2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Düzenli yürüyüş yapamıyorum ben
Çömelme hareketi ve pilates topu ile egzersizler yapıyorum
Çömelme hareketini de günde belki 6 7 defa 1 2 dk yapıyorum tatlım

;) pilates müthiş aslında.. ben transfere kadar yapıyordum ama şimdi hamile pilatesinden bile çekiniyorum. Çünkü pilates yaparken de belim ağrırdı. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Hem fazla kilo olmasın, hem esnekliğimi yitirmeyeyim diye ama bakalım zaman neler getirecek. .
Kolaycacık olur inşallah seninki de..

:KK66: son günlerdesin artık ağırlıktan da ağrır senin heryerin... bir nefeste olup bitsin dilerim..
İnşallah. Yürümenin vs illa ki faydası vardır ama nasip gerçekten :) birçok arkadaşımız normal beklerken ya da normal diye doğuma girip sezeryan olmak zorunda kaldılar. İnşallah sen de göz açıp kapayana kadar bugünlere geliverirsin :)

İnşallah. Yürümenin vs illa ki faydası vardır ama nasip gerçekten :) birçok arkadaşımız normal beklerken ya da normal diye doğuma girip sezeryan olmak zorunda kaldılar. İnşallah sen de göz açıp kapayana kadar bugünlere geliverirsin :)

İnşallah.. bizim biraz zor da oldu. Tüp bebiş benimki..
Zaten çok zorlayamam kendimi de ne yalan söyleyeyim canım azdır. Gerçi bu süreçte nelere katlandım ....
Tüp olunca doktorlar da normali çok zorlamıyormuş.
Heyecanınızı paylaşıyorum hepinizin..
Ben bu yaz bolca denize gireyim, sonrasına bakarız artık ;)

slm kızlar bi girmedim bayağı doğuran olmuş sanki. benim de takvim bitiyor henüz tık yok kızımda. yarın sabah kontrol var. dr pek beklemek istemiyor hayırlısı bakalım.

@seker000 @emy0364 @Sevgili Sevgi @history1985 R r0s3n @annensenicoksevecek @zeyzey3428 @Yazkadini B bicocukbianne @Pinking Tree

Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.

Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.

Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim :KK43:
canım ya seni bu konuda iyi anlıyorum ben de beklemek istiyorum ama dr pek taraftar değil. Sezeryanı düşünmek bile istemiyorum ama ne yapcaz. Sen elinden geleni yaptın bence 41 haftayı bitircen nerdeyse, artık üzülme lütfen. bebeğini düşünmeye çalış

• Beğen
Reactions: 9ay
İnşallah.. bizim biraz zor da oldu. Tüp bebiş benimki..
Zaten çok zorlayamam kendimi de ne yalan söyleyeyim canım azdır. Gerçi bu süreçte nelere katlandım ....
Tüp olunca doktorlar da normali çok zorlamıyormuş.
Heyecanınızı paylaşıyorum hepinizin..
Ben bu yaz bolca denize gireyim, sonrasına bakarız artık :KK66:
Anladım canım. Zorlamanın manası yok zaten hem kendimiz hem bebişimiz için hangisi uygunsa o şekilde olmalı. Önemli olan büyük kavuşma :) Benim de bir düşük olunca biraz korkulu endişeli geçti aylarım ister istemez :) Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah.

benimki de hala kanalda değildi salı gün, sabah kontrolüm var bakalım. ben de hiçbir değişiklik yok. yalancı sancı bile yok, arada bi top gibi oluyo geçiyo. öyle sık da değil.
Kanala inse karnımızda aşağı iner diye düşünüyorum

Back
X