- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Gördüm simdi kacirmisim valla.... maşallah hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm simdi kacirmisim valla.... maşallah hepinize
Sağol Cnm aminnn. Evet şimdiden abla modunda ama kesinlikle kız olsun istiyor kardeşi bakalım artıkGördüm simdi kacirmisim valla.... maşallah hepinizeAllah mutlulugunuzu daim etsin. Kızın çok tatli bir abla olacak.
![]()
Biz de gideriz inşallah pek park kalmadı ıstanbulda ama... pazar kahvaltisi organizasyonu fln yapariz.Benim eski topigimde ağustos annelerinde aynı şehirde olanlar görüşüyordu doğumdan sonra parklara gidiyorlardı çocuklarıyla...resim atıyorlardı falan..çok güzeldi
Bence erkek olacak seninki. ben de kardesimi kiz istemistim ama sonra erkek olduguna cok sevindim. Kızkardeşim olsa çocuklukta ve genclikte çok sorun yaşardık kesin. Icime senin oğlun olacak gibi doguyor.Sağol Cnm aminnn. Evet şimdiden abla modunda ama kesinlikle kız olsun istiyor kardeşi bakalım artık![]()
Aa ben de smdi gördüm maşallah sana ne güzelsin öyle ama kızına bayıldım o nasıl cilveli yaa yerim :) Allah nazardan korusun canım.
Ben de yine gidenleri izler izler kıskançlıktan çatlarimBiz de gideriz inşallah pek park kalmadı ıstanbulda ama... pazar kahvaltisi organizasyonu fln yapariz.
O yasak canım malesef. İlk sayfada yazıyordu teklif edenin üyeliği silinir ısrar ederse fln da diodu. Ama organizasyon fikri harikaymıs.Whatsapp grubu olusturabiliriz aslında olamaz mı ?
Aman ha yasak bu konular cnm. Buradan başka yere yönlendirmek yasak haberin olsun. Sayfayi kapatirlar mazallah. Benim dusukle sonuclanan hamileligimde agustos 2015 annelerinin sayfasını bu sebepten kilitlediler.Whatsapp grubu olusturabiliriz aslında olamaz mı ?
Sağol Cnm benimAa ben de smdi gördüm maşallah sana ne güzelsin öyle ama kızına bayıldım o nasıl cilveli yaa yerim :) Allah nazardan korusun canım.![]()
İzmirdeyim ben izmirden 3 kişi falan var yada 4 çoğunluk İstanbul. Sen nerdensin?Mesela hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ?
Iskenderun a gelirsem ararım seni kesin orada bir iş çıkarsa görüşürüzBen de yine gidenleri izler izler kıskançlıktan çatlarimbaya eskilerden kk ye uyeyim hiç iskenderunlu bulamadım
valla o topiktekiler kahvaltıya gidiyorlardı adana grubu ankara ızmir ıstanbul gurubu diye ayrilmislardi...baya etkinlikler vardı çocuklar doğduktan sonra
![]()
Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..Sağol Cnm benimevet çok cilveli nazlı pamuk prensesim benim
![]()
İzmirdeyim ben izmirden 3 kişi falan var yada 4 çoğunluk İstanbul. Sen nerdensin?
Ayyy sen de yakıyorsun maşallah da karadeniz mi orası yemyeşil cennet gibi?Kızlaaaarrruyumadan bir göz atayım dedim Amanınnn ne göreyim ne güzelsiiniiz
buda benden olsun o zaman
![]()
Sana da bir kız hissediyorum bir erkek... sen bana 6 haftalık bir ultrason gondersene tahmin yapayım. 6+larda olsun...Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..
Ayyy senin bu msjini kopyalayıp anneme yollasam var ya evde bayram havasına girerBence erkek olacak seninki. ben de kardesimi kiz istemistim ama sonra erkek olduguna cok sevindim. Kızkardeşim olsa çocuklukta ve genclikte çok sorun yaşardık kesin. Icime senin oğlun olacak gibi doguyor.
Sağol Canımm burası Ayder yaylası. Rizeliyim ben ama İstanbul'da yaşıyorumAyyy sen de yakıyorsun maşallah da karadeniz mi orası yemyeşil cennet gibi?