2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimkide yaklasik oyle. Kiraz cok yiyorum ondan mi acaba diye dusundum
T tazeanne__ canım annenin yedikleri ile kesinlikle alakalı , ben sezeryan sonrası 1 kutu antibiyotik başladım antibiyotiği içtikten sonraki bebeğime sütümü verdiğimde çişli bezi antibiyotik gibi kokuyordu ... Ayrıca 2 gün önce buranın meşhur kirazından geldi yarım kilonun üzerinde yedim o gün Bebeğin acayip gazı vardı , dün kiraz gaz yapıyor diye 2 Adet incir yedim kızım 3 defa kakalı bez yaptı ...

T tazeanne__ canım annenin yedikleri ile kesinlikle alakalı , ben sezeryan sonrası 1 kutu antibiyotik başladım antibiyotiği içtikten sonraki bebeğime sütümü verdiğimde çişli bezi antibiyotik gibi kokuyordu ... Ayrıca 2 gün önce buranın meşhur kirazından geldi yarım kilonun üzerinde yedim o gün Bebeğin acayip gazı vardı , dün kiraz gaz yapıyor diye 2 Adet incir yedim kızım 3 defa kakalı bez yaptı ...
Bende antibiyotik kullandim gercektende degisik bi koku vardi demek ondanmis. İncir iyimi geliyoki? Benim oglum gaz cikariyo kakasinida yapiyo ama yinede kivraniyo nedenki acaba bukadar gaz neresine sığıyo anlamiyorum benden cok ve sesli gaz cikariyo :)

Ben kiraz, kirmizi dut, cilek , karpuz, donates yedim son bi haftada hergun nerdeyse :((

Kizlar ne yersek gaz yapar. Nelerden uzak durmaliyiz.
Valla ben mercimek nohut fasulye tarzi syler yemiyorum
Gercekten etkiliyo ve kolay cikiyo
Bn suan yogurtlu bulgur corbasi, ayran, kofte, sabahlari yumrta salatalik domates gbi sylerle besleniyrm
Gun icinde bol rezene iciyrm kayisi hosafi cok iciyrm

Valla ben mercimek nohut fasulye tarzi syler yemiyorum
Gercekten etkiliyo ve kolay cikiyo
Bn suan yogurtlu bulgur corbasi, ayran, kofte, sabahlari yumrta salatalik domates gbi sylerle besleniyrm
Gun icinde bol rezene iciyrm kayisi hosafi cok iciyrm
İnternette süt ve süt ürünleri gaz yapar diyo ama biz kalsiyumu nerden alcaz bak sen yiyomussun neguzel gaz durumunuz nasil? Gerci her bebek gazli olmaz bide kizlarda daha az olurmus
Kayisi hosafi bencede iyi geliyo banada oglumada

Sagolun kizlar
40+2 oldum bugün kontrolüm vardı ve hala tık yok sanki :KK43:( açılma 2 cm... Düzenli sancılar var nst de doktor cmtesiye kadar bekleyelim dedi hala gelmedi kızım.. Yeri tahat geldi sanıım... :) suni sancıyla doğumu başlatan var mı daha önceden ? Suni sancı ile normal doğum yapan?
Canim ben yaptim. Aynen senin gibi acikligim 2 cmdi suni sanci verildi. Fitil seklinde aldim ayni kendi kasilmalarin gibi etki ediyor biraz uzun suruyo ama birden bagirip cigirmiyosun. Sadece dogumhaneye girerken serum seklinde verdiler o da hayal alemindecgibi oluyosun carpiyo azcik:) hep derler ya siddetli adet sancisi gibi. Aynen oyle belinin ortasindan kasiklarina adet sancisi vuruyo korkma hic. Benimde sancim acilmam hic biseyim yokken 40+0da nisanimin gelmesiyle acilmam basladi.

Herkese merhaba, foruma cok yazan biri degilim ama surekli takip ediyorum.. 7 cm lik miyom ile hamile kaldim ve 14cm ile hamileligi tamamladim. 16 haziranda oglumu kucagima aldim.Bu arada miyomumda alindi. Spinal anestezi yapldi ve bir haftadir yataktan kalkamiyom. Spinal anestezi olacak arkadaslar doktorlariyla siddetli bas agrisina karsi ne yapabileceklerini sorsunlar yoksa benim gibi bir hafta serum almak zorunda kalirlar...Dogum yapicak arkadaslara hayirli dogumlar, bebislerini saglikla buyutsunler...

