• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba teyzoslar. Sakin bana maşallah demeyi unutmayin olur mu :oops::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• IMG-20160825-WA0002~2.webp
    IMG-20160825-WA0002~2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 172
Hic korkma canim. Ben 2 gun sadece sikinti yasadim. 3.gunden beri bebisin her seyiyle kendim ilgileniyorum. Geceleri kayinvalidem yanimda olmasina ragmen seslenmiyorum. Hatta uyanip kizi benden almasin diye kedi gibi sessiz isimi hallediyorum
en çok bebeği yıkarken zorlanmaktan korkuyorum inş kolay geçer

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Canım bende dün kontrole gitmiştim. Benimde suyumda azalma varmış 6 cm civarı suyun var kritik seviyede dedi doktor. Dün gece yatis yaptı hastaneye nst normal çıktı gece boyunca. Bugün taburcu olduk pazartesi tekrar gideceğiz. Böyle giderse bebeği almamız gerek dedi doktorum

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Canimm gecmis olsun hic riske atmadan saglicakla doğum olur insallah ben de yarin yapcam ayni gün dogum yapicaz Benim bebek yan durdugu icin ben de sezaryen olcam spinal düşünüyorum her anını göreyim diye..Rabbim sağlıklı sihhatli rkucagimiza almak nasip etsin kuzum

Ben de çok üzülüyorum hickiriki tutunca yazık rahatsız oluyo yoruluyo yavrum yaa yerim kiz ben onları :anne: Solunum egzersizleri yapiolarmis annesi akıllı bıdıklar hazirliyolar kendilerini..

Gözün aydın canimm Allah analı babalı büyütsün..Gece uyumayan gunduz uyuyan bebek anneye duskun olur derler bizim burda Boyu ve kilosu ii bence maşallah serüvene son sürat devam ediosun : nasilsin simdi toparlanabildin mi sütün falan ii dir insallah Canım..

Teşekkür ederim Can'ım evet biraz toparlanabildim. Sütüm Allah'a şükür iyi ama ufaklığı gündüzleri emzirmek için uyandıramıyoruz :) hemşire çağırıyoruz :)

Merhaba arkadaslar. Bugün kontrol vardı. Çatı muayenesi çok güzel geçti. Zor değilmiş hiç. Normal doğuma uygun dedi. Yalnız tansiyonum yüksek çıktı ilk defa. 14/9. Kan ve idrar testi yaptı. Hastahaneden gitme dedi. Test sonucuna göre belki bugün bile doğuma alabilirim tehlikeli hem anne hem bebek için dedi. Sonra testler normal çıktı. 3 gün sonra tekrar gel dedi. Sürekli dinlen, 0 tuz tüket dedi. Evde de kontrol et tansiyonu dedi. Dinlendim şimdi normal çıkıyor. 12/8 falan. Tansiyon düzelirse, istersen haftaya sunni ile başlatırız doğumu dedi, bayramda doktorun 3 gün yokluğu beni geriyor diye. Nst'de hic sanci cikmiyor. 15-20 arasi hep, aciklikta yokmus henuz. Haftaya sunni alsam mi bilemiyorum yoksa doktor yoklugu risk'ini alip bayram haftasini mi beklesem, ne dersiniz kizlar? Bu arada bebek 3.327gr 51cm. Olmus bu bebek doguma hazir dedi.

Teşekkür ederim beybii:KK200: evet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?
canım ilk dört beş gün yoğun oluyor. ondan sonra az az ama benim 21 gün oldu hala devam ediyor. hastane de rezillikti allahtan gecelik çok koymuştum. çıkarması kolay oluyor. ilk iki gün sezeryan zor canım 3.günde rahat 4 te daha rahat oluyorsun. bide ben günümü bilseydim ondan birkaç gün önce bağırsakları rahatlatacak şeyler yerdim diye düşünüyorum. ameliyat tan sonra zorlanmamak için tuvalet te. bilmem doğru mu ben kabızlık tan çok korktuğum içi n ;)

Arkadaslar slm ben dogum yaptm erken dogum oldu ama sukurki iyiyiz findigim biraz kucuk dogdu uc gun kuvözde kaldk ama suan evimizde ve beraberiz 21agustosta yaptm dogumu eylul annesi olcaktm ama nasip degilmis rabbim sizi bir sancida kurtarsn ins dualarim sizinle
Sağlıkla büyüsün bebis insallah annesi

Kizlar biz de iyiyiz cok sukur. Bebis 3480gr dogdu ama 2gune 3280e dustu ,normalmis bu durum. Emzirmek icin 2saati beklemiyorum ne zaman miziklansa veriyorum memeyi:anne:
Spinal cok cok zor gecti benim icin asiri korktum ,cok rahatsiz edici bir his. Keske genel anestezi olsaydim dedim acikcasi
Sağlıkla büyüsün bol bol sütlü insallah

Canimm gecmis olsun hic riske atmadan saglicakla doğum olur insallah ben de yarin yapcam ayni gün dogum yapicaz Benim bebek yan durdugu icin ben de sezaryen olcam spinal düşünüyorum her anını göreyim diye..Rabbim sağlıklı sihhatli rkucagimiza almak nasip etsin kuzum
Canim spinalin epiduralden farki nedir

Back
X