2016 eylül annelerinin dogum hikayeleri :)

Maaşallah yaa güzel bi doğum hikayesi.çok ta güzel anlatmışsın cnm,kızınında erken olmasına rağmen kilosu boyu çok güzelmiş,sabırsız şirine iyiki gelmiş hoşgelmiş...

Masallah canim allah anali babali buyutsun insallah

En hayiri zamanda saglikli bir hamilelik diliyorum canim. Hersey gonlune gore olsun insallah :)

Canim yeni gordum mesajinizi. Saglikla kucaklamissinizdir siz de insallah.

Canm okuyan için bol gülmeli bir doğum hikayesi olmuş, gerçi senden de böyle birşey beklerdim artık 12-13 gün oldu sanırım rüzgarlı günlerin nasıl geçiyor çekirdek ailenizde mutluluk sağlık huzur eksilmesin canm, sağlıkla büyüsün inşallah Rüzgar

Son kelimene kadar heyecanla okudum hikayeni ama o sonundaki kavuşma anları beni benden alıyor sana beklemediğin anda süpriz yapmak istemiş prenses demek böyle süprizleri sevecek artık iki çocuklu bir ailesiniz Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın, yeni üyenizle sağlıklı günleriniz olsun

evet cnm ya suprizleri seviyor prenses iyi ki gelmis hosgelmiss

Hazır bebiş uyurken bende başlayım hikayemi yazmaya. Aslında bizim planlı sezeryan olacagı için yazmayı düşünmüyordum üzülüyodum yazamıcam diye ama işler degişti :) 7 eylül evlilik yıl dönümümüze sezeryan randevumuzu almıştık 6 eylül günü bütün ailem evimize geldi son hazırlıklar yapılıyor ama ben korkudan sürekli eşime gitmeyelim hastaneye ben amelyt olmak istemiyorum tek başıma girmek istemiyorum diye bütün gün zırladım. bi agrı vardı belimde aslında ama korkudan hiç takmıyordum agrıyı. Gece 1o gibi banyoya girdim müziği açtım maskemi yaptım saçıma bakım yaptım peelingler kıl tüy işleri herşey tamam. Kıyafetlerimi hazırladım saçlarımı bi güzel kıvırcık olsun diye sardım Agrı hala devam ediyor aklıma acaba bu sancımı dedim saate baktım 2o dk da bir ve düzenli sesimi çıkarmadım hiç. Gece 3 hadi biraz uyuyalım dedik. Uzanalı 15 dk oldu pıt diye bi ses hissettim kendimde sıçradım sonra sıcak bi his bacaklarımda eşime galiba çişimi tutamıyorum ben dedim oda koş koş tuvalete yetiş diyo ayaga bir kalktım ki bacaklarımdan akıyor, suyum bu! suyum geliyor diye gülüyorum ben annelerimizi uyandırdık biraz bekliyelim dedik sancılar artmıyor sıkıntı yok ama su hala gelmeye devam ediyor evde yürüyorum saat 4 buçuk hastaneye gittik nst ye girdim agrı yok sancı yok ebe doktorumu aradı normal dogumu denemek istermisin doktorun denesin diyor gelicekmiş dedi tamam dedim deneyelim çatı muayenesi yaptı ama 4 kere denedi ve 4 ündede ortalıgı yıktım dışardan eşim bile duymuş çıglıklarımı o agrıdan birde kalkınca ebe ben sırf bu muayeneden dolayı sezeryan oldum demesinmii açılma yok sancı yok su geliyor. Yatışım yapıldı sancılarımı bekliyoruz sabah 6 da başladı sancılar ama yine açılma yok. 1o da artık alalım sezeryana dedi doktorum hala suyum geliyordu.benim stresten mide bulantım başladı saat 1o da ameliyathanedeydim 29 dakika sonra küçük oğlumu epidural sezeryanla kucagıma aldım. Mutluyum ki şükür dogumu bebegim başlattı normal dogumuda deneyecektim ama açılma olmadı. 2.65o gr dogdu Rüzgarım hemende emmeye başladı saglıgımız yerinde evimizdeyiz şükür.. :) biraz komik biraz stresli korkulu bir gündü çokta güzeldii.. Herkeze hayırlı dogumlarrr okudugunuz için teşekkürlerrrr kızlar

ne güzel canım planlı sezeryan olup bebeğin kendi gelmesi. benim de öyle oldu gerçi biraz erken geldi ama olsun. insan sürekli acaba daha kaç gün dururdu diye düşünmesinden iyidir. suyun geldikten sonra onca saat iyi durmuşsun. benim gece 2 de suyum geldi kendim yürüdüm ambulansa bindim ve sancılarım sıklaştı. 2 buçuk ta hastane deydik 5 cm açılmam olmuş tu sağlıkla mutlu kalın rüzgarla

