slm kizlar ben de anlatim sizlere dogum hikayemi
hos boyle bir topik oldugu gozumden kacmis yoksa sicagi sicagina anlatiridim
ikinci hamileligim herzaman ilk hamileligimden farkli oldu
ilki ne kadar rahat gecse de ikincisi baya agir gecmisti
ama gel gelelim doktor kontrolleri hersey o kadar yolunda gidiyordu ki biri bana sen erken dogum yapacan dese asla inanmazdim
25 agustos sabahi esimin telefon alarmi caldi kalktim alarmi kapadim ic camasirimda islaklik hissettim esime seslendim o sirada saril saril sular akmaya basladi..esim dedi altina kaciriosun belki
ne ayip koskoca kadinim ayol ne altina kacirmasi
acaba dedim yinede ins oyledir
wc yaptim kalktim ohooo sular inanilmaZ gidiyor hemen dus aldim ciktim esim tabi sokta babasini aradi hemen gelsin diye bende annemi aradim apar topar cantayi hazirladik neyseki kiyafetleri yikayip utulemisim
kizimda etrafimda kardesim geliyoorr diye sevinc cigliklari atiyor
hersey hazir kapidayiz daha kayinbabam gelmedi
aradi esim neymis su dolduruyormus
durum ciddi be adam ne suyu su lafi duymak.istemiyorummmm
neyse bekle bekle bu sefer ariyor evin kredisini odeyim gelsem olurmu
saka mi bu dedim ne oliyor benden sular gidiyor cocuk susuz kaldi diye herkesi paniklettik
kayimbam anlamamis ki durumu sanmis normal doktor kontrolu
neyseki hastane cok yakin hemen kendimi doktorun odasina attim doktor ultrastondan bakti suyu azalmis dedi yarin sabah dogum
ben hazir degilim besik kurulmamis camlar silinecek perde yikanacak kapi susu kurabiye siparisleri
acil yatisim yapildi ben o sirada kuafore gitmek istedim gondermediler kardesim mecbur jiletle halletti
serum takildi ciger gelistirici igne vuruldu esim kardesim ve kizim yanimdaydi annem eve gitti evimi temizledi malum heryere su biraktim
aksam ustu annem geldi esim eve gitti besigi temizledi kurdu falan kizim teyzesinde kaldi...hopppaaa bende sanci basladi kramp seklindeee
doktorumu aradim adam cool ya o kadar rahat ki ben tabi panik
nst ye baglandim sancim cok yokmus
sonra kramplar sancilar sklasiti belimden vurmaya basladi ilk defa sanci cektim hosuma da gitmdi degil normal dogum yapamadim ama bari accik sanci cekeyim
esimi aradim gel dedim ben heran dogum yapabilirim
esimde uykulu yorgun halde geldi cnm benim
ben doktorumu aradim vatsaba cvp vermiyordu
bise olursa hemen gelirim dedi yakinim dedi tabi aksam saat 11 adami uyutmadim bi turlu
neyse esim eve gidecekken beni lavaboya goturdu serumlar takili o sirada hasta bezinde pembe lekeler pecetyle sildim devam ediyor esim hemen hemsirelere haber verdi kadin geldi ameliyat onlugunu verdi hemen hazitlan dogum dedi..o kadar uykum var ki
hemen hazirlandim birazdan bebekle gelecem dedim doguma gidiyorum hic boyle hayal etmemistim diger kziimda evde
...aglamamk icin kendimi zor tuttum sonra hemen ameliyat odasina gittim doktrum dedi senin zilli beklemiyor gelecegi var dedi ... spinal icin igne vuruldu aci hissetmedjm igne cok agirmiyor sonra uzandim sonda taktilar ne kadar istmesemde neyseki hissetmiyorum takildiginda
basladilar ameliyata ama.ben ayaklarimi oynatabiliyordum sakin dedim baslamayin ayaklarim uyusmadi herseyi hissedecem dedim sakin ayaklarim oynuyor
doktorlar basladi tabi ben dokunuslari hissediyordum surekli beni konusturdular sohbet muhabbet sonra o muthis sesssss
ayy ne agladin kiz zilli
ben once erken dogum diye korktum aglamaz dedim belki cigerleri gelismemsise doktorum dedi masallhi var gayet iyi
00.05 te dogdu melegim yanima verdiler tam zilli ya bana oyle bir bakisi vardi ki basindan optum fotolarimiz cekildi sonra odama geldim ama bebegim gelmedi cok korktum dedim kesin kuvezde
elim hep karnima gidiyordu bebek hareketleri icin alismisim ya ama karnim bos yatak bos bende bosluga dustum sanki
sonra kapi acildi ohhh misler icinde geldi bebegim ona aldigim kralice tacli beyaz tulumu giymis misler gibi kokuyor tulumun icinde kaybolmus minicikkkk 2540 dogdu 48 cnm cok sukur mememide aldi hemen cok guzel emdi
ertesi gun taburcu olduk hemen ayaklandim bebegi kucagima aldim simdi bebegime sut cok yaradi sukurler olsun hemen toparlandi..cok uzun oldu ama kusura bakmayin kizlarrr