- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Benim evimde 75 m2 asansorlu karyola yataklardan almayi dusunuyorum en az 3 4 sene kullansin sonra olursa 2. Bebekte kullanir... park yatak kucuk evler icin iyi aslinda tasimasi kolay isi bitince saklamak kolay ama goruntulerini sevemedim bi turlu
ben ikea karyola alıcam işte tam ona göre küçük odamda yerim var 3 yaşa kadar kullanır sonra allah büyük
Ben çtn çalışan anne olucam o yüzden benim için çok önemli değil ama ig de böyle çantalar yapan bi kadın var nilüfer zorluoğlu diye belki bi ihtimal ondan alırım ama nette
Eki Görüntüle 1721626
böyle çantalar var attalara giderken kullanıma uygun :)
Ablam sallanir aldi cok sukur sallamadan alistirdik. Bnde ozellile sallanmasiz istyrm bebegi salla.ak saglikli dgl zaten. Insallah bnde sallamadan buyuturum.Evet canim ama o sallanmadigi icin sallanan ozellikli cesidini bakicam bebek bu belki sallanmadan uyumak istemez diye dusunuyorum birde altinda 2 cekmece oluyor ev zaten kucuk bari bezini ivir zivirini koyarim dedim
Hepsiburada sitesinden aldm canim reami ama anne bebek cantasi diye aratirsan nette o kadar cok cesiti varki ben sirt cantasi taraftariyim. En rahati. Mama sandalyesnibn ikeadan 50 liraya aldim yigenime bnde onu kullanicam insallah. Bebek kiyaftlerin cok guzel cnm iyi gnlerde kullansin bebiaBu çanta nereden? Bayıldım.
Biz da bugün e-bebek mağazasına girdik. Bebek arabası, araba koltuğu baktık. Hiç de anlamıyoruz. Öylesine baktık. Bir mama sandalyesi vardı 1500 lira. Çok amatörüz. Bu arada bugün bunları aldık eltimeEki Görüntüle 1722249 Eki Görüntüle 1722250 Eki Görüntüle 1722251
Bnde tecrubesizim ama travel sistem alicam yani oyle duaunuyorum hem hastaneden cikarirken koltuk gbi oldugundan bebegi rahat cikarrm hemde araba koltugu icin bi yere giderken rahat bebekken gezerkende. Snrasnda buyugubu takip kullanicmbizde dün öğrendik cinsiyetimizi :) artık ufaktan etrafa bakınmaya başlasak iyi olacak.nedense dün ilk bebek arabası gözümüze çarptı.ilk bebek olunca deneyimimiz yok.oyuzden ılk gırdıgımızde magazadaki ürüne bayıldık:) tabi almadık klasıkbıraz daha bakıalım muhabbetı yaptık.tecrubelı anneler yada etrafında duyanlar vamı bebek arabasnda olmazsa olmazlar nedir
göğüs diyince akıma geldi kızlar benim sol göğsüm sağa göre daha çok büyüdü hem de gözle görülür bir şekildebenim göguslerim zaten buyuk ee simdi kilo falanda alacaz insallah rahat biseler buluruz. emzirmeyi cok istiyorum ve ona göre kiyafet alacam sonlara dogru
coook guzelmısDayanamadım aldım
yanlış değilsin çok doğru.İlk zamanlar yanında uyutmak gerekmiyomu? Zaten 2 saatte bir emzirceksin bi de ben kontrol etmek isyerim bi terslik var mı diye? Ağzı burnu tıkanır tükrük kaçar ne bilim. Senini hemen duyarım. Yanlış mıyımmm???
Çok güzel hepsi.Allah iyi günler de kullanmayı nasip etsinBende dun dayanamadım bunları aldım gelmelerını beklıyorum ılk alısverısım :)Eki Görüntüle 1720732 Eki Görüntüle 1720733 Eki Görüntüle 1720734 Eki Görüntüle 1720731
Eki Görüntüle 1720731 Eki Görüntüle 1720731
Amazon'da hangi satıcıdan aldınız.malum türkiyeye göndereni bulmak zor oluyorCok tsk ederımm cnmm.. Markası Carter's turkıyede satısı var ama ben Amazon'dan aldım...
gule gule kullan cnm fiyati uygunmusEki Görüntüle 1734870 Eki Görüntüle 1734872 Eki Görüntüle 1734873
Kızlar dün a101 den çanta aldım 20 liraya. Benim için ideal. Zaten öyle 5 yıl kullanmak için almadım bütçe olarakta buna çok para vermek istemedim açıkçası. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?