2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar gunaydin carsamba gunu kontrole gittigim hastanede 38 +3 saat 12 30 civari epidural sezeryanla kizimizi kucagimiza aldik .melegimle evimizdeyiz cok sukur biraz kucuk dogdumuz icin mama takviyesi yapiyoruz ins sutum gelicek zor ama cok guzel bir duyguymus annelik
Hayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun , bizim bebişlerin kilosu birbirine yakındı , sana en son kaç dediler kilosunu , ve kaç kilo çıktı bebişin ?

Kizlar gunaydin carsamba gunu kontrole gittigim hastanede 38 +3 saat 12 30 civari epidural sezeryanla kizimizi kucagimiza aldik .melegimle evimizdeyiz cok sukur biraz kucuk dogdumuz icin mama takviyesi yapiyoruz ins sutum gelicek zor ama cok guzel bir duyguymus annelik

Hayırlı olsun canım, güle güle serpilir büyür inşallah. Öpüyorum sizii.

dlrsordn dlrsordn şimdi doktordan geldim kilosu 3900 kafa 99mm kanala girememiş hemüz pazartesiye kadar beklicez doktor 100mm ve üstü normal doğum için biraz riskli ama yine alttan bakarız bekleriz dedi
Ohh massalah benimde korktugum bu kilolara cikmasi iste. Normali beklesek cok kilo aliyolar beklemesek sezeryan olcak napcm bilmiyom valla. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bbende ptesiyi dortgozle bekliyom

Canım daha on günün var. Benim ikinci doğumum olacak, bir sene önce doğum yaptım kızım var seninkine göre rahmim daha açık derler ama beni ki bile doğmadı 40. Haftam bitmek üzere.. Sen acele etme:)

10 gun geçmek bilmez ki acele etme diyon da içim icime sigmiyo bir de 3 hafta geride ya moralim o yönden de bozuk o yüzden bir an evvel gelsin :) catlicammm.

Cnm aptamilin kusburnunu da al bak gunde bi fincan ic
Bn sudocrem de kullaniyrm gogus ucu yara olmasn diye dun cok aciyodu bi kere surdm hemen gecti hemde pisik icinde kullaniliyo
Kayiso hosafi ic bol bol ve sicsk suyun altinda masaj yap goguslerine bide sunu grdum ki gercekten dogum sancisi olmadan sut dogumdan snra az geliyi
Ins bol bol sutub olur
Henuz dogum yapmamislara onerim emzirdkten snra gogsumu hic bi yere dokunduramiyrm hemen tas gbi oluyolar o yzdn iyiki avent kalkan almisim tavsiye ederim o olmasa nasil dururdm blmiyrma

Kalkan bende aldım canım avent. Krem den hangisi alayim lanolin mi sudocrem mi ? Aptamilin kusburnu cayini da alayim bugün çıkmışken :) söylediğin iyi oldu. Sıcak suya bir kere girdim fayda etmedi devam edeyim bari sağol canım allah razi olsun herkesden senden de. Herkes öneri söylüyor. İnşallah faydası olur banada.

Contractubex ameliyat izleri için çok etkili bir krem. Eğer izin kalmasından çok endişe ediyorsanız başlayın bence. Bir hafta geçti değil mi ameliyatın üzerinden

Az önce aile hekimi hemsiresiyle telefonda görüştüm. Bugün kesiye bakacaklar ona göre beni yönlendirecekler. gerekirse açıklıklar yakılıp tekrar yapiştırılacakmis. Kozmetikler için erken açık yaraya sürmeyin dedi hemşire. Pansuman edenlere kızıyorum yani yanıyor açıklık mı var diyordum yok diyorlardı. aynadan da göremedim. Fotoğrafını çekmek aklıma geç geldi.

Ohh massalah benimde korktugum bu kilolara cikmasi iste. Normali beklesek cok kilo aliyolar beklemesek sezeryan olcak napcm bilmiyom valla. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bbende ptesiyi dortgozle bekliyom
Aynen canım herkes kilo alsın diye uğraşıyor ben öyle oğlum çok büyüme diyorum :/ geçen hafta 3300 grdı. Eeee doğana kadar 4ü geçerse diyorum :/ bakalım öğleden sonra çatı muayenem var belki sezeryan diyecek.

Hayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun , bizim bebişlerin kilosu birbirine yakındı , sana en son kaç dediler kilosunu , ve kaç kilo çıktı bebişin ?
Saol cnm bebegimin boynuna kordon dolanmis kontrolde cikti acil sezeryana aldilar 48 cm boyu 2660 kilo dogdu bu nasil buyur diyorum dogumdan 1 saat once 2670 demisti cnm

Kalkan bende aldım canım avent. Krem den hangisi alayim lanolin mi sudocrem mi ? Aptamilin kusburnu cayini da alayim bugün çıkmışken :) söylediğin iyi oldu. Sıcak suya bir kere girdim fayda etmedi devam edeyim bari sağol canım allah razi olsun herkesden senden de. Herkes öneri söylüyor. İnşallah faydası olur banada.
Canım en kolay yönden cinsel ilişkiye gir , spa Tarzı hamamlara git 40 derecelik suya gir , ( annem Kardeşimi hamama gidiyor eve gelince yarım saat sonra Doğumu Başlamış ,4.5 kiloluk tosuncuğu zor yetiştirmişler hastaneye babamla babaannem :)) bol bol merdiven inip çıkmak bunların hepsini bir-iki günde yaparsan bence bebişin gelir :))

