- 31 Mart 2016
- 178
- 174
- 23
- 30
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım Gazlı bebek Dediğin gibi Gazlı oluyor , ablam bunalıma girmişti benim sütüm yaramıyor diye Gazlı olsada bu 3-4 aylık bir süreç 3-4 ay mücadele etmek gerekiyor 4. Aydan sona çok azalıyor zaten bildiğim kadarıylazeyzey3428 ben surekli rezene anason kimyon karisimi iciyorum bebegime de bi cay kasigi veriyorum gaz damlasi kullaniyoruz gaz yapicak hicbisey yamiyorum bakliyatlari gecin bulgur sut meyve pismemis sebze bile yemiyorum yinede gazli yinede gazli yavrum hep sanci cekiyo bence naparsak yapalim gazli bebek gazlidir yapicak bisey yok
Yarım kundak yap tatlım müslin bez ile. Moro refleksi, kollarını sabitlemezsen hep uykusu bölünebilir.Benim bebegim cok sicriyo uykusunda ya korkuyo galiba![]()
Canım gözün aydın. Ben de diyorum hep evlat sevgisi gerçekten çok farklıymış. İnşallah yakın zamanda kucağında evine alıp götürürsün yavrunu.Kızlar dün gittim yavrumla kucaklaştım. Şoka girdim resmen, yoğun bakım hemşireleri çok tatlı, onların motivasyonu sayesinde ağlama krizine girmeden emzirdim yavrumu. Bu nasıl bir duygu bu nasıl bir şeymiş Allahım yarabbim. Gerçekten çok acayip, anlatılamaz bir sevda bu. Allah isteyen her kuluna bu sevgiyi yaşatsın..
Nasıl bir teknikle sağıyorsun canım. Biraz anlatsana belki farklı yaptığımız bişeyi buluruz faydası olur sana. Bir de süt için hangi ürünleri ve besinleri düzenli kullanıyorsun, onlar da artmasında çok etkili gerçektenKızlar benim sütüm hala yetmiyor. Çok takılıyorum. 70 ml sağıyorum ama emdiği zaman kesinlikle doymuyor. Üstüne 60 ml rahatlıkla mama veya sağılmış süt içiyor. Benim gibi sağan var mı? Kaç ml sağıyorsunuz ve bebeğinize yetiyor mu?
Amin canım çok teşekkür ederim :)Canım gözün aydın. Ben de diyorum hep evlat sevgisi gerçekten çok farklıymış. İnşallah yakın zamanda kucağında evine alıp götürürsün yavrunu.
Gözün aydın canımKızlar dün gittim yavrumla kucaklaştım. Şoka girdim resmen, yoğun bakım hemşireleri çok tatlı, onların motivasyonu sayesinde ağlama krizine girmeden emzirdim yavrumu. Bu nasıl bir duygu bu nasıl bir şeymiş Allahım yarabbim. Gerçekten çok acayip, anlatılamaz bir sevda bu. Allah isteyen her kuluna bu sevgiyi yaşatsın..
Aynen benmkide öyle yaa bazen öyle bi ağlıyoki korkuyo galiba sıçramasn diye kundak yapıyorum oda çok sıcak oluyor napcamı şaşırdımBenim bebegim cok sicriyo uykusunda ya korkuyo galiba![]()
Aynen benmkide öyle yaa bazen öyle bi ağlıyoki korkuyo galiba sıçramasn diye kundak yapıyorum oda çok sıcak oluyor napcamı şaşırdım
Cnm kilo icn bsy diyemem ama hic dglse gobek icin sonuc cikms bizi hematolojiye ynlendrdi doktorumuzKızlar salı gününden bugüne bebeğim 60 gr almış normal mi?
Sarılık için tekrar tahlil yapıldı sonuçlar öğleden sonra.
Göbeği için k vit vuruldu. Biraz iltihap varmış krem verdi.
Canim rabbim tez zamanda kollarina alip doya doya emzirmeyi nasip etsin. Mubarek gunde dua edicem sana ozel. Hepimiz ayni durumdayiz birbirimizi en iyi biz anlariz. Rabbim dermani olmayancdert vermesin hepsi gecicek insallah buda senin imtihanin. Her serde bi hayir vardir. Sabir sadeceKızlar dün gittim yavrumla kucaklaştım. Şoka girdim resmen, yoğun bakım hemşireleri çok tatlı, onların motivasyonu sayesinde ağlama krizine girmeden emzirdim yavrumu. Bu nasıl bir duygu bu nasıl bir şeymiş Allahım yarabbim. Gerçekten çok acayip, anlatılamaz bir sevda bu. Allah isteyen her kuluna bu sevgiyi yaşatsın..
Aminn.. gözünaydın canım..sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah♡Kızlar dün gittim yavrumla kucaklaştım. Şoka girdim resmen, yoğun bakım hemşireleri çok tatlı, onların motivasyonu sayesinde ağlama krizine girmeden emzirdim yavrumu. Bu nasıl bir duygu bu nasıl bir şeymiş Allahım yarabbim. Gerçekten çok acayip, anlatılamaz bir sevda bu. Allah isteyen her kuluna bu sevgiyi yaşatsın..
Kanaması durmuştu zaten canım da önlem için mi vurdurdu bilemiyorum. K vit e rağmen kanama devam ediyor mu?Cnm kilo icn bsy diyemem ama hic dglse gobek icin sonuc cikms bizi hematolojiye ynlendrdi doktorumuz
Olabilir ya hava cok sıcak kapi pencere acmasan bayilcam aciyosun esiyo valla napcagimi sasirdim . uyuyunca ter icinde kaliyo cocuk. Yaz bebegi zormusCanlar benimde olmustu ayni sekilde ya siz usutuyosunuz yada bebeginiz usutuyomus yesil kaka ondan olurmus
Ayak cok zor iste ya corap giyemiyorum ates gibi normaldede ayaklatim cok fazla terliyorum hava zaten 40derece falanCorbada ztn pismis oluyo yogurt sutude petiborle mama ypip yyrm ayrnuda iki gunde bi iciyrm ama bnce etkisi olan rezene bude anne ayagini usutmicek
kesinlikle katılıyorum. benim yavrum da memeyi ilk günden tuttu ve süt sorunu yaşamadım şu ana kadar.Bekle canım sonuna kadar bekle bebek iyi oşdugu sürece sorun yok ben bekledim sonunda sezeryan oldum ama bebeğim geç geldiği için çenesi iyi gelişmiş ve memeyi ilk gündem beri tutuyor çok şükür ayrıca süt sorunu da yaşamazsın sakın acele etme içerde uslu uslu duruyor annesi :)
gözün aydın canım, aynen ya insanın kendi yavrusu başka birşeymiş. şimdi o senin sütün ve kokunla hızlıca toparlanır inş. sen de kucağına alır evine götürür doya doya emzirir koklarsın inş.Kızlar dün gittim yavrumla kucaklaştım. Şoka girdim resmen, yoğun bakım hemşireleri çok tatlı, onların motivasyonu sayesinde ağlama krizine girmeden emzirdim yavrumu. Bu nasıl bir duygu bu nasıl bir şeymiş Allahım yarabbim. Gerçekten çok acayip, anlatılamaz bir sevda bu. Allah isteyen her kuluna bu sevgiyi yaşatsın..