2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar çok şükür bu aksam 11 de çıkacaz hastaneden. Sizler nasıl beslenme planı uyguluyorsunuz ? Benimki yarim saat emip yoruluyor haliyle göğüsü boşaltamiyor tam :) birde hastane de mama takviyesi yapıyorlar. Biberonla mamayi cok cok emiyor bana geldi mi yoruluyor. Bende bebelak gold aldım eve gidince mama takviyesi yaparim dedim. Ama hem beni daha çok emmesi hem de mama ile olan bir beslenme plânınız var mi önerebileceğiniz ? Hakkınızı helal edin kızlar.

Kızlar korse aldım da belden olanı dişik yerime doğru hafif şişlik var korse taksam sıkıntı olmaz demi çkorse dikişimin üstünde kalıyor

zeyzey3428 zeyzey3428 ben surekli rezene anason kimyon karisimi iciyorum bebegime de bi cay kasigi veriyorum gaz damlasi kullaniyoruz gaz yapicak hicbisey yamiyorum bakliyatlari gecin bulgur sut meyve pismemis sebze bile yemiyorum yinede gazli yinede gazli yavrum hep sanci cekiyo bence naparsak yapalim gazli bebek gazlidir yapicak bisey yok
Bn doguma 2 ay kaladan basladm kuru bakliyat yememeye ve ayakllarima cok dikkay ettim ediyorum ama dedgn gbi gazli bebek gazlidir

Kızlar benim sütüm hala yetmiyor. Çok takılıyorum. 70 ml sağıyorum ama emdiği zaman kesinlikle doymuyor. Üstüne 60 ml rahatlıkla mama veya sağılmış süt içiyor. Benim gibi sağan var mı? Kaç ml sağıyorsunuz ve bebeğinize yetiyor mu?

Canım bazen 80 bazen 100 bazen 120 ml ile anca doyuyor ondan once emzirmis olmama ragmen bebegim 18 gunlik oldu baslarda 40-60 ml yeterken simdi boyle

Eger hic emzirmeden direkt sagıp verirsem 140 iciyor

Suyu cok iciyor musun?
Herhangi bi cay, icecek, takviye damla vs kullaniyor musun?

Bir de goguslerini pompada bekletme uzun uzun gelmiyorsa sut birak evde bi dolas su ic ne bileyim sicak biseyler tut havlu fln sonra tekrsr sagmaya bssla ben bitti saniyorum birakiyorum 10 dk sonra tekrar makineyi aciyorum biraz daha sut geliyor

Son düzenleme:
Bize vitamin ve şurup vermedi canım

Hmmm ya bize ameliyatin aksami geldi recete verdi elimize de

Biri gaz surubu digeri a c d e vitaminleri iceren vitamin takviyesi

Burda gittigimi cocuk doktoru da onayladi bunlari verebilirsin diye

Bunlari verince saglik ocaginin verdigini vermiyorum fazla olurmus o da d vitamini cunku

R r0s3n HK77 HK77 PembeLokum PembeLokum Yanlış mı yapıyorum acaba gerçekten. Süt artsın diye bol bol su içiyorum, humana still tea ve rezene çayı içiyorum, bulgur pilavı, irmik tatlısı, helva, hurma, incir, malt içeceği hepsinden yiyip, içiyorum. Gece uykum pek yok çünkü bebeği uyandırma dedi doktor. Ben de o uyurken sağıyorum. Yoksa çok doluyor ve acıyor. Gün içinde de 3 saatte bir önce emziriyorum, 30 cc mama veriyorum, üstüne sağıyorum (30 ml çıkıyor) onu da veriyorum. Kısmen doyuyor. Gece emzirmeden sağdığımda 70 en fazla çıkıyor. O da yeni yeni.

Çok şükür iyileşti kuzum bu aksam son 11 de.çıkacaz antibiyotik tedavisi uyguluyor doktor. Mama takviyesi yapılıyor toparladı iyice. Goguslerimi tam.boşaltamiyor bende diyorum nasıl beslenme planı uygulasam hem göğüsler boşalsa hemde aç kalmayıp.Mama versem ?

Canım bazen 80 bazen 100 bazen 120 ml ile anca doyuyor ondan once emzirmis olmama ragmen bebegim 18 gunlik oldu baslarda 40-60 ml yeterken simdi boyle

Eger hic emzirmeden direkt sagıp verirsem 140 iciyor

Suyu cok iciyor musun?
Herhangi bi cay, icecek, takviye damla vs kullaniyor musun?

Bir de goguslerini pompada bekletme uzun uzun gelmiyorsa sut birak evde bi dolas su ic ne bileyim sicak biseyler tut havlu fln sonra tekrsr sagmaya bssla ben bitti saniyorum birakiyorum 10 dk sonra tekrar makineyi aciyorum biraz daha sut geliyor
Ben çoğu zaman 60 50 anca veriyorum sütun geri geldi benim ama hiç düzeni yok ya bi 80 bi 90 bi hiç bi 30 geliyor iki saate bi alamıyorum cis kaka durumu iyi manada veriyorum doğduğunu nasıl anlıyorsunuz beş dk emip uyuyorum ben sahip veriyorum ne kadar emdiği de bilemiyorum sütun düzeni yok anlamıyorum üstüne mama mi versem 6.haftaya kadar 60 ml yeter diye biliyorum ben sonra da beslenme araları uzayayacak diye biliyorum 9ay 9ay kaç cc mama vermeli Dr 30 u geçme ben sana söylerim dedi bunları soruyorum ama çok cevap alamıyorum sizlere ne diyorlar kilo azalıp yok şu an için
Çok emziriyorum üstüne verince bi de mama gaz mi oluyor diyorum aç olduğunu anlamıyorum ya bi saate bi sürekli yiyor bazen az az ama sonra ne zaman versem şaşırıyorum var mı kızlar benim gibi olan bi de 4-5 saat uyuyor bazen çok zorlanıyor uyurken daha erken değil mi :)

Back
X