- 20 Temmuz 2015
- 1.974
- 4.524
- 133
- Konu Sahibi gamzelim41
-
aynen canım benimde öyle. doktora gittin mi senBir hafta hiç kesilmesine devam etti çoğunlukla peçete geliyordu ama tuvalete geldiğinde daha çok geliyordu kahverengi ydi hatta birara siyaha dondu
Gittim canım kahverengi olunca sıkıntı yok dedi drum ama progesteron hormonum düşüktü ondan oluyormuş progesteronun iğnesini hapını verdi onlarla geçti bence sende git doktora canısı çünkü bebeğin beslenmesi için gerekli progesteron Rahmi ideal duruma getiriyoraynen canım benimde öyle. doktora gittin mi sen
çok teşekkür ederim canım gidicem cumartesiye randevu aldım. insanın aklına hep kötü şeyler geliyor kendi mi kötü şeyler düşünmekten alıkoyamıyorumGittim canım kahverengi olunca sıkıntı yok dedi drum ama progesteron hormonum düşüktü ondan oluyormuş progesteronun iğnesini hapını verdi onlarla geçti bence sende git doktora canısı çünkü bebeğin beslenmesi için gerekli progesteron Rahmi ideal duruma getiriyor
senin kaç haftalık canımGittim canım kahverengi olunca sıkıntı yok dedi drum ama progesteron hormonum düşüktü ondan oluyormuş progesteronun iğnesini hapını verdi onlarla geçti bence sende git doktora canısı çünkü bebeğin beslenmesi için gerekli progesteron Rahmi ideal duruma getiriyor
Canım 6. Haftaya bugün girdimsenin kaç haftalık canım
Amin inşallah canısı sağlıklı hamilelik ler sağlıklı bebis ler inşallah hepimize. Evet bende çok panik olmuştum ağladım bile geçti çok şükür progestan la. Bugün bebişimizin kalp atışını da gördük çok şükür canlar.Merhaba arkadaşlar Allah inşallah minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip ederesmaaaaalarrr bendede kahverengi akıntı oluyor ve bende progestan başladım insan baştan tedirgin oluyor ama aynı şeyi yaşayanları görünce biraz daha rahatlıyor
Aklına kötü birsey getirme canısı inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar doğuracagız. bunlar normal kırmızı olmadıkça korkma. Bunlar iyiye işaret diyenler bile var tecrübeli büyüklerimizden. Tabiki tedbiri elden bırakma yat dinlen tatlm geçecek progestan la.çok teşekkür ederim canım gidicem cumartesiye randevu aldım. insanın aklına hep kötü şeyler geliyor kendi mi kötü şeyler düşünmekten alıkoyamıyorum
Aklına kötü birsey getirme canısı inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar doğuracagız. bunlar normal kırmızı olmadıkça korkma. Bunlar iyiye işaret diyenler bile var tecrübeli büyüklerimizden. Tabiki tedbiri elden bırakma yat dinlen tatlm geçecek progestan la.
ne kadar sürede geçti canım akıntın biz kısmetse eğer 2 hafta sonra duyucaz kontolümüz o zamanAmin inşallah canısı sağlıklı hamilelik ler sağlıklı bebis ler inşallah hepimize. Evet bende çok panik olmuştum ağladım bile geçti çok şükür progestan la. Bugün bebişimizin kalp atışını da gördük çok şükür canlar.
senin akıntın kaç gündür devam ediyorne kadar sürede geçti canım akıntın biz kısmetse eğer 2 hafta sonra duyucaz kontolümüz o zaman
açık renkteydi benim akıntım pazartesi - salıdan beri koyu kahverengi geliyor sabah akşam progestan alıyorumsenin akıntın kaç gündür devam ediyor
bende alıyorum ama yine de geçmedi dr ne dedi pekiaçık renkteydi benim akıntım pazartesi - salıdan beri koyu kahverengi geliyor sabah akşam progestan alıyorum
yani önemli bişey demed canım kanaman yok dedi ben hastaneden çalışıyorum bizim doktorumuza gidiyorum mutlaka söylerdi tedirgin olma dedi kırmızı olursa gel dedi benimde geçmedi işte kaç gündür kullanıyorumbende alıyorum ama yine de geçmedi dr ne dedi peki
yani bi durum olsa mutlaka söylerdi hangi ilaçları kullanıyorsunyani önemli bişey demed canım kanaman yok dedi ben hastaneden çalışıyorum bizim doktorumuza gidiyorum mutlaka söylerdi tedirgin olma dedi kırmızı olursa gel dedi benimde geçmedi işte kaç gündür kullanıyorum
canım ben 10 yıldır hastane sektöründeyim emin ol doktorlar kendilerini zan altında bırakacak hiç bir şeye adım atmatmazlar yani mutlaka kötü bişey olur pat pat söylerler bende doktorla samimi olduğum için düşük tehidi yada başka bişey mutlaka derdi istirahat bile vermedi ki benim biraz pipirikli olduğumuda biliyor kendisi ben 4 aydır folik asit kullanıyrum ve şuan devam ediyorum pazartesiden itibarende progestan akşam 1 defa vermişti çarşambadan itibaren ise sabah akşam kullanıyorumyani bi durum olsa mutlaka söylerdi hangi ilaçları kullanıyorsun
inşlah geçer bu durumda rahat ederizcanım ben 10 yıldır hastane sektöründeyim emin ol doktorlar kendilerini zan altında bırakacak hiç bir şeye adım atmatmazlar yani mutlaka kötü bişey olur pat pat söylerler bende doktorla samimi olduğum için düşük tehidi yada başka bişey mutlaka derdi istirahat bile vermedi ki benim biraz pipirikli olduğumuda biliyor kendisi ben 4 aydır folik asit kullanıyrum ve şuan devam ediyorum pazartesiden itibarende progestan akşam 1 defa vermişti çarşambadan itibaren ise sabah akşam kullanıyorum
evet canım ytabi insan ister istemez tedirgin oluyor senin ne zamandır var akıntıninşlah geçer bu durumda rahat ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?