İnternette süt ve süt ürünleri gaz yapar diyo ama biz kalsiyumu nerden alcaz bak sen yiyomussun neguzel gaz durumunuz nasil? Gerci her bebek gazli olmaz bide kizlarda daha az olurmus
Kayisi hosafi bencede iyi geliyo banada oglumada
Corbada ztn pismis oluyo yogurt sutude petiborle mama ypip yyrm ayrnuda iki gunde bi iciyrm ama bnce etkisi olan rezene bude anne ayagini usutmicek

Kızlar salı gününden bugüne bebeğim 60 gr almış normal mi?

Sarılık için tekrar tahlil yapıldı sonuçlar öğleden sonra.
Göbeği için k vit vuruldu. Biraz iltihap varmış krem verdi.

Benim bebegim cok sicriyo uykusunda ya korkuyo galiba :KK43:
normal canım kundak yap, o Zaman kendini uyandırmaz

Kızlar salı gününden bugüne bebeğim 60 gr almış normal mi?

Sarılık için tekrar tahlil yapıldı sonuçlar öğleden sonra.
Göbeği için k vit vuruldu. Biraz iltihap varmış krem verdi.
Günde 30 gram almış, gayet iyi canım. Can'ım sen hiç süt sağıyor musun? Ne kadar Zaman'da bir emziriyorsun? Emdikten sonra huzurla uyuyor mu? Benimki emdikten sonra aç aç ağlıyor :KK43:
Doğumda k vit vermemişler miydi?

normal canım kundak yap, o Zaman kendini uyandırmaz

Günde 30 gram almış, gayet iyi canım. Can'ım sen hiç süt sağıyor musun? Ne kadar Zaman'da bir emziriyorsun? Emdikten sonra huzurla uyuyor mu? Benimki emdikten sonra aç aç ağlıyor :KK43:
Doğumda k vit vermemişler miydi?
Doğumda verdiler mi bilmiyorum canım ama göbeği kanıyordu biraz o yüzden tekrar yapıldı. Başlarda sağıyordum canım. Şimdi de göğsüm şiş olduğunda sağıyorum. Şişken iyi ememiyor çünkü. Emdikten sonra sağdığımda 30ml filan oluyor. Belki daha olur sağmak çok sıkıcı geliyor. Ve pompanın çekisi bebek gibi kuvvetli değil. İki ya da 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Emdikten sonra iyi uyuyor maşallah. Acıkınca mırıldanarak uyanmaya başlıyor. Acaba emmeyi mi beceremiyor seninki? Bazen benimki de öyle oluyor. Sütü çekemiyor sanki. Sütü çekiyorsa yutkunma ya da yanaklarda oyukluk oluyormuş. Çekemediğinde emme süresi uzun oluyor geç doyuyor.

Kızlar benim sütüm hala yetmiyor. Çok takılıyorum. 70 ml sağıyorum ama emdiği zaman kesinlikle doymuyor. Üstüne 60 ml rahatlıkla mama veya sağılmış süt içiyor. Benim gibi sağan var mı? Kaç ml sağıyorsunuz ve bebeğinize yetiyor mu?

Herkese merhaba, foruma cok yazan biri degilim ama surekli takip ediyorum.. 7 cm lik miyom ile hamile kaldim ve 14cm ile hamileligi tamamladim. 16 haziranda oglumu kucagima aldim.Bu arada miyomumda alindi. Spinal anestezi yapldi ve bir haftadir yataktan kalkamiyom. Spinal anestezi olacak arkadaslar doktorlariyla siddetli bas agrisina karsi ne yapabileceklerini sorsunlar yoksa benim gibi bir hafta serum almak zorunda kalirlar...Dogum yapicak arkadaslara hayirli dogumlar, bebislerini saglikla buyutsunler...
Canım o berbat baş ağrısını ben de 3 gün çektim. Migren filan yanında ne ki yani. Bebeğimi zor emziriyordum. İnternette hep neskafe iyi geliyor yazıyordu. İçtim anında kesti çok şükür. Bilseydim daha önce içerdim dedim :)

Back
X