Aynen canım herkes kilo alsın diye uğraşıyor ben öyle oğlum çok büyüme diyorum :/ geçen hafta 3300 grdı. Eeee doğana kadar 4ü geçerse diyorum :/ bakalım öğleden sonra çatı muayenem var belki sezeryan diyecek.
Seninde canim muhtemelen 4e yaklasir valla. Ben artik ne vitamin ne demir hic bisey almiyorum beslenmeme de normal devam ediyorum yinede haftada 300 gr aliyo. Benimde gecen ptesi 3450ydi simdi yine alirsa 3750 civari olcak e bide bi hafta gecikirse mahvolurum.zaten cati muayenemde doktor bana normale engel bisey yok ama cok kilolu olursa zorlanabiliriz biraz demisti.zaten minyonum ole kocaman cocuk cukartcak kdr bi bunyemde yok. Napicagimi sasirmis durumdayim valla. Bide bilmiyorum baglantisi varmidir ama benim gec dollenme normalde ama gelisimi bi hafta onden gidince doktor sat tarihine gore ayarladi dogum tarihini. Aslinda benim 22si 23u gibi gostermesi gerek dogum tarihini. Ondanda gecikebilirmiki bilen varmi ? Ptesi gittigimde sorcam doktorada bakalim. :ıslık:

Canım en kolay yönden cinsel ilişkiye gir , spa Tarzı hamamlara git 40 derecelik suya gir , ( annem Kardeşimi hamama gidiyor eve gelince yarım saat sonra Doğumu Başlamış ,4.5 kiloluk tosuncuğu zor yetiştirmişler hastaneye babamla babaannem :)) bol bol merdiven inip çıkmak bunların hepsini bir-iki günde yaparsan bence bebişin gelir :))

Cinsel ilişkiyi 7 aylıktan sonra bıraktım canım esim de korktu bebeğe bisi olmasın bırakalım artik diye. Simdi ben yanasiyorum o kaciyo :) inandiramadim bir turlu :) canım benim alerji astımım var hamam vs. Yaramıyor tikaniyorum cabucak. Evde bile sıcak suda zor durdum geçen :) o yüzden tek çare esim :) ama oda korkuyo bir şey olacak diye :) napacagimi şaşırdım :)

Seninde canim muhtemelen 4e yaklasir valla. Ben artik ne vitamin ne demir hic bisey almiyorum beslenmeme de normal devam ediyorum yinede haftada 300 gr aliyo. Benimde gecen ptesi 3450ydi simdi yine alirsa 3750 civari olcak e bide bi hafta gecikirse mahvolurum.zaten cati muayenemde doktor bana normale engel bisey yok ama cok kilolu olursa zorlanabiliriz biraz demisti.zaten minyonum ole kocaman cocuk cukartcak kdr bi bunyemde yok. Napicagimi sasirmis durumdayim valla. Bide bilmiyorum baglantisi varmidir ama benim gec dollenme normalde ama gelisimi bi hafta onden gidince doktor sat tarihine gore ayarladi dogum tarihini. Aslinda benim 22si 23u gibi gostermesi gerek dogum tarihini. Ondanda gecikebilirmiki bilen varmi ? Ptesi gittigimde sorcam doktorada bakalim. :ıslık:
Bebek Gelişimini tamamlarsa kendiliğinden gelir canım , Arkadaşımın 35. Haftada 3300 kg dı bebeği boyu da 49 cm miş ultrasona göre doktoru her an herşey olabilir Gelişimini tamamlamak üzere , çantasını hazırla diyor , 3 gün dınra Doğumu Başlıyor 3400 50 cm lik 35 haftalıkken ... Şimdi 1 Yaşında diğer bebeklerden biraz daha iri bebek ... 1 ay önceden gelmesine rağmen

Cinsel ilişkiyi 7 aylıktan sonra bıraktım canım esim de korktu bebeğe bisi olmasın bırakalım artik diye. Simdi ben yanasiyorum o kaciyo :) inandiramadim bir turlu :) canım benim alerji astımım var hamam vs. Yaramıyor tikaniyorum cabucak. Evde bile sıcak suda zor durdum geçen :) o yüzden tek çare esim :) ama oda korkuyo bir şey olacak diye :) napacagimi şaşırdım :)
O zaman canım ikna etmen Lazım :))) bunu bir görev Aşkı ve bilinciyle yapması Lazım :))))

Kızlar günaydın
Dünden beri üç kere akıntım pembemsi geldi rengi gittikçe belirginleşti
Nişan olduğuna bu sefer eminim
Sancılarımda var ama anlayamıyorum düzenli mi değil mi çok ağır vurmuyor çünkü
Evde acil durum ilan ettik
Temizlikçi kadın çağırdık
Çamaşırları makinaya attık
Benim için dua edin kızlar
Heyecanım var ama çok değil

Kızlar günaydın
Dünden beri üç kere akıntım pembemsi geldi rengi gittikçe belirginleşti
Nişan olduğuna bu sefer eminim
Sancılarımda var ama anlayamıyorum düzenli mi değil mi çok ağır vurmuyor çünkü
Evde acil durum ilan ettik
Temizlikçi kadın çağırdık
Çamaşırları makinaya attık
Benim için dua edin kızlar
Heyecanım var ama çok değil
Ayy hadi canım hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşaallah :)) Allah yArdımcın olsun ...

Back
X