• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ben yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama tolerans arttirmak yerine kurallarimizi daha siki uyguluyorum oglum icin. Cunku ne kadar hareket alanini genislettikce talepleri ve curreti artiyor. Ekran saati baba nedeniyle bi kac zmandir 3 cizgi filme cikmisti. Sinirlarin esneyebildigini farkedince pazarlik yapmaya fazlasi icin zorlamaya baslamisti yeniden siki yonetim ilan ettim evde hersey daha yolunda simdi.

Evet bazen benim de duygusal tarafima denk geliyor ve fazla yuz goz oluyorum ama saolsun evlatcim hemen dengesizleserek cezami kesiyor :)) Bebisin kapi susu sekerlerini falan hep senin oldu bak burda sakladiklarim simdi elif berene de almamiz lazim diyerek birlikte seciyoruz.

Etraftakiler dogumdan sonra fazla toleransli davranip dengesini bozmazsa bu sekilde devam etmeyi dusunuyorum. Ozel zamanlar yaratip basbasa kalarak ama asla alanini gelereksiz genisletmeden kurallarimizin devam ettigi bi iliski en sagliklisi gibi geliyor bana. Ha belki sagliklisi degildir ama benik en kolay idare edebilecegim sekli bu sanirim
Yaa senden öğrenicek ne kadar çok şeyim var :KK200: teşekkür ederim tecrübelerini bu kadar olduğu gibi bizle paylştığın için hepsi çok değerli

Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı :KK64:

Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı :KK64:

Uzun süredir plesentanın arkasında saklanıyor benim vampir. Hatta bu yüzden 28. haftadan beri yüzünü göremiyoruz. sorunumuzda yok.

Benim rahim ağzını yarım kapatıyor plesanta normal doğuma engel değil ama kanamalarm oluyor 34 haftalıkken oldu daha evvel bir sorun yoktu kontrollerim 1 haftaya dustu anladığım kadarıyla plesantanin konumu iyi yerde. Ben sırf bu yüzden doktorum sezeryan demese de isteğe bağlı sezeryan olacagim çünkü anne de kanama riski artıyormuş demirim zaten 11. :mad:

Back
X