2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

İnsallah. Bu cuma değilde gelecek cuma uçak bileti . Sağlıkla sıhhatle gidip tüm bebis alışverişinı yapmak istiorm . Markalarıyla bi liste buldum sayılır . Ama sizde de varsa bakmak isterim . Alışveriş listesi yapıp herseyi almak istiyorum. Çünkü burası doğu ve hiç bişey yok ankara için bende hep gözümde canlandırıyorm dokunarak görerek beğenerek alışveriş yapmak istiorum

canım istanbul gibi büyük bi şehirde olmama rağmen netten alışveriş yapıyorum çünkü bi yerden bi yere gitmek çok zor. Ama ben Baby Corner markasından çok memnun kaldım kumaşları çok kaliteli tavsiye ederim yenidoğan için araştır. ben liste yaptım ama herkesin aklına gelen şeyler.

Burun için aspiratör almayı unutma vorones.otribebe olursa çok iyi olur.Eminönünde bebekler için a dan z ye her şeyin olduğu bir han var.Ankara da da ona benzer bir yer varsa senin için iyi olurdu.gordukçe aklına geliyor alacakların her şey var çünkü.

Selam kizlar bende 16+5 günlük hamileyim gebeliğim cok şükür başından beri cok rahat geçiyor. Ilk ogredgm hafta biraz halsizlik yaşadım okadr. Bukadar rahat geçirip kiz bebek bekleyen varmi aranizda merak ettim. Bana bütün belirtiler erkek hissi vermişti doktor kiz diyince sasrdim cinsiyet ayrimi etmiyorum simdide başladım ciciler almaya kızıma ama bi yandanda onmzdeki ay doktor erkek dermi diye de düşünmeden edemiorm

Tamam unutmam onu da ekliyim. Teşekkürler. Samanpazari die bi yer var..Hiç gitmedim ama. Markalar da varmış oraya da bakarım. Ama sanırım é. Bebek ten alicam coguseyi

Ay tipki ben . Hani yazsam senin yazdıklarını yazardım heralde. Ben d é hiç kusmadim hep rahat geçirdim şükür .tek sıkıntı yol yürüyünce falan basit hareket lerde bile müthiş yorgunluk çektim. Ve ayrıca hep erkek hissettim hiç ihtimal bırakmadım kız à. Ama doktor 12 ve 16 da kız tahmini yapınca zorla da olsa kızım die sevip alıştırdim artık kendimi miniğime.

Ya aynen 12.hafta 2 doktora gtmstm biri soylemedi diğeri kiz gibi demişti. 5gun önce gttgm doktorda %90 kiz diyince sasrdim acikcasi farketmiyoda ruyamda da hep erkek görünce, acaba diyorum bi yandanda ilk gebeligm oldgu için heeves edip alıyorum biseyler Rabbim sağlıkla dogmalarini nasip etsinde cinsiyet farketmez

Canım internetten alırsın büyük parçaları sen beğen nasıl taşıyacaksın ven de çok ayrıntılı bi liste yapmadım yapmayı düşünüyorum markalarını bulmak lazım araştırmak lazım benim gibi bi şey gilniyorsan üstelik yapan atkadaşlar var galiba yardımcı olurlar liste konusunda ...

Ben de o kadar ağır geçirdim ki ilk 3 ayı.. Bulantı-istifra, halsizlik, uyku hali, ağrılar.. Hiç geçmeyecek sanmıştım Herkes kesin kız diye yorumluyordu, bir baktık minik bir erkek, çookk şaşırdım dilim tutuldu hiç beklemeyince.. kız diye alıştırdığım için kendini üzüldüm biraz hatta gereksiz yere :) sağlıklı olsunlar da ikisinin yeri de bambaşka :)

Ben de o kadar ağır geçirdim ki ilk 3 ayı.. Bulantı-istifra, halsizlik, uyku hali, ağrılar.. Hiç geçmeyecek sanmıştım Herkes kesin kız diye yorumluyordu, bir baktık minik bir erkek, çookk şaşırdım dilim tutuldu hiç beklemeyince.. kız diye alıştırdığım için kendini üzüldüm biraz hatta gereksiz yere :) sağlıklı olsunlar da ikisinin yeri de bambaşka :)

Merhaba sizler cinsiyeti ogrenmissiniz ben 6 haftalik hamileyim hemen belim cok kalinlasti cok cirkinlestim ve cok usuyorum belirtim bukaar sizce kizmi erkekmi

Merhaba sizler cinsiyeti ogrenmissiniz ben 6 haftalik hamileyim hemen belim cok kalinlasti cok cirkinlestim ve cok usuyorum belirtim bukaar sizce kizmi erkekmi
6 Haftalıkken belirtin var :) Benim mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yoktu oda 7. haftamda olmuştu okadar.
Belirtiler ile cinsiyet tahmini yapılmaz ki sabırlı olup 13. haftanı faln beklemelisin :)

Benimde çok rahat gecıyor hamilelğim ve bebeğim kız :) 3 ayrı doktora göründüm emin olmak için bende güvenememiştim :)

ilk pembe takımın kumaşı nasıl acaba. markafonide tredyolda görmüştüm. şirincikler marka diye.
çok çeşitli ürünleri de var beğendiklerim de çok ama cesaret edemedim almaya.
Canım bugün geldi yeşil burtaç baby çok kötü. Hatta vercem birine falan neyse ucuzdu deneme amacıyla aldım büyük parçaları sonra alırım markanın kumasına bakarım diye.
Ama şirincikler çok güzel iki takım geldi parçalar dağınık değil. Daha bilindik markalardanda alabilirim bakalım. Dokunarak almak başka ama araki bulasın iki kat fiyatına satıyolar farkıda yok .

tüh ya üzüldüm kötü çıkmasına. bende bir deneyeyim sirincikleri. çok tatlı tulumları takımları var. bazı hastane çıkışları maşallah çeyrek altın fiyatı. dediğin gibi insan dokunarak almak istiyor ürünleri ama her zaman da mümkün olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…