- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi elenaferrante
-
İnsallah. Bu cuma değilde gelecek cuma uçak bileti . Sağlıkla sıhhatle gidip tüm bebis alışverişinı yapmak istiorm . Markalarıyla bi liste buldum sayılır . Ama sizde de varsa bakmak isterim . Alışveriş listesi yapıp herseyi almak istiyorum. Çünkü burası doğu ve hiç bişey yokHahahahahahiç güleceğim yoktu bende yazdıklarımdan anlamadın sandım bilirsin tabii ... Ankaradan çok güzel şeyler alırsın e bebek bi sürü mağaza indirim avm var ah ah gözümde canlandıda şimdi (;
canım istanbul gibi büyük bi şehirde olmama rağmen netten alışveriş yapıyorum çünkü bi yerden bi yere gitmek çok zor. Ama ben Baby Corner markasından çok memnun kaldım kumaşları çok kaliteli tavsiye ederim yenidoğan için araştır. ben liste yaptım ama herkesin aklına gelen şeyler.İnsallah. Bu cuma değilde gelecek cuma uçak bileti . Sağlıkla sıhhatle gidip tüm bebis alışverişinı yapmak istiorm . Markalarıyla bi liste buldum sayılır . Ama sizde de varsa bakmak isterim . Alışveriş listesi yapıp herseyi almak istiyorum. Çünkü burası doğu ve hiç bişey yokankara için bende hep gözümde canlandırıyorm dokunarak görerek beğenerek alışveriş yapmak istiorum
Tamam unutmam onu da ekliyim. Teşekkürler. Samanpazari die bi yer var..Hiç gitmedim ama. Markalar da varmış oraya da bakarım. Ama sanırım é. Bebek ten alicam coguseyiBurun için aspiratör almayı unutma vorones.otribebe olursa çok iyi olur.Eminönünde bebekler için a dan z ye her şeyin olduğu bir han var.Ankara da da ona benzer bir yer varsa senin için iyi olurdu.gordukçe aklına geliyor alacakların her şey var çünkü.
Ay tipki ben . Hani yazsam senin yazdıklarını yazardım heralde. Ben d é hiç kusmadim hep rahat geçirdim şükür .tek sıkıntı yol yürüyünce falan basit hareket lerde bile müthiş yorgunluk çektim. Ve ayrıca hep erkek hissettim hiç ihtimal bırakmadım kız à. Ama doktor 12 ve 16 da kız tahmini yapınca zorla da olsa kızım die sevip alıştırdim artık kendimi miniğime.Selam kizlar bende 16+5 günlük hamileyim gebeliğim cok şükür başından beri cok rahat geçiyor. Ilk ogredgm hafta biraz halsizlik yaşadım okadr. Bukadar rahat geçirip kiz bebek bekleyen varmi aranizda merak ettim. Bana bütün belirtiler erkek hissi vermişti doktor kiz diyince sasrdim cinsiyet ayrimi etmiyorum simdide başladım ciciler almaya kızıma ama bi yandanda onmzdeki ay doktor erkek dermi diye de düşünmeden edemiorm
Ay tipki ben . Hani yazsam senin yazdıklarını yazardım heralde. Ben d é hiç kusmadim hep rahat geçirdim şükür .tek sıkıntı yol yürüyünce falan basit hareket lerde bile müthiş yorgunluk çektim. Ve ayrıca hep erkek hissettim hiç ihtimal bırakmadım kız à. Ama doktor 12 ve 16 da kız tahmini yapınca zorla da olsa kızım die sevip alıştırdim artık kendimi miniğime.
Canım internetten alırsın büyük parçaları sen beğen nasıl taşıyacaksın ven de çok ayrıntılı bi liste yapmadım yapmayı düşünüyorum markalarını bulmak lazım araştırmak lazım benim gibi bi şey gilniyorsan üstelikİnsallah. Bu cuma değilde gelecek cuma uçak bileti . Sağlıkla sıhhatle gidip tüm bebis alışverişinı yapmak istiorm . Markalarıyla bi liste buldum sayılır . Ama sizde de varsa bakmak isterim . Alışveriş listesi yapıp herseyi almak istiyorum. Çünkü burası doğu ve hiç bişey yokankara için bende hep gözümde canlandırıyorm dokunarak görerek beğenerek alışveriş yapmak istiorum
6 Haftalıkken belirtin var :) Benim mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yoktu oda 7. haftamda olmuştu okadar.Merhaba sizler cinsiyeti ogrenmissiniz ben 6 haftalik hamileyim hemen belim cok kalinlasti cok cirkinlestim ve cok usuyorum belirtim bukaar sizce kizmi erkekmi
Benimde çok rahat gecıyor hamilelğim ve bebeğim kız :) 3 ayrı doktora göründüm emin olmak için bende güvenememiştim :)Selam kizlar bende 16+5 günlük hamileyim gebeliğim cok şükür başından beri cok rahat geçiyor. Ilk ogredgm hafta biraz halsizlik yaşadım okadr. Bukadar rahat geçirip kiz bebek bekleyen varmi aranizda merak ettim. Bana bütün belirtiler erkek hissi vermişti doktor kiz diyince sasrdim cinsiyet ayrimi etmiyorum simdide başladım ciciler almaya kızıma ama bi yandanda onmzdeki ay doktor erkek dermi diye de düşünmeden edemiorm
Yaa ne güzel Inşallah boyle devam eder ve dogumumzda kolay geçerBenimde çok rahat gecıyor hamilelğim ve bebeğim kız :) 3 ayrı doktora göründüm emin olmak için bende güvenememiştim :)
Canım bugün geldi yeşil burtaç baby çok kötü. Hatta vercem birine falan neyse ucuzdu deneme amacıyla aldım büyük parçaları sonra alırım markanın kumasına bakarım diye.ilk pembe takımın kumaşı nasıl acaba. markafonide tredyolda görmüştüm. şirincikler marka diye.
çok çeşitli ürünleri de var beğendiklerim de çok ama cesaret edemedim almaya.
Canım bugün geldi yeşil burtaç baby çok kötü. Hatta vercem birine falan neyse ucuzdu deneme amacıyla aldım büyük parçaları sonra alırım markanın kumasına bakarım diye.
Ama şirincikler çok güzel iki takım geldi parçalar dağınık değil. Daha bilindik markalardanda alabilirim bakalım. Dokunarak almak başka ama araki bulasın iki kat fiyatına satıyolar farkıda yok .
huhuuwwww maaşaallaahhh ne kadar çok ve güzel ciciler almışsınKizlar bunlarda benim aldiklarim minigime Eki Görüntüle 1745439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?