2016 eylül annelerinin dogum hikayeleri :)

aynen cnm ya bende kilo hesabi yapiyordum... kuvez icin cok korktum.. ama cok sukur atlattik Allah kimseye boyle korkular yasatmasin cok zor yasamayan bilemez

Benimde tam 40. Haftamda planlı sezeryan olacak ama bende normal doğumun aşamalarını yaşamak istiyorum senin gibi, en azından bebişim kendisini hazır hissettiğinde gelsin istiyorum nasip kısmet sana da rüzgarınla bol sütlü, bol gülücüklü yıllar dilerim

Aynen canm bizim planladığımız gibi olmuyor işte,bu arada normal mi oldu yoksa yine sezeryan mı oldun? Uras bey doğduğunda kilo ve boyu kaçtı doktorun söylediğiyle aynımıydı? Allah analı banalı büyütsün inşallah

Normal oldu canım kilosu 3200 boyu 51cm. Doktor 2 gün önce kilosuna 3 civarı demisti

Dileriiim ki sanada o aşamaları yaşamak nasip olur canım bebişin istediği zamanda istediği vakitte kendi başlatır dogumu.. Hayırlı dogumlarrr

Ne güzel sezeryan düşünürken normal olmuş benim kızın en son kilosu boyu senin oğlun gibiydi, inşallah öyle doğar 3 ün altında değildir en azından
Umarım ama çok takılma kiloya hemencik büyüyolar. Sen son günlerinin tadını çıkarmaya bak tüm sorularin cvp bulacak yakında

10.09.2016
Doğum şekli: Normal
İsim: Fatıma Berrin
Perşembe gecesi ilişkiyle tetiklenip başlayan sancılar hafif ve düzensiz olduğu için hastaneye gitmedim ama heran artabilir diye de ayak üstündeyim ara ara gelip giden sancılardan uyumak pek mümkün olmuyor zaten sabahında daha düzenli hale geldi sancılar ama bu sefer de aralıkları düzensiz bi 8 dk da geliyor insanı heycanlandırıyor bi 20 dkda bir...
Cuma günü de aynı düzensizlik devam etti o gece de uykusuzduk...
Ve işte beklenen gün geldi günü dolan kızım dokuzuncu ayın onuncu günü 9 ay 10 günlük dünyama geldi.
Cumartesi günü saat 12 de sancım biraz artınca acile gittik nst çekildi sancı fazla değil dedi açıklığa bakıldı 2cm doktor elindeki takvime baktı daha 12sinde beklenen doğum tarihi ama istersen yatış yapalım dedi
Ben tabi ilkinden tecrübeliyim o ağrıları hastanede çekmek istemiyorum yok dedim suyum nişanım gelirse ben gelirim sorumluluk aldığıma dair bi evrak imzalayıp hastaneden ayrıldım eve geldik annemle sarma sardık
Ama ne sarmak 3 tane sarma bi sancı 4 sarma bi sancı
Sonra pişirdik yedik derken gittikçe şiddeti artan ve sıklaşan sancılar beni yatırdı kıvrandırmaya başladı derken 18: 00 da artık gidelim diye düşündük çünkü 7dkya kadar düştü aralıklar...
18.30 da hastanedeydik annem oğlum ve eşim...açıklığa bakıldı 4 cm yatış işlemleri yapldı asansöre bindik odaya gidiyoruz sandık biz bi de doğumhane kapısının önünde bulduk kendimizi doğum başlamış dediler aldılar beni içeri bi 10 dk dosya doldurduk hemşireyle kaçıncı doğum vs.vs.
Sancım tuttu yine ebe bi bakalım dedi 7-8 cm açıklık yüzde yüz baskı çok güzel hazır dedi koluma bi iğne taktı tam efüzyon uygulayalım dedi sancın gelince haber ver iğneyi vuralım dedi ve vurdu sancım arttı bu neydi dedim açılmaya yardımcı bu ilaç dedi nstye bağladılar bi sancı daha geldi ıkınma hissi gelince haber ver dedi ve ıkınma hissi geldi sancın dursun masaya alacağız dediler güçbela masaya çıktım bi 10 saniye bi rahatlama hissi geldi o sırada ebe ıkınma hissi gelince son gücünle ıkın hiçbir engelin yok dedi
Ve ıkındım ıkındım çıkaramadım ebe karnımdan biraz baskı uyguladı bi daha ıkındım ve kızım doğdu saat 19.30 du.
Karşıma yatırdılar giydirip hazırlayıp kucağıma verdiler biraz kokladım ve hemşire teyzesine verdim.
Eşini çıkardılar kesiyi diktiler dikiş yine zorladı beni ilk doğumda da dikişin iğnelerini hissetmiştim yine aynı oldu dikiş bana doğumdan zor geliyor korkutmak gibi olmasın ama...
Sonra tekerlekli sandalyeye oturdum kucağıma bebeğimi verdiler doğumhanenin kapısından çıktım oğlumun ilk tepkisi 'aaaa bebekiiimm' oldu o an çok duygulandım odaya çıktık birlikte sonra baba oğul kızımızı biraz daha sevip eve gittiler biz iki gece hastanede yatıp eve çıktık bayram günü...
Evimize o gün çifte bayram geldi..

Masallah ne guzel gercekten de cifte bayram olmus :) saglikla anali babali abili buyusun guzel kuzu..

Maaşallah darısı bizlerin başına inşallah tek avazda

Canım doğumunu anlatırmısın sancı kaç saat sürdü doğum kaç dk sürdü tam kaçıncı hafta geldi miniğin normal doğum çok zor mu?? Lütfennn
Canım hikayemi paylaştım yine de özet geçeyim sana sancım 37+5 te suyum geldiği için hastaneye gittik sancım yoktu hiç açılma 8-9 cm di. Suni sancı verildi tam sancılar başladı beni doğuma aldılar 22.30da hastaneye girdik 23.06da oğlum doğdu. Doğum zorlamadı çok dikişlerin zorladığı kadar. Ama ben tam uyuşmadığım için hissettim herkeste aynı olmaz oluyo bitiyo korkma geriye psikolojisi kalıyo

Darısı başımıza inşallah canım benim doğumun zorlamadığına sevindim açıklık da bayağı iyimiş inşallah benimde normal doğum olur sezaryen dan korkuyorum çünkü , sağlıkla büyüt oğluşunu inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…