- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ne guzel seyler almissiniz :) bende kiz diye elbiseye dadanicam dedim ama kendimi frrnleyip zaruri ihtiyaclardan basliycam. Biberon set almaiycam aventin en kucugunu alirim sadece sonucta emzircez eger mecbur kalirsam buyuklerini ilerde alirim. Hastane cikisi bakim urinlerinden baslamayi dusunuyorum
Dn doğrusu canım. Süt poşetlerini pedleri vs stoklamışım sütüm plmadı, pompa ile sütüm gelmedi, emince geldi.
Bbebeğim bineron emzik almadı:) yani bu tarz şeyleri depolamask yetine ihtiyaç halinde almak lazım.
Canimm aynen bi mecburi alinacaklar var birde ihtiyac olursa alinacaklar.... biberon sut saklama poseti sagma makinasi gibi seyler almiycam. Ya bizde sanki sonradan alamayiz gibi bir dusunce oluyo hersey o gun lazim olacak gibi :) halbuki eczaneler marketler dibimizde :)
Canimmmm ya aldıklarınà. Bayıldım. .nerden aldın bunları . Ben henüz hiç bişi almadım sömestr da inşallah hepsini alıyim diorum
Canım unnadodan aldım foto kendim çektiklerimde lcw ve kipadan almıştım ilk denemeler heves daha çok ayrıntılı düşünmedim daha öylesine aldım bende ama başlasak iyi olur ilerde yorulmayız hem :) nette ucuz buldukça almayı düşünüyorum... Sen de alırsın annişiiiCanimmmm ya aldıklarınà. Bayıldım. .nerden aldın bunları . Ben henüz hiç bişi almadım sömestr da inşallah hepsini alıyim diorum
Kendi çektikleriné bayıldım zaten keşke anılarındn bulsam . Heyecan yaptım . Burda lcw kipa nerdeeee. Ankara da sömestrda hepsini Alacam nasipseCanım unnadodan aldım foto kendim çektiklerimde lcw ve kipadan almıştım ilk denemeler heves daha çok ayrıntılı düşünmedim daha öylesine aldım bende ama başlasak iyi olur ilerde yorulmayız hem :) nette ucuz buldukça almayı düşünüyorum... Sen de alırsın annişiii
Hepsi kaliteli ürünler.gule Güle kullansın minnos:) şampuan sefamer öneriyor dok.lar.ama bebek ten bebeğe değişiyor cildine iyi gelmesi önemli. Benim kizima Seba MED bile kurut Muş iyi gelmemişti ama dok.yinede Seba MED tavsiye ettiEki Görüntüle 1736941 Eki Görüntüle 1736943 Eki Görüntüle 1736947 Eki Görüntüle 1736946 Eki Görüntüle 1736945 Eki Görüntüle 1736944
Kızlar Unnado ya takıldım kaldım indirim kuponu gelmişti.
Chicco nun tırnak makasını aldım çok övünülüyordu :)
Aventin 6+ ay su içmek için düşündüğüm biberonu
Cam 240 ve 120 ml lik Naturel avent biberon (herkes öve öve bitiremedi fiyatı baya var yani inşallah beğenir hanım )
gene aventin gece parlayan emziği ikili
ve uni nin köpük şampuanı :) kesinlikle sls vs içermeyen tek şampuanmış tavsiye ediliyor :)
Ben bebek yağı vs kullanmıcam siz ne düşünüyosunuz
Sağol canım yenidoğan bedeni bizim gibi değil diye biraz önem vermek istedim. Sebamed gereksiz pahalı bence. Uni nin içinde hiç katkı maddesi yok bide kendilğinden köpük içime sindi ama bakalım bebiş beğencekmi :)Hepsi kaliteli ürünler.gule Güle kullansın minnos:) şampuan sefamer öneriyor dok.lar.ama bebek ten bebeğe değişiyor cildine iyi gelmesi önemli. Benim kizima Seba MED bile kurut Muş iyi gelmemişti ama dok.yinede Seba MED tavsiye etti
Parlayan emzik in fiyat i nedir?
Ne guzel seyler almissiniz :) bende kiz diye elbiseye dadanicam dedim ama kendimi frrnleyip zaruri ihtiyaclardan basliycam. Biberon set almaiycam aventin en kucugunu alirim sadece sonucta emzircez eger mecbur kalirsam buyuklerini ilerde alirim. Hastane cikisi bakim urinlerinden baslamayi dusunuyorum
İnşallah al canım kipa dediğim büyük market işte migros gibi bizim burası küçük onun içinde ki giyim bölmesinden zaten onu pramatüre almışımKendi çektikleriné bayıldım zaten keşke anılarındn bulsam . Heyecan yaptım . Burda lcw kipa nerdeeee. Ankara da sömestrda hepsini Alacam nasipse
Ben teşekkür ederim :) iyi günlerde kullanın inşallah canımYok ya olur mu teşekkür ederim
Kız biliom kipa lcw yi de . Hani bu ilçe de ara ki bulasinn.İnşallah al canım kipa dediğim büyük market işte migros gibi bizim burası küçük onun içinde ki giyim bölmesinden zaten onu pramatüre almışımsonra lcwaikiki her yerde var ama çok az kalmıştı ürünler emziği öylesine aldım kaliteli bir şey alacağım
Kız biliom kipa lcw yi de . Hani bu ilçe de ara ki bulasinn.anca ankaraya gidince alıcam bişiler mecburen . Sonrasında zaten internet alışveriş ı mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?