyoruzİnşallah canım öyledir saliyi iple çekiyorum
Karından baktı sadeceKarindan mi bakti vajinal mi bakti ? Ben 5+2 de bebegi 6+2 de kalp atisini fln hepsini gormustum vajinal olarak ama bebek aslinda 6 gun gec dollenmeydi yani son adet tarihime gore 5+2 dedigim zaman 6 +1 idi 6+2 dedigimde ise 7+1 idi biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Yani gec dollenme olabilir kendini kadma beklemekten baska care yok.
İnşallah canımInş cnm iyi haberlerini bekliyoruz
Cnm benim de eşim gecede tesadüf:) çoğu zaman ben de domates aşeriyorum galiba evde sürekli bulunuyo o yüzden. Keşke gönderebilsem:))Kizlar gidio gidio da geri geliyor :) kabus gibi bu bulabtilar.suan canim domates cekti resmen aseriyorum sanirim ama evde yoook esim de gecede bugun yan komsuya sordum whatsapptan cevap gelmedi daha :\ kaldim ya ortada.bana domates yollayin:)
Doktor bilerek verdi degerin hemn 2-2.5 a inmesi icin bu ay tekrar kontrole gidecegim deger düştüyse degistirir sanirimBaya yuksek baslatmislar duser bence ben 75 kullaniyordum 100e gectim
Zencefil dusuge sebep oluyormusKraker den inanılmaz tiksindim cnm.ama zencefil iyi gelio bana...zencefilli bal tüketiyorum bazen ya da zencefilli şeker...bir de limon ve yeşil elma...midem bos olduğunda çok kötü oluyor hemen ağzıma bise atıyorum az da olsa gecio
İki gündür cok yoruldum canım. Bir de kanama alanı varmıs dinleneyim dedim azıcık. Sen nasılsınevsannn cnm bugun goremedim seni forumda nasilsin?
Hemsire bir arkadaşımıza danisdim dusuk riski olanlarda iyi degilmisKızlar bu zencefil konusunda emin misiniz? Yabancı kaynakların cogunda hamilelere bulantı için zencefil öneriyor. Hatta bir uygulama indirdim hamilelikle ilgili orda da sabah bulantıları için zencefil diye başlık bile atmıstı. Türkçe googledan aratayım bir dedim birkac sitede kullanın yazıyordu. Benim de kafam karıstı. Cok da severim ve bulantıya iyi geliyor cidden.
Hamilelikte baharatlar ve bitki çayları pek önerilmiyor bence riske girme ben de yeşil elma veya limonlu çay içiyorum rahatlatıyorKızlar bu zencefil konusunda emin misiniz? Yabancı kaynakların cogunda hamilelere bulantı için zencefil öneriyor. Hatta bir uygulama indirdim hamilelikle ilgili orda da sabah bulantıları için zencefil diye başlık bile atmıstı. Türkçe googledan aratayım bir dedim birkac sitede kullanın yazıyordu. Benim de kafam karıstı. Cok da severim ve bulantıya iyi geliyor cidden.