2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar doktora gittim. Ne sanci cikti ne bi degisiklik var. Doktorda 1 hafta sonraya randevu verdi. Bi hafta oyle beklicem galiba.
Aynı günün akşamı suyun geldi. Demek ki kimse bu doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyor :) Hadi canım inşallah hayırlısıyla al bebeğini gel :)

Aynı günün akşamı suyun geldi. Demek ki kimse bu doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyor :) Hadi canım inşallah hayırlısıyla al bebeğini gel :)
Evet resmen bir anda olan bisey demekki bu :).
Darisi basimiza
m_rv_ m_rv_ kolay dogumlar diliyorum sana canim inslh cabucak bebegini kucagina alirsin.

• Beğen
Reactions: 9ay
İyi bari ilgililermiş bayaa yardımcı olmuşlar. İnşallah kısa zamanda bol bol sütün gelir. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçmemeli hem bebiş için hem sütün gelmesi için. Pompa filan kullanmadılar mı?

Pompa cok yaptik cnm sukur gelmeye basladi bugun yalnz mememi oraya buraya cekistirmekten pompa yapmaktan gogus ucu cikarmaya calismaktan artk mahfoldu aciya dayanamiyorum mqma vermek kolayima geliyo ama bahsettigim ebe birakmiyo geliyo zorluyo bakalim hemsireler fln zorlamasa ben yurumezdim de baya ugrasiyorlar

Evet ilgililer cnm sagolsunlar ama diger doktorlar da bizim doktorumuz gibi aceleci 3 soru sorabilirsek sukrediyoruz :KK70:

Pompa cok yaptik cnm sukur gelmeye basladi bugun yalnz mememi oraya buraya cekistirmekten pompa yapmaktan gogus ucu cikarmaya calismaktan artk mahfoldu aciya dayanamiyorum mqma vermek kolayima geliyo ama bahsettigim ebe birakmiyo geliyo zorluyo bakalim hemsireler fln zorlamasa ben yurumezdim de baya ugrasiyorlar

Evet ilgililer cnm sagolsunlar ama diger doktorlar da bizim doktorumuz gibi aceleci 3 soru sorabilirsek sukrediyoruz :KK70:
Mama şu an kolay canım ama süt daha kolay hazır yiyecek yani :) neyseki o kadar uğraşa acıya değmiş gelmiş sütün. Krem filan sür kalkanı kullan.
Doğum ücreti konusunu ayarlayabilmiş miydiniz?

Bu havalar da üşütmek mi :KK66: ay yok dogum belirtisi olsun artik canim.. bnm oglan da bugun baya bayaaa hareketliydi sanki hic gelmek istemio gibi onceki gunlerde hareket etsin diye beklerken bugun yordu hareketleri beni :KK66:

Yerleşmeye çalışıyordur belki annesi kanala inmeye yani. Yakında kurtulursun inşallah

Back
X