- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur haberdar et Allah yardımcın olsunKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
canımm çok geçmiş olsun haber verrr bizeeKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
Yaa senden öğrenicek ne kadar çok şeyim varCanim ben yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama tolerans arttirmak yerine kurallarimizi daha siki uyguluyorum oglum icin. Cunku ne kadar hareket alanini genislettikce talepleri ve curreti artiyor. Ekran saati baba nedeniyle bi kac zmandir 3 cizgi filme cikmisti. Sinirlarin esneyebildigini farkedince pazarlik yapmaya fazlasi icin zorlamaya baslamisti yeniden siki yonetim ilan ettim evde hersey daha yolunda simdi.
Evet bazen benim de duygusal tarafima denk geliyor ve fazla yuz goz oluyorum ama saolsun evlatcim hemen dengesizleserek cezami kesiyor :)) Bebisin kapi susu sekerlerini falan hep senin oldu bak burda sakladiklarim simdi elif berene de almamiz lazim diyerek birlikte seciyoruz.
Etraftakiler dogumdan sonra fazla toleransli davranip dengesini bozmazsa bu sekilde devam etmeyi dusunuyorum. Ozel zamanlar yaratip basbasa kalarak ama asla alanini gelereksiz genisletmeden kurallarimizin devam ettigi bi iliski en sagliklisi gibi geliyor bana. Ha belki sagliklisi degildir ama benik en kolay idare edebilecegim sekli bu sanirim
Kızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
Allah yardımcınız olsun canım acil şifalarKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.

Canim inşallah önemli bişey degildir çok geçmiş olsunKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
Hayirli haberlerle donun insallah Allahim sizinle olsunKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.

Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı![]()
RABBIM senin de bebişinin de yardmcin olsun insaallah.Kızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.

İnşallah bir şeyin yoktur hayırlı haberlerle donersinKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
Benim rahim ağzını yarım kapatıyor plesanta normal doğuma engel değil ama kanamalarm oluyor 34 haftalıkken oldu daha evvel bir sorun yoktu kontrollerim 1 haftaya dustu anladığım kadarıyla plesantanin konumu iyi yerde. Ben sırf bu yüzden doktorum sezeryan demese de isteğe bağlı sezeryan olacagim çünkü anne de kanama riski artıyormuş demirim zaten 11.Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı![]()
Canim nasil oldun.son durumun nedir.merak ettim seniKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.
Aslında eşler yapsa çok rahat olur ama eğer gözünü kapatıp yapabilirse olur:) o yüzden kendi kendime yapacağım bir şekilde..Ben denedim ama göbekten pek verimli olamadı. Eşlere vermek lazım görevi galiba. :)
Geçmiş olsun, inşallah yoluna girer herşeyKızlar kanamam var hastaneye gidiyorum nolur dua edin bize.