• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biz en son 30+1 de gittik, 1882 gramdı, gelişimi de 3 hafta kadar önde gidiyor, doktor artık daha sık çağırır diye düşünmüştüm, bir ay sonraya çağırdı, ben de ona şaşırdım.12 ağustosta bir sonraki kontrolümüz. Bugün de iş yeri çok yoğundu, sürekli kasılmalarım var.
Ben de 31+1 de gitmiştim 35+4 e randevu verdi canım. Sonra 2 haftada bire düşüyor randevularım. Bir sıkıntı olmadığı sürece her hafta çağırmaları anlamsız.

slm kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi :KK66: herse yolunda cok sukur bebek 1800 kg a yakin biseydi tam aklimda degil ama doktor 100 gr kadar eksik kilosu dedii ..gunde 2 bardak sut ic 2 yumurta yemelisin ve 2 kase yogurt ic dedi..et balik ta onerdi.. ben de sadece 5 kg almisim NST ye de girdim iyiydi..sanirim 12 eylulde gelecek minik kusum :KK66: 3 hafta sonra tarih belirleyecez..simdi bol bol badem findik ceviz yiyorum
Koskocaman maşallah gelsin prensesine de sana da o zaman:nazar: ASSELL87 ASSELL87 zaten 2 kg bebek, 1 kg plasenta, 1 kg bebeğin suyu, 1 kg büyüyen rahim, 1,5 kg artan kan miktarı, 1-2 kg annede depolanan su miktarı, 1 kg kadar da büyüyen göğüsler deniliyor. Sen bütün bu rakamları+ 5 kg'ın içine nasıl sığdırdın:KK70:ilk bebiş sezaryen miyidi senin tatlım, bu da mı sezaryen olacak, gününü neye göre söyledi doktorun?

Ben de 31+1 de gitmiştim 35+4 e randevu verdi canım. Sonra 2 haftada bire düşüyor randevularım. Bir sıkıntı olmadığı sürece her hafta çağırmaları anlamsız.
Teşekkür ederim canım, insan kendisini telkin etse de her eşy yolunda ondandır diye, bir dış ses daha ikna edici oluyor bu durumlarda.
Doktora "bu saatten sonra özellikle dikakt etmem, yapmam, yapmamam gerekenler filan var mı" diye sordum, "36. haftaya kadar hiçbir şeyi kısıtlamıyorum ben, sauna, hamam hariç, onun dışında yapabileceğiniz her şeyi yapın, gezin, dolaşın,tatile çıkın, tadını çıkarın bu günlerin" dedi, bayramda çok gezdik diye eşim takılıyordu sürekli bana, doktor da öyle söyleyince, "ben gelmeden tembihledin mi doktoru da ne yaptın" diyor:KK70:

Kızlar hadi gözüm aydın gittiğim hastanedeki tüm doktorlar istifa etmiş hastanenin bu son olaylarla ilgisi var diye doktorum gitmiş kötü bi hastanede çalışmaya başlamış şaka gibi yaa doktor mu beğeniyim şimdi hastane mi başa döndük :KK43::KK17::KK61:
Sıkma canını, daha zaman var bulursun inşallah gönlünce bir doktor-hastane.

günaydın güzel anneler bugün 35 e başladık inşallah :) işyerinde son 2 haftam sağlıkla inş. Sizler nasılsınız
Maşallah canım size, biz de yarından sonra 33 e başlayacağız inşallah, 37 'ye kadar devam etme hedefimiz var, bakalım dayanabilecek miyiz, senin 2 haftacık kalmış, nasıl geçti?

V vendetta42
Gecmis olsun canim ben de 3-4 gundur o durumdayim. Zaten astimim vardi, antalyada nem tavan yapinca iyice fena oldum bu ara. Agrilar ve bebekte asiri hareketlenme olunca da korktum, bugun doktora gitmiskende ilk nts'me girmis oldum. Bişi cikmadi. Bu arada devlete karar vermistim sabahtan da sonuc gostermeye gittim ama saatlerce kontrol hastalarini almadi bi de gec geldi doktor. Artik bi fena oldum,esim de gidelim dedi. Sonuclari alip ozeldeki doktoruma gittim. Icimi rahatlatti soyledikleri. Cok da iri degilmis,kafasi biraz buyukmus, normal doguma simdilik engel olmaz dedi. Bi de bobrekte rahatsizligi vardi bebisin, o da gerilemis, cok sevindim. O sevincle ne kadar kendimden gececek kadar agrim sizim olsada kilometrelerce yurumusum.

Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın:olamaz:
Aklınızda bulunsun ve benim gibi dehşet yaşamayın diye söyleyeyim.
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum. :olamaz:
Bu kadar süredir ilk defa böylesi endişelendim. :kızgın:
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin. :silah:
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması:olamaz:
Bu vampir beni benden aldı yemin ederim bugün:skandal:

Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın:olamaz:
Aklınızda bulunsun ve benim gibi dehşet yaşamayın diye söyleyeyim.
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum. :olamaz:
Bu kadar süredir ilk defa böylesi endişelendim. :kızgın:
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin. :silah:
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması:olamaz:
Bu vampir beni benden aldı yemin ederim bugün:skandal:

Cok sukur sorun yokmus canim. Peki dogum kanalina girmesi ne demekmis yani yatman kendini yormaman falan gerekiyor mu

Back
X