Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah fistik cok guzelmissinBu da benim kızlar, başka foto bulamadım, benim de bebişimle, kedimle köpeğimle fotom yok maalesef, inşallah bebişli fotolarımızı da koyarızmerak eden arkadaş
sweet-73 ama ben onu görrmedim
![]()
Maşallah canım sana... konuşurken gözünün önüne gelmesi çok güzel oluyor, arkadaşlığımız level atladı resmensinemnur Resmimi yukledim:)
Eweeettt:))))))Maşallah canım sana... konuşurken gözünün önüne gelmesi çok güzel oluyor, arkadaşlığımız level atladı resmensanallıktan kurtulduk bir derece
![]()
Ben aç kalmadığım müddetçe bulantı yaşamıyorum ama aç kalırsam yandım, sabah yine kusmaktan helak oldum, hemen atıştırdım geçti, bizim afacan çok obur olacak belli ama annesi 9 ay sonunda ne olur onu tahmin etmek istemiyorum.Arkadaslar ben dr ilac takviyesi yaptigindan beri dogriduzgun birsey yiyemiyorum yerken hemen tiksiniyorum yeyip kusmak istemiyorum calistigim icin kusmak benim icin cok sikintili sizler nasil bir onlem aldiniz yada ilaclar sizde ayni etkiyi gosterdi mi
Canım yaa teşekkür ederim, buradaki tüm anneler fıstık gibi maşallah...Masallah fistik cok guzelmissin
Su gibisin fıstık maşallah sanaBeni Beğendiniz mi :)))
Sende öylesin artist :))))Su gibisin fıstık maşallah sanaen fazla 25 derdim ben sana, yaşını da göstermiyorsun, şanslısın kuzum ya
![]()
Çok tatlisin
Çok tatlisingelinliğin de çok guzelmis
![]()
Aaaaa, gerçekten şaşırdım, nedense kafamda esmer bir tip şekillenmiş farkında olmadan
Beyaz tenlisin ne yapsan yakışır...Eki Görüntüle 1776681 kızlar bana hangi saç rengi yakışır
Ben de işleri yoluna koydum, ufaklığa ciciş bakıyorumKızlar çok sıkılıyorum :))))
Internette n mi bakıyorsun hangi siteden:)))yoksa dışarıda mısınBen de işleri yoluna koydum, ufaklığa ciciş bakıyorum![]()