2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

Dn doğrusu canım. Süt poşetlerini pedleri vs stoklamışım sütüm plmadı, pompa ile sütüm gelmedi, emince geldi.
Bbebeğim bineron emzik almadı:) yani bu tarz şeyleri depolamask yetine ihtiyaç halinde almak lazım.

Canimm aynen bi mecburi alinacaklar var birde ihtiyac olursa alinacaklar.... biberon sut saklama poseti sagma makinasi gibi seyler almiycam. Ya bizde sanki sonradan alamayiz gibi bir dusunce oluyo hersey o gun lazim olacak gibi :) halbuki eczaneler marketler dibimizde :)

Kesinlikle öyle en şazım olan şeyi bile birlaç hafta ya da ay kullanıyorsun ve sonra elinde kalıyor nereye koyacağını bilmiyorsun. Ben ilk çocukta kendimi kaybetmiştim malesef:) şimdi dadecd ihtiyaçlarını alacağım...

Hepsi çok güzeller ya:)iyi günlerde kullansınlar bebişler.ben daha bir tek şey bile almadım.doğuma yakın birinci kızımın(15aylık) kuçulen kıyafetlerini ayırıp yıkayıp bir bakacağım.sonra küçüğün eksiklerini alıcam inşallah.ikisi de aynıcins olunca böyle oluyor:))dun bakındım mağaza da yine gittim kızıma aldımöbürüne alacaktım güya:)yaz modelleri çıkışına saklayın kızlar siz de bazı kıyafetleri almak için.bebişler yazın doğacak ya.şimdi daha kışlık şeyler var .

Canimmmm ya aldıklarınà. Bayıldım. .nerden aldın bunları . Ben henüz hiç bişi almadım sömestr da inşallah hepsini alıyim diorum
Canım unnadodan aldım foto kendim çektiklerimde lcw ve kipadan almıştım ilk denemeler heves daha çok ayrıntılı düşünmedim daha öylesine aldım bende ama başlasak iyi olur ilerde yorulmayız hem :) nette ucuz buldukça almayı düşünüyorum... Sen de alırsın annişiii

Kendi çektikleriné bayıldım zaten keşke anılarındn bulsam . Heyecan yaptım . Burda lcw kipa nerdeeee. Ankara da sömestrda hepsini Alacam nasipse

Hepsi kaliteli ürünler.gule Güle kullansın minnos:) şampuan sefamer öneriyor dok.lar.ama bebek ten bebeğe değişiyor cildine iyi gelmesi önemli. Benim kizima Seba MED bile kurut Muş iyi gelmemişti ama dok.yinede Seba MED tavsiye etti
Parlayan emzik in fiyat i nedir?

Sağol canım yenidoğan bedeni bizim gibi değil diye biraz önem vermek istedim. Sebamed gereksiz pahalı bence. Uni nin içinde hiç katkı maddesi yok bide kendilğinden köpük içime sindi ama bakalım bebiş beğencekmi :)
Emziği 26 ya aldım unnadodan ben

Benim için çoğu şey zaruri mesela süt pompası biberon hemde en zaruri :) Çalışan anne olucam çünkü. Hastane çıkış setleri mesela bana çok pahalı geldi kendim özel takım yaptım daha uyguna geldi.

Kendi çektikleriné bayıldım zaten keşke anılarındn bulsam . Heyecan yaptım . Burda lcw kipa nerdeeee. Ankara da sömestrda hepsini Alacam nasipse
İnşallah al canım kipa dediğim büyük market işte migros gibi bizim burası küçük onun içinde ki giyim bölmesinden zaten onu pramatüre almışım sonra lcwaikiki her yerde var ama çok az kalmıştı ürünler emziği öylesine aldım kaliteli bir şey alacağım

Kız biliom kipa lcw yi de . Hani bu ilçe de ara ki bulasinn. anca ankaraya gidince alıcam bişiler mecburen . Sonrasında zaten internet alışveriş ı mecburen

Hahahahaha hiç güleceğim yoktu bende yazdıklarımdan anlamadın sandım bilirsin tabii ... Ankaradan çok güzel şeyler alırsın e bebek bi sürü mağaza indirim avm var ah ah gözümde canlandıda şimdi (;
Kız biliom kipa lcw yi de . Hani bu ilçe de ara ki bulasinn. anca ankaraya gidince alıcam bişiler mecburen . Sonrasında zaten internet alışveriş ı mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…