- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Kız şurda yemek ismi verme.Off bu saatte makarna yiyesim var :)))

Bu arada pirinç makarna hamur işi yasaaak bana. Günde 8 defa şeker ölçüyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız şurda yemek ismi verme.Off bu saatte makarna yiyesim var :)))
Banada yasak :)))Kız şurda yemek ismi verme.
Bu arada pirinç makarna hamur işi yasaaak bana. Günde 8 defa şeker ölçüyorum yaparmaklarım delik deşik.
Dizi izliyorum beybisii eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
bende yumurtlama gunu gebe kaldm ovulasyon testı kullanmastm tuttrdum cok şükür cınsıyetı ıle ılgılı varmı tahmını doktrn acaba yumurtlama gunu erkek dıolar geneldeBen ben ben
Lakin yinede ultrasona göre 6 gün gerideydi bebek. Döllendikten sonra bazen yerleşmesi uzun sürebiliyormuş.
Bazı meyvelerin şekeri yüksek. Ne yiyeceğimi şaşırdım yemin ederim. Haftaya diyetisyen yolları gözükür bana çok çılgın kg aldım. Perşembe dr haşlayacak beniBanada yasak en iyisi meyve bencede
Bende gidecem yaBazı meyvelerin şekeri yüksek. Ne yiyeceğimi şaşırdım yemin ederim. Haftaya diyetisyen yolları gözükür bana çok çılgın kg aldım. Perşembe dr haşlayacak beni![]()
Ayyy o diziyi nasıl ızlion ya güzel mi bariDizi izliyorum beybisii eşkıya dünyaya hükümdar olmaz![]()
Perşembe 2 li test randevum var cinsiyetede bakarız demişti. Zaten erkekse belli eder buradan haber veririm. O bahsedileni bende duymuştum çünkü. Hoş benim aklımda hep kız varbende yumurtlama gunu gebe kaldm ovulasyon testı kullanmastm tuttrdum cok şükür cınsıyetı ıle ılgılı varmı tahmını doktrn acaba yumurtlama gunu erkek dıolar genelde
Haber et mutlaka minnosunu öğrenir öğrenmez:)))Perşembe 2 li test randevum var cinsiyetede bakarız demişti. Zaten erkekse belli eder buradan haber veririm. O bahsedileni bende duymuştum çünkü. Hoş benim aklımda hep kız var![]()
bende ciciş bi kızım olsun cok ısterım ama erkek olcak bnmkisii içime doguyorr nedense ruyalarmdada hep erkek bebek etraftanda erkek dıyen cok hatta ruyasnda görende saglıklı olsunda gerci razıyım ıkısınede idrar rengı acıksa erkek koyuysa kız dıolar bıdePerşembe 2 li test randevum var cinsiyetede bakarız demişti. Zaten erkekse belli eder buradan haber veririm. O bahsedileni bende duymuştum çünkü. Hoş benim aklımda hep kız var![]()
Harika ben beğeniyorum wallahiAyyy o diziyi nasıl ızlion ya güzel mi bari
Bende açtım simdiHarika ben beğeniyorum wallahi![]()
Bide bize laf yetiştiriyorsun :)))Benim kızı öğretmeni resim yarışmasına sokmuş bi o eksikti yahu odewi bitti şimdide resim yapıyoruz anne anne anne anne başım etini yedi ya![]()
Kg takip etmeyin ettikçe daha çok çoğalıyor boşuna stres olmayın![]()
Haber et mutlaka minnosunu öğrenir öğrenmez:)))
bende ciciş bi kızım olsun cok ısterım ama erkek olcak bnmkisii içime doguyorr nedense ruyalarmdada hep erkek bebek etraftanda erkek dıyen cok hatta ruyasnda görende saglıklı olsunda gerci razıyım ıkısınede idrar rengı acıksa erkek koyuysa kız dıolar bıde