Evett çokta merak ederdim aslında su gelmesii nasıl bişey o sancılar nasıl bişey diye şükür ki ben çekmedim bilmiyorum demiycem çok güzeldii herşeyy ne güzel açılman olmuş benim yoktu :)

Evett çokta merak ederdim aslında su gelmesii nasıl bişey o sancılar nasıl bişey diye şükür ki ben çekmedim bilmiyorum demiycem çok güzeldii herşeyy ne güzel açılman olmuş benim yoktu :)
aynen canım ya nasıl anlarım o suyu diyordum öyle bi geldi ki anlamamak mümkün değil evet açılmam oldu ama ameliyata aldılar çünkü baş aşağı değildi. şans baş aşağı olaydı Dr um dedi çok rahat yapardın
. neyse bizlerin de hikayesi oldu böylece. sağlıkla kalınn

Tarih:31.08.2016
Uzun ve zor bir süreç 37 hafta 5 gün. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikinci gebeliğimdi bu. Malum çok istiyoruz korkuyoruz aynı şeyleri yaşamaktan. Her şey güzel başladı aaa nasıl kanamammı var haydi acile yoksa bu bebeğimdemi beni bırakacak? 2 günde bir kanamayla acil kapılarını aşındırdık he bide hemşireyim ben haşır neşirim malum.
Kanama vs 32. Haftaya geldik. Kontrolde doktor demezmi her an doğurabilirsin yatacaksın yok yaa ben nasıl yatarım gezerim tozarım bişeyim yokki benim. Memleketine git annen baksın kocan polis eve uğramıyo cümleleri kulağımda.. Derken 1300 km yol ve baba evi eşten uzak evden uzak... Burda da kontrollere başladık. Doktor demezmi sakın yatma gez stres yapma bebeği strese sokma! Evet işte bu aradığım doktor! Dediğini yaptım hatta abarttım eve girmedim kocam yoktu ya kafamı dağıttım orda burda alışverişin dibine vurdum kimi zaman.
38. Hafta kontrolü planlı sezeryana karar verdim neden çünkü eşim ha deyince gelemeyecekti ya gecenin bi vakti doğurursam diye 7 eylülde doğum olacaktı.
Ve malum gün... Ben yine avm de arkadaşımla gezmelerde. Akşam beraber kalmaya karar verdik bebek olcak ya beraber kalamayız bi daha diye. Eve geldik karnıma bi bıçak saplandı çıktı sanki lavobaya gittim kanlı bişi geldi dedim noluyoruz arkasından sıcak bi su yavaştan akıyo dedim doğuruyorum doktorumu aradım hastaneye çağırdı. Gidiyoruz ama bende ufacık bi sancı bile yok. Annemler ağlıyo ben selfie peşindeyim. Doğumhaneye çıktık ebe muayene etti yüzü bi değişti kadının dedim aynı ben bi gariplik var ama hastasına sölemiyo :) sanırım hiç açılma yok diyorum zaten sancımda yok nasıl açılsın. Doktor geldi muayene etti ve kelimeler şöyle 'doğum başlamış hatta bitmek üzere 8-9 cm açılma var' töbe töbe diyorum sancım yok sancım ne açılması hem benim kocam yok ben nasıl doğurayım durdurun doğumu diyorum. Kendi doktorum geldi suni sancı bağlandı 10 dk geçti bana bi sancı vurdu arkasından 2. Sancı geldi hop ben masaya. Ve 3. Sancıda Uras kucağımda... Doğuma 3 doktor 2 ebe girdi herkes şokta ben daha şokta. Suyum geldi sancım olmadı 22.30da girdiğim hastanede 23.06da oğlum oldu babası da 16 saat sonra gördü. Ve hep tekrarladığım cümle 'sen planlar yaparken kader sana yukarıdan gülermiş'
Doğumum kısa hikayem uzun oldu Sevgiler...

Ayyyy ne güzel yaaaaa ben de başta okurken kendi kendime diyordum eşi yetişsin diye niye sezeryan yapiyorki olmamasi kötü ama sezeryan daha kötü. Baktım normal yapmışsın sevindim valla. Sağlıkla kall

Ayyyy ne güzel yaaaaa ben de başta okurken kendi kendime diyordum eşi yetişsin diye niye sezeryan yapiyorki olmamasi kötü ama sezeryan daha kötü. Baktım normal yapmışsın sevindim valla. Sağlıkla kall
3 senedir aileden memleketten uzak eşle başbaşa olunca en büyük destekçi olmuşuz birbirimize ondan sanırım. Sağlıcakla

ne guzel zamanini kendi belirlemis. masallah kuzuya ayni kiloda dogmus benim minigimle.. saglikla buyusunler insallah :)

super olmus :)) bi minik daha zamanini kaderini kendi cizmis. masallah kuzulara. saglikla anali babali buyutmek kismet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…