- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.061
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı günün akşamı suyun geldi. Demek ki kimse bu doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyor :) Hadi canım inşallah hayırlısıyla al bebeğini gel :)Kizlar doktora gittim. Ne sanci cikti ne bi degisiklik var. Doktorda 1 hafta sonraya randevu verdi. Bi hafta oyle beklicem galiba.
Maşallah canım, hayırlı doğumların olsun inşallahKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin
Evet resmen bir anda olan bisey demekki bu :).Aynı günün akşamı suyun geldi. Demek ki kimse bu doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyor :) Hadi canım inşallah hayırlısıyla al bebeğini gel :)
Canim naptin sen doğum oldu mu geçmiş sayfalara bakamadım. Seni merak ettim.Aynı günün akşamı suyun geldi. Demek ki kimse bu doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyor :) Hadi canım inşallah hayırlısıyla al bebeğini gel :)
Kuzum senin açıklık ta fazlaydı inanıyorum çok kolay ve güzel bi doğumun olcak. Rabbim hem senin hem de dua isteyen herkesin yardımcısı olsunKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin
İyi bari ilgililermiş bayaa yardımcı olmuşlar. İnşallah kısa zamanda bol bol sütün gelir. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçmemeli hem bebiş için hem sütün gelmesi için. Pompa filan kullanmadılar mı?
Günaydınlaaar. Bakalım bugün kimler kavuşacak bebişine :)
yok canım ya hala bekliyorum. 40+1'im bugün. Takvimin bile gitti. Bugün doktora gideceğim. Eğer bir gelişme olduysa geçen haftaya göre bekleyeceğiz. Olmadıysa sezaryen planlanacakCanim naptin sen doğum oldu mu geçmiş sayfalara bakamadım. Seni merak ettim.
Mama şu an kolay canım ama süt daha kolay hazır yiyecek yani :) neyseki o kadar uğraşa acıya değmiş gelmiş sütün. Krem filan sür kalkanı kullan.Pompa cok yaptik cnm sukur gelmeye basladi bugun yalnz mememi oraya buraya cekistirmekten pompa yapmaktan gogus ucu cikarmaya calismaktan artk mahfoldu aciya dayanamiyorum mqma vermek kolayima geliyo ama bahsettigim ebe birakmiyo geliyo zorluyo bakalim hemsireler fln zorlamasa ben yurumezdim de baya ugrasiyorlar
Evet ilgililer cnm sagolsunlar ama diger doktorlar da bizim doktorumuz gibi aceleci 3 soru sorabilirsek sukrediyoruz![]()
Canım belli olmaz umudunu yitirme tık yok hala diyen arkadaşlar biraz sonra suyum geldi vs diye hastaneye gittiler :)Bu 3 gün içinde nasıl bir mucize olucak acaba da doğurucam![]()
Hadi inşallah :) senle birlikte 40. Haftadakiler de kavuşsun inşallah :)Totem yapıyorum ve ben diyorum.
Bu havalar da üşütmek miay yok dogum belirtisi olsun artik canim.. bnm oglan da bugun baya bayaaa hareketliydi sanki hic gelmek istemio gibi onceki gunlerde hareket etsin diye beklerken bugun yordu hareketleri beni
![]()
Anammmm sendemi gidiyon ben kaldim bi galiba ayni tarihte olanKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin