2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Maşallah Can'ım. Hoşgeldin aramıza bizde ilk testlerimizi yaptık pozitifi gördük çok şükür. Yarın ve sonra ki gün ikinci testlerimizi yaptıracağız. İnşallah herşey dilediğimizce gönlümüzce olur.

Can'ım sizleri hep takip ettim sizlerle birlikte sevindim olmayanlarla beraber üzüldüm benim BHCG 260 çıktı 2.testi istemediler aslında ben çok istemiştim ama direk 2 hafta sonra gel dediler artık 2 haftayı bekleyeceğim mecbur ama sizler düzenli artışları da göreceksiniz sonra keseleri sonra kalp atışları... Hoşgeldiniz anneliğin bitmeyecek olan ve ömür boyu sürecek olan heyecanına

Canımsın çok saol iyi ki varsın

Canim cok ama cok sevndim sende katildin kervanimiza insallah hepimiz icin hersey yolunda gider.

Hayırlı olsun Hoşgeldin gruba . Testin kaçıncı gün yapılmıştı değerin kaç çıktı acaba.
Sağol canmm idrar testinnde görmüştüm ben kan testindede 191 çıktu Allahıma şükürler olsun.. Tabi bunun devvamı önemli.. Bu benim 3. Denemem. Daha önce kimyasal gebeliğim oldu.. Allahım inşallah sonuna kadar gösterir kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıylaaa..

Çok sevindim Can'ım.İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Olumlu düşün değerin çok güzel inşAllah düzenli artışıda göreceksin kalp atışlarınıda

Bende buğün ikinci kanımı vereceğim. Bakalım artacak mı değerim çok tedirginim

Bende test sonucumda pozitifi görenlerdenim.. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Ay hadi bayirli olsun git gide artiyor sayimiz ikinizlede doğum tarihlerimiz ayniiiiii
Icini ferah tut ki guzel olsun hersey bu kez hersey yolunda ve guzel gidecekkkk..bak dogumumuz yni gun olacak
Bende buğün ikinci kanımı vereceğim. Bakalım artacak mı değerim çok tedirginim
Canimmm verdin miiii kani cok merak ettimmm

Kızlar o kadar üzgünüm ki hala kendime gelemedim bu sayfada bende olmayı çok isterdim ama olmadı oğluma sarılıp ağlıyorum şükürler olsun ki ilk denememde tutmuş şimdi elimiz boş çıktık tedaviden dün drla görüştüm tekrar deniycem ara vermeden bu ay Allah izin verirse pozitif gören arkadaslarima dua ediyorum inşallah sonuna kadar gidersiniz Allaha emanet olun

Canim insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsin. İnsallah biz de hayirlisiyla kucagimiza aliriz cok zor ve sabir isteyen bir surec sabirla hepsinin ustesinden gelecegiz

Kizlar benim de yarin vermem gerekiyo ama yarin pazar nasil olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…